Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şeytan Çarpması

fiona

Öne çıkan mesajlar

Dün harry potter a diye niyetliydim ama saatleri uymadığı için şeytan çarpmasına girdik..keşke girmeseydim de başka bi arkadaşımdan dinleseydim.çok korkarım ben görünmeyen varlıklardan..bi de filmin başında bu olay tamamen gerçektir yazınca..
ben baya korktum öellikle şeytan çıkartma sırasında..gece uyuyamadım saat 3 ü bekledim bşy olmadı tabikide ama sora uyumuşum..
eser olarak yorum yapmak gerekirse izlediğim en farklı filmdi ve en etkilendiğim..halkadan bile böyle etkilenmememiştim..tam bi korku filmiydi..film ekibini tebrik etmek lazım iyi canlandırmışlar..
arkadaşlar konuşuyolardı aralarında çok korkunç fln die ben de girip makyaj hileleriyle korkunçlaştırılmış yüzler bekliyorum..ama makyajla ilgili bi açık bulamadım zaten bi yerde vardı.o da korkutmadı doğal olarak beni.asıl etkilendiğim şeytanların konuşup rahibe meydan okuduğu sahnelerdi..adlarını söyleyişleri fln kızın vücudunun aldığı şekiller..
siz neler düşündünüz izleyince?herkes benim kadar korkmamıştır heralde:)

arkadaşlar konu açılmış mı diye baya aradım ama bulamadım o yüzden açmaya karar verdim.[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...