fiona Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Dün harry potter a diye niyetliydim ama saatleri uymadığı için şeytan çarpmasına girdik..keşke girmeseydim de başka bi arkadaşımdan dinleseydim.çok korkarım ben görünmeyen varlıklardan..bi de filmin başında bu olay tamamen gerçektir yazınca.. ben baya korktum öellikle şeytan çıkartma sırasında..gece uyuyamadım saat 3 ü bekledim bşy olmadı tabikide ama sora uyumuşum.. eser olarak yorum yapmak gerekirse izlediğim en farklı filmdi ve en etkilendiğim..halkadan bile böyle etkilenmememiştim..tam bi korku filmiydi..film ekibini tebrik etmek lazım iyi canlandırmışlar.. arkadaşlar konuşuyolardı aralarında çok korkunç fln die ben de girip makyaj hileleriyle korkunçlaştırılmış yüzler bekliyorum..ama makyajla ilgili bi açık bulamadım zaten bi yerde vardı.o da korkutmadı doğal olarak beni.asıl etkilendiğim şeytanların konuşup rahibe meydan okuduğu sahnelerdi..adlarını söyleyişleri fln kızın vücudunun aldığı şekiller.. siz neler düşündünüz izleyince?herkes benim kadar korkmamıştır heralde:) arkadaşlar konu açılmış mı diye baya aradım ama bulamadım o yüzden açmaya karar verdim.[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 exorcism diye arat bide :P veya emily rose die 2 tane vardı sanırım :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 :(biz türkler..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 dini hikayelerden korkmam..olmadığını bilmek korkutmuyor insanı..hikayeden çok sahnelere korkuyor insan... ama halkayı geri plana atman garip..en iyi gerilim filimlerindendir halka...bir dine dayandırılmadığı içinde daha etkili olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konunun içeriğini okumadım, sanırım film hakkında, daha izlemedim ne yazıkki. Bugun gidicem filme, arkadaşlar ilk perdeden sonra cıkmıslar acayip merak ediyorum.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 gelin ben çarpayım sizi =))[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Daha ii işte, görünmeyen bi aktöre para mı vercen =P[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 seyrettim bunu fena deil valla tavsiye ederim[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Film gerçekten alıntıymış.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar