estragon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Biraz da Türkiye'nin yakın tarihinden bahsetmek isteyenler yok mu acaba? Düşünün askeri ihtilaller, devrimler, birtakım devrimcilerin infazları, devlet adamlarının infazları, eylemler[hline]mesela ne
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 cok tehlikeli cook. belki 20 yil sonra.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
estragon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 neden öyle dedin? bence diil, baya bir zaman geçmiş zaten üstünden zaten konuşan olmicaksa ben de yalnız konuşmam sanmıorum
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 unity ye katılıyorum.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 sen hic otobus hikayeleri dinlemedin sanirim[hline]
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 konu çok guzel bır konu ama burdakılerın cogu cankaya sısmanını bıle gormemıs kı gunumuz apolıtık genclerı de arastırmayı dusunmemıstır bıle
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 İnsanlarin özelliklede genclerin kendi ülkelerinde olup bitenleri özgürce tartısıp elestirebilmesi o ülkenin gelecegi acisindan cok önemlidir ve kimsenin sizi özgür düsüncenizi söyleme konusunda sindirmesine izin vermeyin. Bununla birlikte paticik forumunun belli kuralları var ve defalarca örnegi görüldügü üzere bu konulardaki tartısmalar cok kısa bir sürede bu kuralların koydugu sinirlari asiyor ve yöneticiler topici kitliyor yada silmek zorunda kaliyor.Kuralları degistirmekde söz konusu degil sanirim o yuzden butur tartısmaları baska biryerde yapmak daha uygun olur.[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Soulless +1 Ayrıca çoğu yeni ülkede de olduğu gibi türkiyede de elimizde tarafsız kaynak yok denecek kadar az. Onların ortaya çıkma ihtimali olsa bile uzun bir süre sonra olabilecek birşeydir.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Tavsiyem Cüneyt Arcayürek açıklıyor dizisini okumanız... 1946lardan 1980 sonralarına kadar 10 kitapta herşeyi açıklamış. Öznel de bakmamış sadece olanları anlatmış... Bu arada ben 1970-1980 darbelerini Güney Amerika darbeleriyle özdeşleştiriyorum. Yani CIA bazlı olduğuna inanıyorum. Şili, Küba olayları ile benzerlik olduğunu düşünüyorum ya siz? Aslında bu olayları bankerler ve silah tüccarları tarihi ile beraber okuyup bağları aramak lazım (Rothschildler, Bilderberg toplantıları ve elitistler vb. ) Ondan sonra çoğu şey ortaya çıkıyor ve sinir ediyor adamı... Bunları okutsalar belki o genlerimiz biraz olsun dingin hale gelirdi... Mesela Federal Rezerv olayı falan konuşulsa çok güzel olurdu. [Bu mesaj Mino tarafından 16 August 2003 16:09 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Nereden elde edilebilir?[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 www.abjpress.com diye bir site var ama kaynakların hepsi ingilizce. Malum yurdum insanı bu kadar ilgilenmiyor bu olaylarla. Her ne kadar olaylar Amerika tabanlı olsa da bence dünyayı da ilgilendiriyor. Kendi parasını bile basamayan bir ülke düşünebiliyor musunuz? Adamlar borcu Rothschild (ki kendileri Bank of England ın sahipleridir) in Amerika kolu olan J.P Morgan Chase den alıyorlar... Kennedy Suikastının asıl sebebi bu rezerv olayıdır zaten. (Hatta Yeni Harman ın 12 Temmuz sayısında bundan bahsedilmiştir)
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Bir de www.bilderberg.org var ona da bir bakın.
Öne çıkan mesajlar