Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lava lambası arıyorum

kinetica

Öne çıkan mesajlar

Lav lambasının ömrü kısa değil ancak koyduğun yere dikkat etmelisin bir kere çalıştırdın mı yarım saat sonrasından, kappattıktan yarım saat sonrasına kadar dokunamazsın sıcaklığından. uzun süre çalıştırmazsan içindeki madde donuyor salak bir hal alıyor ama çalıştırınca yine şekle giriyor. bende mavi-kırmızı var gayet gözleri dinlendirir gece lambası olarak düşünüyorsan...[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone
-Ben kendim-
Sosyal ağlarda paylaş

aynen öyle düşünüyorum, uzun sabahlama gecelerinde bayağı dinlendirirmiş insanı. koçtaş ta var dedi bir üstteki gözüme sokarak:) ama koçtaş nerelerde var acaba... bir de adını bilmediğim şu elektrikli küre var. hani dokunduğunuz noktaya yıldırım benzeri akımlar gönderen vakumlanmış küre...

sen nereden almıştın divertissement?
Sosyal ağlarda paylaş

ya süper bir şey, uzun ömürlü parasını hakeden güzel bi ürün bulsam alırım. yani 20-30 ytl ye dandik alacağıma 60-70 verip oturaklı bişi almak istiyorum. küreyi de aldık mı odanın ambiyansı tamamdır:)

bu arada koçtaşın sitesinde yok lava lambası...

[Bu mesaj kinetica tarafından 18 Kasım 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya lava lambası güzel değil böle elektrink dalgalarıyla olandan diyorum ben koctasda var =P
.bi dk resim koyayım.
lava lambası da ayrı bi hikaye.içinde mum var ısınınca eriyo yukarı aşşa gidip geliyo.aha bu resimdekiler gibi.bi ekzantrikliği yok.[signature][hline][b]FİLTHY PLAY
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kinetica, 18 Kasım 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
aynen öyle düşünüyorum, uzun sabahlama gecelerinde bayağı dinlendirirmiş insanı. koçtaş ta var dedi bir üstteki gözüme sokarak:) ama koçtaş nerelerde var acaba... bir de adını bilmediğim şu elektrikli küre var. hani dokunduğunuz noktaya yıldırım benzeri akımlar gönderen vakumlanmış küre...

sen nereden almıştın divertissement?

onlar iyon biseysi oluyo bende var bi işe yaramıyo sıkılıyosun bi sure sora bi de elini koydun mu butun parçalar oraya gidiyo ve yakıyo filan ona gerek yok sen lava al[signature][hline]the truth is out there...
Luke: I can't believe
Yoda: That's why you failed
FB
may the force be with you
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bir fuardan almıştım annemle babam için. sonra çok kıskandım kullanmıyosanız ben alıyım dedim öyle yani (: ama ucuz bir şeydi sanırım. zaten bir cam şişe düşün, üstünde kolayca ayrılabilen bir parça var, altındaki bölmede de buzdolapları için olan -öyle duymuştum yani- bir ampul var. elektrik o ampulü yakıyor yanan ampul de cam bölmeyi ısıtınca içindeki maddenin de kafası kıyak oluyor falan ilginç işte hayat...[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone
-Ben kendim-

[Bu mesaj Divertissement tarafından 18 Kasım 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 18 Kasım 2005 20:46 tarihinde demiş ki:
abi o kurelere saçını deydiriyorsun boyle elektrikleniyor dagılıyor saçın hele saçın uzunsa çok şekil oluyor. kız arkadaşın varsa zaten durdugun kabahat (kurdugum ilgi alaka budur arkadaşlar)

elvyn durdugun kabahat diyosun da hedef göster, bilsem yerini hemen alırım... toplukonutlardan konusmak kolay öyle:) (ben 2.etap)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...