kinetica Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 adam gibi kalitelisini nereden alabiliriz? elektrikli bi küre var ya, dokundugumuz yere hoş bir elektrik deeti yollayan, o da olur. bu ikisini istanbul avrupada alabileceğimiz yer var mı? ama kaliteli olsun ya, lava lambasının ömrü kısadır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 [signature][hline][b]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Lav lambasının ömrü kısa değil ancak koyduğun yere dikkat etmelisin bir kere çalıştırdın mı yarım saat sonrasından, kappattıktan yarım saat sonrasına kadar dokunamazsın sıcaklığından. uzun süre çalıştırmazsan içindeki madde donuyor salak bir hal alıyor ama çalıştırınca yine şekle giriyor. bende mavi-kırmızı var gayet gözleri dinlendirir gece lambası olarak düşünüyorsan...[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 aynen öyle düşünüyorum, uzun sabahlama gecelerinde bayağı dinlendirirmiş insanı. koçtaş ta var dedi bir üstteki gözüme sokarak:) ama koçtaş nerelerde var acaba... bir de adını bilmediğim şu elektrikli küre var. hani dokunduğunuz noktaya yıldırım benzeri akımlar gönderen vakumlanmış küre... sen nereden almıştın divertissement? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ne kadar onların piyasası ? bende merak ettim simdi[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kürelerin boyları var 30dan 100e gideri vardır heralde[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya süper bir şey, uzun ömürlü parasını hakeden güzel bi ürün bulsam alırım. yani 20-30 ytl ye dandik alacağıma 60-70 verip oturaklı bişi almak istiyorum. küreyi de aldık mı odanın ambiyansı tamamdır:) bu arada koçtaşın sitesinde yok lava lambası... [Bu mesaj kinetica tarafından 18 Kasım 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 o küreye dokununca vıdıvıkvıdık için bi garip oluyor[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hepiniz bu aletleri bi yerlerden biliyorsunuz, kiminiz görmüş kiminiz sıvazlamış, kiminin içi gıcıklanmış:D ama gizli bilgi mi söylemiyorsunuz nereden bulduğunuzu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ehhee :) harbi neden sülemionuz[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 puhuah yarıldım muhabbete bak hele o vıdıvık efekti süper olmuş bende istiyom onlardan valla söleyinde bizde alalım odanın havası değişsin biraz bide bikaçtane unleashed aldıkmı süper olur :)[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 lava lambası nedir?bi resim koysanız : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 [spo1=lava lambası][/spo] [spo2=değişik tipler][/spo] resmi kyomayı becerebildiysem görüldğü gibi, karanlık ortamda odaya acayip atmosfer kazandırır... çok değişik renkleri mevcuttur...[signature][hline][b]oasisoyun.net[Bu mesaj kinetica tarafından 18 Kasım 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 lava lambası değil bunlar ya.lava lambası dediğiniz bumuydu sizin? hehehe[signature][hline][b]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya lava lambası güzel değil böle elektrink dalgalarıyla olandan diyorum ben koctasda var =P .bi dk resim koyayım. lava lambası da ayrı bi hikaye.içinde mum var ısınınca eriyo yukarı aşşa gidip geliyo.aha bu resimdekiler gibi.bi ekzantrikliği yok.[signature][hline][b]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bune lam ahah dildoya benziyo bu[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du[Bu mesaj SoulCube tarafından 18 Kasım 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 e be ettin topiğin içine ya:) kimsenin devam ettirme cevap yazma hevesi kalmaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: kinetica, 18 Kasım 2005 19:36 tarihinde demiş ki: aynen öyle düşünüyorum, uzun sabahlama gecelerinde bayağı dinlendirirmiş insanı. koçtaş ta var dedi bir üstteki gözüme sokarak:) ama koçtaş nerelerde var acaba... bir de adını bilmediğim şu elektrikli küre var. hani dokunduğunuz noktaya yıldırım benzeri akımlar gönderen vakumlanmış küre... sen nereden almıştın divertissement? onlar iyon biseysi oluyo bende var bi işe yaramıyo sıkılıyosun bi sure sora bi de elini koydun mu butun parçalar oraya gidiyo ve yakıyo filan ona gerek yok sen lava al[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 istemiyosan satar mısın onu bana:) ciddiyim. istanbul avrupa için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya ben bir fuardan almıştım annemle babam için. sonra çok kıskandım kullanmıyosanız ben alıyım dedim öyle yani (: ama ucuz bir şeydi sanırım. zaten bir cam şişe düşün, üstünde kolayca ayrılabilen bir parça var, altındaki bölmede de buzdolapları için olan -öyle duymuştum yani- bir ampul var. elektrik o ampulü yakıyor yanan ampul de cam bölmeyi ısıtınca içindeki maddenin de kafası kıyak oluyor falan ilginç işte hayat...[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- [Bu mesaj Divertissement tarafından 18 Kasım 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ne varki onun icinde[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 abi o kurelere saçını deydiriyorsun boyle elektrikleniyor dagılıyor saçın hele saçın uzunsa çok şekil oluyor. kız arkadaşın varsa zaten durdugun kabahat (kurdugum ilgi alaka budur arkadaşlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 tepe homelerde görmüştüm. bulabilirsin, ama fiyatları biraz tuzlu olabilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorot Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 lava lambası: http://en.wikipedia.org/wiki/Lava_lamp plazma topu: http://en.wikipedia.org/wiki/Plasma_lamp aslında buı tip şeylerden aklmak iyi olurdu. nerde satılyıor hi. görmedim ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: elvyn, 18 Kasım 2005 20:46 tarihinde demiş ki: abi o kurelere saçını deydiriyorsun boyle elektrikleniyor dagılıyor saçın hele saçın uzunsa çok şekil oluyor. kız arkadaşın varsa zaten durdugun kabahat (kurdugum ilgi alaka budur arkadaşlar) elvyn durdugun kabahat diyosun da hedef göster, bilsem yerini hemen alırım... toplukonutlardan konusmak kolay öyle:) (ben 2.etap) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar