Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Ben Eski acc ismim gmarthur u sevmedigim icin Arthur_HellsFire acc sini actım ama o kadar mesaj bosa gitti lütfen bi yetkili yardım etsin bana bu konuda[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 saçma.... 1- Hiç bir sebepten isim değiştirme yapılmıyo 2- Burada madalya yarışması yapılmıyor, bilgi alışverişinde bulunuluyor.(bazen de arkadaşlıklar kuruluyor, eğleniliyor, geyik yapılıyor) Çünkü buranın adı: Paticik Forumları[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız [Bu mesaj Kendercik tarafından 14 August 2003 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 madalya ıcınmı burdasın ben sana bagıs yapmak ıstıyorum o zman[hline]Cok Yorgunum Ve Cok Mutluyum... Metall Ethlos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ben 50 tane veriyom sevaptır[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bendende 75[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 haha adam kastığı postları istiyo ya komedi resmen :)[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 varmı arttıran ?[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Gazlamayın beni bi günde bin tane post atarım[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Arkadasın biri tavsiye etti bende sebebini böyle söledim bir neden olsun diye[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ben de yeni acc aldım, deişmiyo nick mesajlar kalıyo sadece alta senin eskiden kim olduğunu belirten bir hede koyulabiliyo bikaç günlüğüne[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 14 August 2003 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 hehe kim tutar seni yürü bence yapamaz ![hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Yaparım ama ana avrat kayarlar bana küfür yemek istemem[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 öfff...[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Öf be ardeşim sayıylamı veriyolar özenlemi seçip koyuyolar sizi yaa. Git başka forumda kas. Git barfix çe kendini kas amaaaaaa.................... BURDA POST KASMAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! :hrr:[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com fithos, lusec, wecos, winosec Nooooo! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 çocuğun çok üstüne gitmeyin ee sende geip "babs postlarımgitti uhuuu" diye ağlama post hiç bir şeydir, forumdostluğu herşey[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Ya ama demedim bi neden göstermem lazımdı bende onu gösterdim ben hem çoktan bi sürü post boşalttım bile[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Olmaz böyle bişi versem adresimi linç etcekler gelip insaf sorry ya Anti-post-kasanlar grubuna giricem[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: hem çoktan bi sürü post boşalttım bile said: Anti-post-kasanlar grubuna giricemne tür bi çelişkidir bu böyle?[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 bende anti bakteriyer grubuna gırcem[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 bence madalyonlar etiketler falan kalkmali. cok gereksiz. baksana millet ufacik bir .gif parcasi icin neler yapiyo[hline]Can't rain all the time. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Kenderleme Abim dikkatini çekeyim iki ayrı postta soletmeyin bana simdi beyler bole mesaj atcak olan varsa atın e-mailime ben tek postta yazcam adlarınızla Anti - Post - Kasanlar - Derneği Kapayalım Bu Konuyu Artık *!üzülür* [hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 16 August 2003 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.