Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O rly ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wowdan cıkmadıgını sanıyorum, hani tam wow'a denk gelmiş olabilir ama wowdan turemedi. bana legbra anlatmıstı ama tam toparlayamadım sıkış bilgilerle db işgal etmek istemiyorum, ama wowdan cıkmadı diye duydum[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
kücükken cok müslümandim ben
Mesaj tarihi:
Espriyi bilmem de tipi süper, o sölediği "o rly?" ile cuk diye oturuyo duruşu ve ifadesi =)[signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM

[Bu mesaj Sabrina tarafından 07 Aralık 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Eshevar:
o rly?
Encarta® Instant Answers:
Here is the definition for Orly: southern suburb of Paris, location of....
I can't show you the results since you don't have the Encarta application open. Type "Invite me" to open it.[signature][hline]gerçeğin gerçekten gerçek olmadığı bir yerde gerçekçiliği kim savunabilir ki?peki ya gerçek değil olarak bildiğimiz gerçekler aslında gerçek ise? yaşamın anlamı bu sorularda gizlidir işte, bu sorulara verilebilecek doğru cevaplar insanı mutluluğa götürür. çünkü bu sorulara cevap verebilecek olanlar gerçeğin onların üzerinde kurduğu baskıdan kurtulmuş, huzura ve mutluluğa önem vermiş kişilerdirler. ve sen bile bu yazıyı biryerlere kopyalayıp okumaya uğraşırken gerçeğin sana yaptığı işkenceleri, bir miktar saf delilik ve merakla yenmiş oluyorsun, herneyse; yaşam güzel. güzel diye düşünülen herşey güzel!
Mesaj tarihi:
Süper yaa koptum o tipe:D[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
Poke Rly..Ahaha The Rock'ı Bile Yapmışlar Ya...Can You Smell Tir Ya Rly Ahaha Züper..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
bob mRLY her görüşümde kopuom[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Mesaj tarihi:
o rly?
Oh really?

Yani "harbi mi diyon lan?"
ya da
"gerçekten mi?
ya da alaycı bi şekilde
"Ciddi misin?"
falan anlamına geliyor.

Birisi apaçık olan bişi söylediğinde hemen bu lafı yapıştırıyorsunuz.

Essah mı lan?
Mesaj tarihi:
[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
said:
wikipedia demiş ki:
O RLY? is a popular Internet meme

olay burda bitmiş zaten[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:

[spo1=OO Loli?][/spo][signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

[Bu mesaj Stifler tarafından 07 Aralık 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
benim üstümdeki süper:D[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
  • Yeni Oluştur...