SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 abi bu owl a baktıgım er an kopuyorum ya bu da o rly combo o0 O rly ? ya rly..[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 puhaha[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 rly ile ne kastediyo bu really mi diyo cakamadım köfteyi bi türlü :)
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 çirkin yaratık.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Liebe, 07 Aralık 2005 16:32 tarihinde demiş ki: rly ile ne kastediyo bu really mi diyo cakamadım köfteyi bi türlü :) evet really.. aslında bu wow dan çıkan bi espri wowcular çok iyi bilir bunu .[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 gta o rly :)[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
dory Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 [signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 23:55 tarihinde demiş ki: kücükken cok müslümandim ben
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ahah[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 abi bende de 60 lvl druid vardı ama mayıs ayında satmak zorunda kalmıstım :( Emekli Lady Elanor /cry[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death.
babayigit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ne tam olarak bu espri?[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...!
babayigit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Puheaue şimdi gördüm cidden ölemi o menü?[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...!
zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 aa gerçekten mi diye türkçeye çevirebiliriz ama no rly'i anlayamadım. "hayır gerçekten" garip durdu[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 lol bitmio breh[signature][hline]Order Within Chaos....
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Crow rly güzelmiş:D [spo1=edik][/spo] [signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!![Bu mesaj Apeiron tarafından 07 Aralık 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 süper yaw hepsi[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore.
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 takım elbise ve gözlüklü olanı sanki zekeriya beyaz a benziyor
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: babayigit, 07 Aralık 2005 16:39 tarihinde demiş ki: Ne tam olarak bu espri? ya böyle bilindik birsey söylediginde adam, yani örnegin "Abi var ya bilmemne bilmemne böylemis!!!!" seklinde bi laf ederse, veya bildiginm biseyi sana ögretmeye calisirsa falan O RLY? cevabi yapistirilabiliyor yani olayin özü ordan cikma ama benim su an pek anlatabilme kapasityem yok anlatabilmisimdir umarim ehe[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - Chromaggus Penthesilea, Undead Warlock
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bob mrly iyiymis[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far?
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 y rly[signature][hline]MZ: Hörü Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
Rain_Falcon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 eeheuh hepside çok güzel[signature][hline]So you think you can
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 O RLY? sitesi tık![signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 puhahahahahah[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 O RLY?[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 YO RLY[signature][hline]DeviantArt gallery
Öne çıkan mesajlar