AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 son bir kez daha görülsün dedim. Kimse kaçırmasın. Artık daha da göremeyen olursa şansına küssün :)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bende pati ye bakacam diye goblinde yatmıştım rezzer baya bi makaraya almıştı beni[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :41k / 1k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bende gözükmüp ss ler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 allah gecinden saklasın düşünsenize.30 taş rezz cagırıolar.nerde rezz moradon da worm lerin arkasında kecoonlar kesti zhuahuzhuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Şimdi bişey diicem, kimse inanmayacak ama, evet, aynen oldu bu gece. 60 lvl mage arkadaşa başıma geleni anlattım. Site adresini verdim gülsün diye. O arada Moradon'da worm kesiyorlarmış. Geldi siteye baktı. Gülmüş epey. Arada msn de felan konuştuk. Ve sonuç; wormların yatırdığı 60 lvl bir mage!!! :):)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hehehe onunda ssini versin :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YeDiKuLeLi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 valla ben bak bunları böle kescem izliyonmu kısmına koptum zuhahaha[signature][hline]Diez YeDiKuLeLi Lvl : 61 Irk : Karus Np : 152000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ss almamış maalesef. Zaten alsa da burda göstermezdi sanıyorum, karizmayı o kadar çizmek istemez tahminimce :)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar