AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 son bir kez daha görülsün dedim. Kimse kaçırmasın. Artık daha da göremeyen olursa şansına küssün :)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı....
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bende pati ye bakacam diye goblinde yatmıştım rezzer baya bi makaraya almıştı beni[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :41k / 1k :D
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 allah gecinden saklasın düşünsenize.30 taş rezz cagırıolar.nerde rezz moradon da worm lerin arkasında kecoonlar kesti zhuahuzhuah
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Şimdi bişey diicem, kimse inanmayacak ama, evet, aynen oldu bu gece. 60 lvl mage arkadaşa başıma geleni anlattım. Site adresini verdim gülsün diye. O arada Moradon'da worm kesiyorlarmış. Geldi siteye baktı. Gülmüş epey. Arada msn de felan konuştuk. Ve sonuç; wormların yatırdığı 60 lvl bir mage!!! :):)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı....
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hehehe onunda ssini versin :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+
YeDiKuLeLi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 valla ben bak bunları böle kescem izliyonmu kısmına koptum zuhahaha[signature][hline]Diez YeDiKuLeLi Lvl : 61 Irk : Karus Np : 152000
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ss almamış maalesef. Zaten alsa da burda göstermezdi sanıyorum, karizmayı o kadar çizmek istemez tahminimce :)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı....
Öne çıkan mesajlar