Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: zydar, 09 Aralık 2005 02:36 tarihinde demiş ki: ... O saçla dolaşırken sizi düşünüyorum. kim bilir ne düşünüyosunuz heheh :D Bundan hoşlanıyorum işte :-) bende bundan hoşlanıyorum işte.la olum ne düşüncez biz senin saçı görünce.direk bi kelime sarfederiz içimizden o kadar.düşüncek bişeymi var. hatta evet evet ben bundan hoşlanıyorum gerçekten.kendini marjinal zanneden gittiği ortamlarda "ilgi çekiyorum lan.tiplere bak kimbilir benim hakkımda ne düşünüyolar nihoho" diyen halbuki ortamda 0.5 kuruş hede hödö yazamicam =P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bu sac her rengı goturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 zydar sana gelen 2 kelimelik tepki vardır. bonus card. :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Kırmızı olur.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: geffen, 09 Aralık 2005 03:17 tarihinde demiş ki: zydar sana gelen 2 kelimelik tepki vardır. bonus card. :p her gorduğunuz kabarık saça bonus demeyin arkadasım pls[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 pembe.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 @fistan: Kendimi mutlu ve hoş hissettiğim zaman benim için önemlidir. Çoğu insan bazı kalıplar içinde sıkışıp kaldıklarından böyle şeyler onlara ters geliyor. BUnu söyledim ben. millet öyle böyle düşünsen falan filan için yapmıyorum. Rahat olduğum ve isteidğim için yapıyorum.. Sadece xtradan böyle tipler çıkıp saçını kestir adama benze dediğinde hoşuma gidiyo. İşte onlardan bitane daha diyorum. Mutlu oluyorum.. :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Akerfeldt, 09 Aralık 2005 03:18 tarihinde demiş ki: said: geffen, 09 Aralık 2005 03:17 tarihinde demiş ki: zydar sana gelen 2 kelimelik tepki vardır. bonus card. :p her gorduğunuz kabarık saça bonus demeyin arkadasım pls bir ara benim de saç uzatma tutkum vardı. 10 kişinin 9u bonus card dediği için yazdım. farklı bir benzetme yapanları alnından öpüyordum zaten. frodo denmişti. babamda arı kovanı demişti çok beğenmiştim.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bana "kaptan mağara" adamı diyolar :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ;)[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 valla sacimi kendim gormedigim icin bi halt yapmiyorum. kendim icin yapiyorum diyen bence iyice dusunsun...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Gerçekten kırmızı olur, sakallarıda boya kırmızıya ama.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Paticik =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Boşver sen abuk subuk konuşanları hepsi koyun . Ataları uzun saçlı , peygamberleri uzun saçlı .. ama son yüzyılın modası kısa diye uzun saçlı yada farklı saçlı kişiler görünce "ne biim erkek" , bit , pire , kuş yuvası" v.s.. konuşurlar .. Vur arkalarına sokayı güt böyle bu insanlar boşver sen nasıl istersen saçını o şekilde yap .. Sana önerim gördüğüm kadarıyla saçların dread lock yapmaya elverişli . resimdeki gibi yapabilirsin : Boya olayına girmeni önermem heleki kırmızı imavi v.s. renklere girecekse çabuk akar ve yıpratır saçı . Ama direk siyaha gireceksen rahat hoşta parlayabilir ..[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 kafanı kazıt,boyama derdin kalmasın ama illa boyatıcam diyosan mavi yap iyi gider[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 mavi tonlari olabilir. yalniz ilk defa mi boyuyorsun saclarini ? Boyalara karsi alerjin olabilir , cildin hassas olabilir boyalara karsi. o yüzden dikkatli ol derim. ayni olay benim basima geldi de, felaket döküldüler. neyse ki simdi düzeldi.[signature][hline]"For this gift of dream I must pay the price with the loss of life's pleasures" [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sakın kızıl yapma[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 zydar sana bidi bidi edenlerin yarisi kesin kelajdir sen takil kafana gore ;)= bence ordur saclari boyatacagina boyayinca cok kotulesiyo sac[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Yalnız saçının duruşu leylek yuvası gibi be kanka. :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 pembe.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mor yaptır.. Altınada mor kadife cekersin mor mor takılırsın etrafta =)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 kestir kısacık güzel bi kuaförde fön çektir temiz ve bakımlı olsun saçların genç yaşta kel kalma tarzın bu anladımda kötü gibi böyle.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 rasta yaptır[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Arkadaş size sizce sacım neye benzıyor dıye sormamıs!Renk sormus..Bencede boyatma ama boyatıcam illa dıyosanda mavi ve tonları..[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhyls Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben pembeydim şimdi mavi oldum arkamdan cocuklar "mavilim mavişelim " diye laf atıyolar ama bastan söliym :)[signature][hline]"Dünya mavi... Ben o kara lekeyim... Ben bu dünyaya ait değilim... Böyle olmasını ben istemedim ... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: zydar, 09 Aralık 2005 02:28 tarihinde demiş ki: Kestirsemde kestirmesemde saçımı boyatıcam. Sizce nasıl bir renk olsun yada nedir başka bir tavsiyeniz varmı? bak arkadaş tavsiyede sormuş.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar