Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bass hakkında bi soru

Padi

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaşlar bass çalabilmek için ilk önce gitar öğrenmen gerekiyo falan dedi. bende bir bass sevdasıdır gidiyo bana şu bassı bi anlatırmısınız bass öğrenmeden önce herangi bir ensturmanı çalabilmem gerekiyomu, önemli riterleri falan varmı bi yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]Bana Tıkla Hayatını Yaşa
Eski Paticik Fm'e Veda Edebilirsiniz
Sizi çöplüğüme bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

calsan kötü olmaz sonuçta bi gitaristle calicaksin onun zorluklarini vs. ögrenirsin ki bununyaninda gitar aliskanligin olduktan sonra baslamis olucaksin ama illede bass banane diyosan öyle basla farkli biseyler olusabilir çünkü direk bassa baslayan bi insan hiç tanimadim daha önce çokta oldugunu sanmiyorum farklilik güzeldir istersen basla tabi...[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz...
Sosyal ağlarda paylaş

Direk elektroya ba$lama olayı nasıl oluyor? çok zorlanırmıyım? kız arkada$ım elektro çalıyor bende özendim :-p öss kastığı için ondan öğrenme fırsatımda yok, zor görüşüyorz. ba$ka birinden ders almayı düşünüyorum.
Elime gitar almı$lığım yok ama bu azimle öğrenirim heralde :) çok zorlanırmıyım sizce?[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com
-"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
Sosyal ağlarda paylaş

yoktur bir zorlugu ama ne bilim sadece bassçı da olmaz akustikte biraz akor bas kardeşim yahu =)[signature][hline]they call us problem child
we spent our lives on trial
we walk an endless mile
we are the youth gone wild
we stand and we won't fall
we're the one and one for all
the writing's on the wall
we are the youth gone wild

Sosyal ağlarda paylaş

Akustik bass falan :-P

yok yaa direk bass e başla.Hatta klasik ile başlama perde aralıkları farkı var teller kocaman falan fistan.Klasik gitara ayıracağın zaman ile Pick(pena),Finger(Parmak) çok rahat öğrenebilirsin.Sonra sağ el (sağ isen) yani gitarın perdelerini basacağın elinin parmaklarını ayırabilmen lazım oda baya uğraştırıcı bişey tam anlamı ile parmakların birbirinden serbest olmalı bana göre.Yani mesela kasıcı bişey caldığında tabdan baktığında diyelim baş parmak, orta parmak sonra serçe parmağı koyuyorsan ondan sonra hep oraya serçe parmağını koyacaksın.Bu alışkanlık olucak sonra yüzük parmağını kullanamayacaksın.Yani serçe parmağını bastığın perdeye kesin hem yüzük parmağı ile hemde serçe parmağı ile kas.Yararını cidden görürsün.Sonra istersen slap'e geçebilirsin.Tabi ben direk cumburlop diye girdim o okadar iyi bişey değil. :-)[signature][hline]Ultima Tr.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chasten, 11 Aralık 2005 02:26 tarihinde demiş ki:
Direk elektroya ba$lama olayı nasıl oluyor? çok zorlanırmıyım? kız arkada$ım elektro çalıyor bende özendim :-p öss kastığı için ondan öğrenme fırsatımda yok, zor görüşüyorz. ba$ka birinden ders almayı düşünüyorum.
Elime gitar almı$lığım yok ama bu azimle öğrenirim heralde :) çok zorlanırmıyım sizce?

direk elektro hakkinda tartismalar
direk elektro basla cekinme :)[signature][hline]Logain Taron
Scylla The Elder
Everything for Dark Saga

[Bu mesaj Elan_Morin tarafından 11 Aralık 2005 14:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...