Padi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 İyiki doğdun ben :tebrikz: [signature][hline] Bana Tıkla Hayatını Yaşa Eski Paticik Fm'e Veda Edebilirsiniz Sizi çöplüğüme bekliyorum. [Bu mesaj Padi tarafından 10 Aralık 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 saklamasaydın bilgilerini =) :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz:[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hocam doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Nice yıllara İyiki doğdun!... :tebrikz:[signature][hline]I Can Do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 beyler ben cüzdanı evde unutmuşum siz bişiler alın arkadaşa[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 her mesaj attığım yere doğum günüme 10 dakka kaldı falan yazdım ayrıca doğum günüm saklı deilki vede paticik fmde okadar hepi pörtlek istedim bi çalmadılar :([signature][hline]Bana Tıkla Hayatını Yaşa Eski Paticik Fm'e Veda Edebilirsiniz Sizi çöplüğüme bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hocam sen de hemen atlayıp açmışsın topici belki birisi açıcaktı ,sen açtın diye vaz geçti nerden biliyon?[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 olabilir tabi.neyse ya doğum günüm kutlu olsun işte yein için eylenin =)[signature][hline]Bana Tıkla Hayatını Yaşa Eski Paticik Fm'e Veda Edebilirsiniz Sizi çöplüğüme bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hadi ben yatıyom iyi geceler[signature][hline]Bana Tıkla Hayatını Yaşa Eski Paticik Fm'e Veda Edebilirsiniz Sizi çöplüğüme bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Hadi sanada iyi geceler Allah'a emanet ol...[signature][hline]I Can Do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 iyiki doğdun padi...[signature][hline]Yaşamak Eyer Nefes Alıp Vermekse Yaşıyoruz İşte Her Ne Demekse... Mutluluk Yalnız Seni Sevmekse Seviyorum İşte Her Ne Demekse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 iiki dodun...[signature][hline]ßir gün öLe çok SevmeLiyimki Sonsuza dek içimdE kaLmaLı, kar$ımdaki inSan kar$ı koyamamaLı, ßir gün öLe çok SevmeLiyimki beni yaktıkLarında biLe kaLbim sapasağLam kaLmaLı, bu Sevgiden utanmamaLı, bu Sevgiyi boşa harcamamaLı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 nice senelre[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 mutlu yıllara...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 heepi börüüldek tu yuuuuuuu :tebrikz: yihaaa..[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaCk_tiCk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Doğum gününü kutlarım Dostum Nice yıllara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hepinize günaaaaaydddıııııııınnnnn!!!!!!!!! hadi eller havaya ; hepi pörtlek tu miiiiii hepi pööörtleeek ytuuu miiiiiii hepi pörtlek hepi pörtlek hepi pörtlek tuuuu miiiiiii *!yeni bir günde de yine sağlıklı olduğu için allaha şükrederek yüzünde sevinç ifadesi olaraktan* "teşekkürler arkadaşlar" der.[signature][hline]Bana Tıkla Hayatını Yaşa Eski Paticik Fm'e Veda Edebilirsiniz Sizi çöplüğüme bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 nice senelere:)[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 nice senelere..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kutlu mutlu olsun :)[signature][hline][b]kendi aşkını kendin yaşa.. kimseye ihtiyacın yok bu alemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Nice senelere..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 İyi ki doğdun seeeen[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 tekrar saolun arkadaşlar hepinize teşekkürler. artık bilgisayarı kapatıp birdaha açmıcam(müzik dinlemek için açıcam ama) oyüzden sömestire kadar görüşemicez. byes kardeşlerim. arada müzik dinlerken paticiğe falan takılabilirim canım sıkılırsa eğer. hepinizi çok özlücem :( ama artık ders çalışma vaktim geldi. ilk yazılıları toparlamam lazım. elvede paticik. DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK!!!111!!!!birbir!!111!!!1oneoneone!!!11!!!!1[signature][hline]Bana Tıkla Hayatını Yaşa En İyi En Yeni Müzik En Güçlü Haber "Garbage FM OnAir" Sizi çöplüğüme bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izOn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 iyiki doğdun 12 side benim artık sende bana yazarsın :) ne çıkarcı adamım ben ya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yazarım tabi niye yazmiyim. 12sinde topiği açarız ama benim okul var oyüzde anca 12sinin akşamüstü topik açabilirim. yane toopiği başkası açsın ama merak etme bende kutlarım mutlaka =)[signature][hline]Bana Tıkla Hayatını Yaşa En İyi En Yeni Müzik En Güçlü Haber "Garbage FM OnAir" Sizi çöplüğüme bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar