allf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 waıorun defiance talentı hakkında bılgısı olan warmı.tercume etım ama ne ıse yaradını anlamadım.bırcok buıldlerde kımse tarafından werılmemıs... (cevap ıyı bıse olsa werırlerdı olmasın lutfen:D)[signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 mt falan olcaksan protectionda verceğin talentlardan en önemlisi bence.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kardes tamam onemlı demısın ama ne ıs yapar bu[signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 moba dielimki her vurusunda 100 agro yapıosun bu talent onu 115 yapar yani yaratıgı tanklamanı kolaylastırır tanklamak demekte mobun sadece sana saldırması demek yani healer ve damage dealerların işini kolaylaştırmak.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kardeşim bir yaratiga saldirirken, parti arkadasini heallerken belli bir threat(tehdit oluyor türkçesi) miktarı yaratırsın. Neden olduğun threat'i en fazla olana o yaratik saldirmaya baslar. Tanklar aggroyu tutma gorevinde olacaklari icin dogal olarak en fazla threati onlar vermeli ki dungeonin orta yerinde cigliklar atarak kosturan mage'ler gorulmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Re Roll : Paladin[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ek: Defiance Defansive tree deki en onemli talenttir ve bircok OT 31 5 15 Ms / Curelty / Defiance oynar o yuzden @shippy`e ek: Sadece Def Stance de etkili olur bu da , 100 %30 Def Stance %15 Defiance -> %149.5 efficent agro management.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 olabilir ben tank deilim sadece betada warriola oynadım o kadar agro he kim korkar overhealdan :D[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 waşşş super bı acılma oldu.esprıyı tuttum... cok saolun last stand talentınde max canın 100 de 30 werıldı anlasılıyor ama burdada anlayamadım skıl actıve hale gecınce bu can bana werılıyormu yoksa benım can KAPASITEM mı artor hayır yanı sımdı skılı acınca prı bana heal atıp yaratım max can kabulundekı boslugu dolduracaksa wermeyeyım _?[signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Max health de artıyor, heal de oluyorsun. Yani aynı anda hem o anki health'in, hem max health kapasiten %30 artıyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar