riglous Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 US'te asagidaki server'larda oynayan arkadaslarla gorusmek istiyorum. Eger aranizda bu server'larda oynayan veya arkadasi olan varsa lutfen ozel mesaj atin. [spo1=liste]Crushridge Frostwolf Lightning's Blade Magtheridon Malygos Nathrezim Sargeras Smolderthorn Spirestone Stormscale Thunderlord[/spo] Ilginiz icin tesekkurler.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 warsongda tanidiklarim var, olur mu? =p[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 illidanda da biz varız :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 warsong da oynuodum mesaj atarsan takılırız birlikte, isim: creed (2 e ile). Yannız bu aralar acaip gw a kaptırdım, bg ler kapanana kadarda geri dönmem gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tgorsk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ben ve 4 arkadaşım US-Maelstorm dayız Rotgutram -Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar