Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulda şiddet...!

hulahoppadanayar

Öne çıkan mesajlar

bu törende bişey yapamadık müdür de çıkmadı zaten

ama pzt günü yapıyoruz
mezunlar falan da gelicek ooh olay var[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Sosyal ağlarda paylaş

lise hayatım boyu bedo hariç öğretmenler(ekşi sözlükte aratın bu adamı "bedo") ve öğrenciler dahil kimseden ne tokat ne de yumruk ne de tekme yada benzeri bir darbe aldım.

kaldı ki ben yatılı okudum. küçük sınıfların %75'i dayak yerdi büyük sınıflardan.

not: yafs şimdi hatırladım da benden büyük bi sınıftan bi tokat yemiştim bişey olduğundan değil ama olayı babam duyunca savcılığa vereceğine dair bişeyler fakslamıştı, çocuk 4 kere özür diledi öyle. ehe :) tüh ya son anda hatırladım yediğim tokadı

[Bu mesaj zarek tarafından 09 Aralık 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zarek tarafından 09 Aralık 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zarek tarafından 09 Aralık 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

keşke kıza tokat vurduunda dalsaydınız abim lise 3te iken mudur yardımcıısndan tokat yemişti gözlügü yere düşmeden adama girşmeye başladı adamın 1 dişi gözlüü kırılmış burnu da kanamıştı ki abimin haklı olmasından ve babamın zamanında belediye baskan yardımcııs olması ve tehdidiyle basit bi uyarıyla geçiştirmişti basın tehdidini iyi kullanırsanız mutlaka tırsarlar

geçen geçmiş bunda sonra da pek bişe yapacaga benzemiosunuz yediginiz dayagın ustune artık soguk su içersiniz
Sosyal ağlarda paylaş

ilk başta bizim okul zannettim olay yerini ama sonradan anladım ki değilmiş. biz de olmaz böyle şeyler zaten. en fazla uyarı verirler, onu da öğrenci iplemez zaten. vay okulum sen nesin be..[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind..
[PS]Lightning Vortex Tutorialı
[PS]Twirling Vortex Tutoriali
Sosyal ağlarda paylaş

bizim müdür de birine vursa keşke
insansı bi tepki gösterir hiç değilse, otçul[signature][hline]seigneur 8 Aralık 2005 08:05 tarihinde pogodinin telefonuna attığı mesajda demiş ki ;
Cansındır onun adı
Aslında o bir cadı
Nanelidir tadı
Sexy sexy bakar
Istakoz yakalar
Nanelidir dedim tadı !!
Sosyal ağlarda paylaş

bizim okulunda eski müdürü buna benzer olaylar yapmıştı en sonunda bi lise sona yumruk atmıştı lise sonda aynı hızla buna atmıştı yumruk sene sonuna yakındı ve öğrencilerden bazıları okulun cemiyetine şikayet etmişti müdürü (darüşşafaka lisesi'nde müdürden büyük bir de cemiyet bulunur) çocuk haklı bulundu zaten müdür bu olaylardan dolayı da atılıyordu okuldan...
bi kere karlı bir günde bizim arkadaşın kafasına vurmuştu bu adam yemeğe herkesten önce giderdi biz de bedenden yırtmıştık üst kata kar toplarıyla çıkıp kelini kara boğmuştuk ve hemen spor salonuna beden dersine indik bizden hiç şüphelenmediler zaten bişiy olmadı...[signature][hline]Say will you dream with me tonight, under moonlit skies?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...