Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aranızda Aylık Ödemelerini Sanal Kartla Yapan Var mı?

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Garanti Bankasının ya da diğer bankaların kendi müşterilerine verdikleri internetten güvenli alış veriş sağladığnı söyledikleri sanal kart ile WoW'un aylık ödemelerini yapan var mı aranızda?? Ya da bu tip bir şeyler ödeme yapmak mümkün mü?

Bu arada senditten ödeme yapmak için kartın hangi özelliklere sahip olması gerekiyor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
deadwoll, 10 Aralık 2005 14:59 tarihinde demiş ki:
Geri aktarmadığımız miktarların birikmesi mümkün di mi? 30 ytl yatırsam her ay 4-5 ayda 1 aylık oyun ücreti birikir :) .

tabiki birikir geri cekmezsen o senin bilicen iş 30dan yatırsan 3ay sora 1ay yatırman gerekmez denebilir
Sosyal ağlarda paylaş

ben de sanal kart kullanıodum, bi sorun yok netten alışveriş için de kullanabilirsin bu kartı zaten MasterCard olarak gecio yani sanki eksiye dusmeyen bi kredi kartın varmış gibi.

hatta beleş oynamanı da saglıo. mesela hesapta 2 milyon bırakıosun, kapalı acc. ı acmak için numarayı veriosun. bole bi kartın olup olmadıgına bakmak için 1 dolar cekio sonra acc. ın acılıo. gecesaat 3-4 gibi karttan aylık ucreti cekmeye calısıp cekemeyince de kapatıolar yeniden acc. ı ama 1 gün belej oynamıs oluosun

fakat bunu cok yapma banlanablrsn (ben 3 kere yaptım bişi olmadı ama riske girme bence)[signature][hline]res pls
kaganustungel.com
satılık domain!!
guild.gen.tr
Thias [Venture Co.], Undead Priest
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...