deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Garanti Bankasının ya da diğer bankaların kendi müşterilerine verdikleri internetten güvenli alış veriş sağladığnı söyledikleri sanal kart ile WoW'un aylık ödemelerini yapan var mı aranızda?? Ya da bu tip bir şeyler ödeme yapmak mümkün mü? Bu arada senditten ödeme yapmak için kartın hangi özelliklere sahip olması gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Evet ben garanti nin sanal kartıyla yapıyorum ödemeleri.[signature][hline]Fanelia of the Pain Train Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ben yapıyorum. aylık 30ytl gecir karta bi sorun cıkmasın diye sora cekilince geri kalan parayı istersen hesaba gene aktarırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Geri aktarmadığımız miktarların birikmesi mümkün di mi? 30 ytl yatırsam her ay 4-5 ayda 1 aylık oyun ücreti birikir :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bende garanti sanal kart kullanıyorum. gayet memnunum.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: deadwoll, 10 Aralık 2005 14:59 tarihinde demiş ki: Geri aktarmadığımız miktarların birikmesi mümkün di mi? 30 ytl yatırsam her ay 4-5 ayda 1 aylık oyun ücreti birikir :) . tabiki birikir geri cekmezsen o senin bilicen iş 30dan yatırsan 3ay sora 1ay yatırman gerekmez denebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ben de sanal kart kullanıodum, bi sorun yok netten alışveriş için de kullanabilirsin bu kartı zaten MasterCard olarak gecio yani sanki eksiye dusmeyen bi kredi kartın varmış gibi. hatta beleş oynamanı da saglıo. mesela hesapta 2 milyon bırakıosun, kapalı acc. ı acmak için numarayı veriosun. bole bi kartın olup olmadıgına bakmak için 1 dolar cekio sonra acc. ın acılıo. gecesaat 3-4 gibi karttan aylık ucreti cekmeye calısıp cekemeyince de kapatıolar yeniden acc. ı ama 1 gün belej oynamıs oluosun fakat bunu cok yapma banlanablrsn (ben 3 kere yaptım bişi olmadı ama riske girme bence)[signature][hline]res pls kaganustungel.com satılık domain!! guild.gen.tr Thias [Venture Co.], Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: deadwoll, 10 Aralık 2005 14:59 tarihinde demiş ki: Geri aktarmadığımız miktarların birikmesi mümkün di mi? 30 ytl yatırsam her ay 4-5 ayda 1 aylık oyun ücreti birikir :) . Vadesiz hesap açtırdıysan boşyere bekleme birikmesini :)[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar