Tracert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 01101010001 01100 01001001001 Cevap içinde saklı kardeşim cöç anla demek istediğimi.Format attırmak nedirki yukardaki gibi 2 satır 01 olayı cozuyor. Bu dediğim program dilince bu satırla yapabilceğin şey sadece ard diske bad sector yaratırsın.Pc nin açılmaması diye bir şey söz konusus olmaz.Ancak bordu biosa girip voltaj ayarlarıyla oynasan diyelim.Ayrıcı senin kosp programını kullanacakları ne malum. O yazdığınız lisanslarınızı size manavdan mı verdiler.Asembly bilmiyorsunuz belli hard diskte bad sektör için programa gerke yok excel makrosuyla bile yapabilirsiniz. Onun için boş konuşma arkadaşım...[signature][hline]İD : TRACERT LWL: 5x NP : xxxx IRC : Human - Mage
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 milllet paeasını verip kosp alıyor kullancak olan sağlam adamlar senini kıçı kırık programınamı kaldılar hayret bişey[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Necro, 10 Aralık 2005 23:50 tarihinde demiş ki: lol oldular dedim oldum demedim uydurma. nerenle okuyosun ^_^ Senin ne oldunu bilirim çocuk :D[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan: Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock:
SoulCat4 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 kardeş harbiden bu doğru ise yap derim adamların aklı başına gelsin belki adam gibi oyun oynamasını öğrenirler bunu sayesinde helal olsun sana yap derim her zaman için !!![signature][hline]BEYAZ PATİLER
spetum Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ya abicim gidipte bana "Holy One Hard Formatter Xp" yi kendim yazdın die sallama...Buna lamerlik denir...ayrıca eğer bilgisayar ısınmışsa HDD bile yanabilir...kendi bilgisayarımda denemiştim...[signature][hline]ID:Spetum_Xul Server:Olympia Clan:OSMANLI Irk:Karus lvl:5x
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 kapak olsun buda=)[signature][hline]I miss You
CursetH Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 way maşalla bu oyunu oynayanların %50 si programcı vsvs sanırım bu kadar programcı coder oynuo bu oyunu bende k2 neden acıkları kapatamıyo diye düşünüodum ama k2 ne yapsın bu bizim gördüklerimiz bide görmediklerimiz kötü niyetli olanları düşündükçe oyunun bu kadar ayakta kalabildigine şükretmek lazım :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Korku Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Nalet olsun cafam kolum girsin birilerine Nan ben olumlu olumluz cevap verin dedim.Yorum yapın demedimki duzgun cevap verenlere teşekkürler.. Kosperler arkadaşın kurt kuzu orneği sağlam olmuş. Aklınızda olsun Ke Bir pach cıkardığı anda sakın haa sakınn Benim kosp'u indirmeyin!
Öne çıkan mesajlar