Korku Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Evet arkadaşlar ortalık kosp ve koxp ve benim canım sıkıldı bugun guzel bir şey yaptım.. Koxp.3010 Evet arkadaşlar yanlış duymadınız Koxp bir versiyonu yazdım STOP! Trojan yok ama daha güzeli geliyor.. Adam kosp tıkladığı an 2 3 saniye sonra Pc otomatikmen format yiyecek.. Bilgisayar bida hiç bir türlü açılmayacak sadece Sip Siyah bir ekran Ve bir mesaj mesajı su anda dusunuyorum Program hazır sizce Gm'ler cezalarını vermiyor BEN VEREMMi?? Bunu warezcilere yaydığımda olacakları dusunun :) Yapsammı Yapmmasammı ?? Yap Diyenler çoğunluk olursa.Programı yakın bir zamanda warezcilere sürecem :D[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bence yapma[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Tıkladığı an format ve bilgisayar bir daha hiç açılmicak... İlginç..[signature][hline]Knightten Önce : 1- çok kroydum hiç bişeyden anlamazdım 2-Karıyla kızla işim olmazdı çünkü çok tipsizdim 3- Saçlarımı ortadan ikiye ayırır hiç fırçalamazdım 4-Alem nedir bilmezdim akşam 18.00 oldumu evdeydim 5-Hiç kız arkadaşım olmadı.. 6-Arkadaşlarım hep benimle 'dört göz' diye dalga geçerdi 7- Cebimde en fazla 5 milyon olurdu Knightten Sonra : 1- Hiç bişey değişmedi :D ShadowHunter Olimpia n00bz lvl5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ortaokulda ben senin cd romunu açar kaparım be muhabbeti vardı bi ara ona dönmesin bu?[signature][hline]RaSpuTiN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 knight online çok düzenli işleyen bir serverya cezasını sen ver :D yaff adamlar daha kendilerine çare bulamıyorlar milletin mağduriyetine çözüm bulamıyorlar parası olan zaten üyeliklerin paralısını alıyor senin yolladığın programada yüksek levellilere gıpta edipte bir anda level atlamak isteyen insanlar kullanmaya çalışacak(sanki leveli yüksek olanların hepsi tüm oyun tarihleri boyunca oyunun yan programlarını kullanan insanların yanında bulunmadılar ) madem o kadar yetenekli isen cezalandırabiliyorsan der olsun diye knightın serverına bir iyilik yap milleti sömürmelerine karşı[signature][hline]Beşiktaş bir eşkiyanın hayata itirazıdır..Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse DEVRİM olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 düşünsene sen bi int kafe işletmecisisin ve deli bi kosper pc yi göçertiyo adamın 5 parası yok zararı nası karşılıcak???? (sanırım hard disk i yakmak gibi bişi yapıcan)[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 İlk başta hedefim HDD sapıttırmak idi ama sonra vazgeçtim Sadece FORMAT!internet cafeciler geldi aklıma. Sınıfta bu tur tesler yapıyorduk meslek icabı barı bilgim bir işe yarasın :D[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hmmm senbilirsin ama format yeterli sanırım da bütün sitelere yapamazsın bunu yanı 100bin lerce kosp-koxp cart curt var nası yapıcan hadi ekledin adamlar kendilerine üretir cd le dağıtır yine (demokraside çaareler tükenmez) [spo1=küfür]demokrasinin taaa ........ koyyim[/spo][signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hadi oyunda farklı şekillerde IvI kasanları cezalandırdın yaptığın programla ya bu açıklarını kapatamayan server sahiplerine ne demeli ne yapmalı ?[signature][hline]Beşiktaş bir eşkiyanın hayata itirazıdır..Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse DEVRİM olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 necisin ki sen meslek icabı format atıyon? donımsal müdahale için programın bulaştığı makinaın bütün reg.lerini bilemen gerkiyo dünyadaki bütün hddlere yazmaya kalksan ki bunu yapman 100 yılını alır bu 100 yıl içinde yeni hddler çıkcağınıda düşünürsek ömrün yetmez. + format yedikten sonra pc nie açılmıyo onu anlamadım tak cd yi yine kur hdd bozcam deme demin anlatığım olaya döner ksıacası hiç bişe yapmazsın... sadece format ötesi yok.. onuda alıp holyone nın xphardformatterıyla yaparsın sen :) (bu arada yorum yacpaksan 9 eylül. porgramlama okuyorum bi şirkette programcı olrak çalışıyorum uzun bi bilgisayar geçmişim var monokron ekran görmüş adamım ben xD ) said: Korku, 10 Aralık 2005 23:28 tarihinde demiş ki: İlk başta hedefim HDD sapıttırmak idi ama sonra vazgeçtim Sadece FORMAT!internet cafeciler geldi aklıma. Sınıfta bu tur tesler yapıyorduk meslek icabı barı bilgim bir işe yarasın :D [Bu mesaj hackersin tarafından 10 Aralık 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 benim peder de 9 eylülde hoca :D adın ne?[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Söyleyipde yapamayanın diye bir laf var bilirmisin....[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: hackersin, 10 Aralık 2005 23:35 tarihinde demiş ki: necisin ki sen meslek icabı format atıyon? donaımsal müdahale için programın bulaştığı makinaın büyün reg. gelrini bilemn gerkiyo dünyadaki bütün hddlere yazmaya kalksan ki bunu yapman 100 yılını alır bu 100 yıl içinde yeni hddler çıkcağınıda düşünürsek ömrün yetmez. + format yedikten sonra pc nie açılmıyo onu anlamadım tak cd yi yine kur hdd bozcam deme demin anlatığım olaya döner ksıacası hiç bişe yapmazsın... sadece format ötesi yok.. onuda alıp holyone nın xphardformatterıyla yaparsın sen :) (bu arada yorum yacpaksan 9 eylül. porgramlama okuyorum bi şirkette programcı olrak çalışıyorum uzun bi bilgisayar geçmişim var monokron ekran görmüş adamım ben xD ) Mesleğim:MCSE+S 3 Sene Yurt Dışında Eğitimlerim Bitirdiğim zaman Türkiyeye Geri Donme ihtiyacı Duydum yapacaksam birşeyler ulkem için dedim.. Şu anda askeriliği bekliyorum Bu arada zaman geçirmek adına 1 aydır filan KE oynuyorum. Burda kendimi övmekte istemiyorum Sayın Programcı arkadaşıma kısa bir cevabım olacak.. 01101010001 01100 01001001001 Cevap içinde saklı kardeşim cöç anla demek istediğimi.Format attırmak nedirki yukardaki gibi 2 satır 01 olayı cozuyor.[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 e hade dediğin şeyi yaptın bilgisayar formatı yedi ondan sonra çokmu mutlu olacaksın ke ye yardımcı oldum sıkıştığımda daha da beni ezsinler paramı istesinler diye[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Necro, 10 Aralık 2005 23:40 tarihinde demiş ki: Söyleyipde yapamayanın diye bir laf var bilirmisin.... Senmi uydurdun Kosper ? Forumda bas bas bağırdın iyi gozlem yaparım..Ben kosp kullandım 60+ oldum olimpiada!!!!! Kosper Sux.[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 lol oldular dedim oldum demedim uydurma. nerenle okuyosun ^_^[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ayaklarımla okuyorum :D Tatmin oldunmu oluyorlar demişşş Yeme beni :) Neyse canım sıkıldı giremde warrioru kasam :)[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 abicim olay formattan ibaret değil ki onu atarsın yazdım zaten sen attıktan sonra bi daha hiç açılmıcak diosun oraya takıldım ben (bende övmek istemem ama madem sidik yarıştırıyoz :D MSDN lisansım var...) said: Korku, 10 Aralık 2005 23:43 tarihinde demiş ki: said: hackersin, 10 Aralık 2005 23:35 tarihinde demiş ki: necisin ki sen meslek icabı format atıyon? donaımsal müdahale için programın bulaştığı makinaın büyün reg. gelrini bilemn gerkiyo dünyadaki bütün hddlere yazmaya kalksan ki bunu yapman 100 yılını alır bu 100 yıl içinde yeni hddler çıkcağınıda düşünürsek ömrün yetmez. + format yedikten sonra pc nie açılmıyo onu anlamadım tak cd yi yine kur hdd bozcam deme demin anlatığım olaya döner ksıacası hiç bişe yapmazsın... sadece format ötesi yok.. onuda alıp holyone nın xphardformatterıyla yaparsın sen :) (bu arada yorum yacpaksan 9 eylül. porgramlama okuyorum bi şirkette programcı olrak çalışıyorum uzun bi bilgisayar geçmişim var monokron ekran görmüş adamım ben xD ) Mesleğim:MCSE+S 3 Sene Yurt Dışında Eğitimlerim Bitirdiğim zaman Türkiyeye Geri Donme ihtiyacı Duydum yapacaksam birşeyler ulkem için dedim.. Şu anda askeriliği bekliyorum Bu arada zaman geçirmek adına 1 aydır filan KE oynuyorum. Burda kendimi övmekte istemiyorum Sayın Programcı arkadaşıma kısa bir cevabım olacak.. 01101010001 01100 01001001001 Cevap içinde saklı kardeşim cöç anla demek istediğimi.Format attırmak nedirki yukardaki gibi 2 satır 01 olayı cozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ersin... said: cemshit, 10 Aralık 2005 23:40 tarihinde demiş ki: benim peder de 9 eylülde hoca :D adın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ben yatıyom ayw 2 gündür php php nerye kadar uyumakta lazım arada hade Allah'a emanet olun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ersinle bas edemen korku:D lam sen chari sattin demi[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:50 np:0 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Necro, 10 Aralık 2005 23:40 tarihinde demiş ki: Söyleyipde yapamayanın diye bir laf var bilirmisin.... haha katiliyorum.[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Action_Boy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 BENCE YAP DOSTUM ÇOK İYİ OLUR KOSP VE KOXP KULLANAN HAK YİYİCİLERE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: cemshit, 10 Aralık 2005 23:22 tarihinde demiş ki: düşünsene sen bi int kafe işletmecisisin ve deli bi kosper pc yi göçertiyo adamın 5 parası yok zararı nası karşılıcak???? (sanırım hard disk i yakmak gibi bişi yapıcan) Cafeciler artık Deep_Freeze kullanıyorlar ne yaparsan yap resetle eski halini alıor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Tam yerine atmışsın walla burdakilerin %90 ı dolandırıcı kosb cu dupe cü Ben sağdece girip millet neler yapıo die okuyorum.Sen ben bunu yapıcam diyince adamlar bunun çaresini aramaya başlarlar. Yani senin şuan da yapmaya çalıştığın şey kurtlara ben bu kuzuları nereye saklıyım gibi bi soruyu sormaya benzio :D (Kimse kusura bakmasın)[signature][hline]server:Ares class:Elmorad Wairor lvl:65 np:50k Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar