deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Divernssenrent Yukardıda dl linkini koyduğum parça Antonio CANO'ya ait.Belki gitar çalmaya yeni başlayan çoğu kişi çalmıştır bunu. Neyse efendim.Yarına bana ödev de bu :) Her yerini çalıyorum fakat bir yerde takılıyorum.Çaldığım notalar doğru ama temposunu tutturamıyorum.Bana gp tablarını çıkarabilecek birileri olursa sevinirim.Mysongbook'a baktım ama orda bu adamın bestelerini bile bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim. =)) (link sadece 1.5 kb büyüklüğünde winamp'la çalınabilen bir midi dosyası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Şu an kendim de uğraşıyorum guitar pro'da ama ilk denemem olduğu için hiç benzemiyor orda çalanla benimkisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Genelde o tür şarkılar şarkılar bulunmuyor gp da ben de çok çektim ama notaları falan biliyorsan tempoyu ayarlayabilmen için tek yapman gereken şey çalışmak...[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ya çalışıyorum da problem nerde anlamadım suslara herşeye uyuyorum metronoma göre de doğruyum o bahsettiğim yerde sapıtıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Evet,bazı parçalar vardır ki öyle günde bir saat çalışmayla oturacak parçalar değildir.Aylar sürer ama oturur yani "perfect" çalman.Merak etme;)[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Sadece o kısmı çalamıyordum.Ama sorunumu hallettim.Nette inatla tablarını aradım ve buldum.Kalın mi var orda bi tane , onun üstündeki sus benim fotokopyamda çıkmamış haliyle hızını ayarlayamıyordum.Tabii elli kere midisini dinleyip de orda ne olduğunu anlayamamak bana mahsus :) .Dıngır dıngır çalıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Hehe hadi bakalım çalınması imkansız parça yoktur:)[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Djan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Bence bunun adi Divertissement, buna benzer oyle bir parca hatirliyorum. Bir de boyle seylerle ugrasma ya direk ac Stairway to heaven falan cal :) [Bu mesaj Djan tarafından 11 Aralık 2005 03:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar