Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Temel Fadime Klasiği

lahoya

Öne çıkan mesajlar

Temel fadimeyle evlenmek istemektedir, fadime bi türlü temele varmaz ama çok saftır.birgün temel iki cebinide deler ve fadimeye der;bak fadime ben sni çok mutlu ederim bende iki tane alet var fadime iki cebide yoklar ve tamele kanıp onunla evlenir.gerdek gecesi gelir ve fadime halinle tamelde bir alet olduğunu görür ve sorar, temel hani sende iki tane vardı ı temelde muhtarınki bozulmuş birini ona ödünç verdim der gel zaman git zaman temel askere gider geldiğinde ise fadimeye;fadime seni çok özledim burnumda tüttün der ama fadime derki; ben seni çok özlemedim valla temel.temel şaşırır niye diye sorar. fadime de;

- Hani sen senin aletlerden birini muhtara vermiştin ya, ben onu kullandım, haçen anlamadığım bir şey var niye iyisini muhtara verdin de kötüsünü sen aldın ı[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur.
TOLSTOY
Sosyal ağlarda paylaş

hoşuma gitmedi.
edit: Bir Amerikali, bir Ingiliz ve bir Irakli kahvede oturmus cay iciyorlar. Amerikali cayini bitirince bardagi havaya firlatmis, silahini cikarip bardaga ates edip parcalamis ve "Bizde bardaklar o kadar ucuzdur ki biz Amerika'da ayni bardakla iki kere cay icmeyiz." demis ingiliz de bunun üzerine cayini bitirip bardagi havaya firlatmis ates ederek bardagi parçalamis ve ''Bizim Ingiliz kumsallarinda bardak yapacak cam icin o kadar cok kumsal vardir ki, ayni bardakla iki kere cay içmeyiz'' demis Bunun üzerine Irakli da çayini bitirmis, bardagi havaya firlatmis, silahini çekip Amerikali ve Ingilizi vurup oldürmüs ve ''Bagdat'ta bu Ingiliz ve Amerikalilardan o kadar cok var ki,biz ayni adamlarla oturup iki kere cay icmeyiz..."

[signature][hline]laverda yalan oldu..

[Bu mesaj laverda tarafından 10 Aralık 2005 11:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2. Übernetik Olmus..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
laverda, 10 Aralık 2005 11:26 tarihinde demiş ki:
[spo1=Bu olmuş]hoşuma gitmedi.
edit: Bir Amerikali, bir Ingiliz ve bir Irakli kahvede oturmus cay iciyorlar. Amerikali cayini bitirince bardagi havaya firlatmis, silahini cikarip bardaga ates edip parcalamis ve "Bizde bardaklar o kadar ucuzdur ki biz Amerika'da ayni bardakla iki kere cay icmeyiz." demis ingiliz de bunun üzerine cayini bitirip bardagi havaya firlatmis ates ederek bardagi parçalamis ve ''Bizim Ingiliz kumsallarinda bardak yapacak cam icin o kadar cok kumsal vardir ki, ayni bardakla iki kere cay içmeyiz'' demis Bunun üzerine Irakli da çayini bitirmis, bardagi havaya firlatmis, silahini çekip Amerikali ve Ingilizi vurup oldürmüs ve ''Bagdat'ta bu Ingiliz ve Amerikalilardan o kadar cok var ki,biz ayni adamlarla oturup iki kere cay icmeyiz..."[/spo]

[signature][hline]İf i will die a day, You will be last girl in my life!!!
Sosyal ağlarda paylaş

@laverda: bu iyiydi.

[spo1=Şehir Efsanesi ]Bir gün İzmir' de belediye otobüsünde gidiyoruz arkadaşlarla. Bizim arkadaş boş yer buldu ve oturdu. Sonraki durakta da eli bastonlu yaşlı bi amca geldi. Arkadaş da kıllığına adama yer vermedi. Adam o arkadaşın oturduğu koltuğun yanına geldi ve ayakta arkadaşın yer vermesini bekliyor. Fakat arkadaş yerini vermedi. Neyse adamcağızın da yazık, bastonu otobüs hareket ettikçe bi o tarafa bi bu tarafa kayıyo. Arkadaş dayanamadı ve yaşlı amcaya: 'Amca bastonun ucuna lastik takarsan kaymaz' dedi.

Adam şöyle baktı, sonra 'o lastiği zamanında baban taksaydı şimdi sen olmazdın, ben de orda oturuyo olurdum' deyince bütün otobüs koptu. Arkadaş o gün bu gündür
belediye otobüsüne binmez.[/spo]

[Bu mesaj Whiskey tarafından 10 Aralık 2005 14:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
laverda, 10 Aralık 2005 11:26 tarihinde demiş ki:
Bir Amerikali, bir Ingiliz ve bir Irakli kahvede oturmus cay iciyorlar. Amerikali cayini bitirince bardagi havaya firlatmis, silahini cikarip bardaga ates edip parcalamis ve "Bizde bardaklar o kadar ucuzdur ki biz Amerika'da ayni bardakla iki kere cay icmeyiz." demis ingiliz de bunun üzerine cayini bitirip bardagi havaya firlatmis ates ederek bardagi parçalamis ve ''Bizim Ingiliz kumsallarinda bardak yapacak cam icin o kadar cok kumsal vardir ki, ayni bardakla iki kere cay içmeyiz'' demis Bunun üzerine Irakli da çayini bitirmis, bardagi havaya firlatmis, silahini çekip Amerikali ve Ingilizi vurup oldürmüs ve ''Bagdat'ta bu Ingiliz ve Amerikalilardan o kadar cok var ki,biz ayni adamlarla oturup iki kere cay icmeyiz..."

he!he!he!çok güzel fıkra gerçekten de:)
bu arada whiskey senin anlattığını ben de duydum,arkim anlatmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

3 fıkradan benim sıralamam:
En komiği: 2 NUMARA!!!! alkışlarla açık ara bir numara
2. sıradki son fıkra ve en az hoşuma giden ise temel fıkrası.

Bu temel fıkrası Rahmetli Cenk koray'ın sahne şovlarında kullandığı esprilerden bir tanesiydi.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Sosyal ağlarda paylaş

aha durun ben size bi fıkra anlatiim kopu verin suracıkda.

simdi temel ingiliz bide alman . alem yaparken padişahın askerlerine yakalanmişlar hemen padişahın huzuruna cıkarilmişlar. padişah demişki size ceza olarak sizi mesleklerinize gore hadım edicem . işte ilk alman a sormus

- meslegın ne ?
- terziyim efendim.
-kesın makasla!

sonra ingilize sormus

-meslegın ne?
- oduncuyum efendim.
- kesın baltayla!

bu arada temel baslamiş gulmeye. ama bole katıla katıla guluyomus.

- ne guluyosun az sonra hadım ediliceksın komık biş mi var?

- efendim ben dondurmaciyimda yalıya yalıya nasi bitirceksiniz ona guluyorum.

saygılar .
begenildiyse bi fıkra dha anlatabilirim...[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Ağır siklet bir oyundur hayat...
Sosyal ağlarda paylaş

2.si efsane haha[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...