amon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yupppppiiiiiamaaaaa......30 ytl den fazlasını gözden çıkartın[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra [Bu mesaj amon tarafından 10 Kasım 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ama kimle gitcem :( valla bizim grupta pek seveni yok....[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 biletlerimiz :)[signature][hline]Hepsi dansçı ! Hepsi yorumcu ! Hepsi R&B tutkunu ! Hepsi performans sanatçısı ! Hepsi bir ilk ! GRUP HEPSİİİİ !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
annabellee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 arkadaşlar therion asıl bu akşam eskişehirde yaaa resmen bikaç saat kaldı biraz önce imza günü ve söyleşi vardı afişmi imzaalattım ve odama astım bile... adamlar çok sevimililer yaa çok heyecanlıyım ve çok mutluyum BU GECE UZUN OLACAAAAAAAAKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VOVİN diyorum :rock:[signature][hline]Stick or twist the choice is yours Hit or miss what's mine is yours + kızlar kulübüüüüüüüüü [Bu mesaj annabellee tarafından 10 Kasım 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 *fırk* :([signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
annabellee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 üzülmeyin yaaa sizin de olur bigün işşallah therion olayı yaani...............[signature][hline]Stick or twist the choice is yours Hit or miss what's mine is yours + kızlar kulübüüüüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Yarın olabilir mesela.. :) Fazla yormayın adamları, bize lazımlar yarın. :D[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
annabellee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yaa umarım paraçalanana kadar çalarlar ve mükemmel bi performans sergilerler ama tabi size de bi garezim yok sonuçta size de iyi çalsınlar..........[signature][hline]Stick or twist the choice is yours Hit or miss what's mine is yours + kızlar kulübüüüüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Çaldıklar şarkılar telefonuna falan yazıver hemen, sonra listeyi veriver burdan, bi fikrimiz olur.. (aslında var ama, daha da olsun)[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
annabellee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yaa söz vermiiim çok heyecanlı olucam çok kalabalık olucak bisürü fotoğraf çekicem yaani yapamayabilirim istediin şeyi ama yapabilirsem de...........[signature][hline]Stick or twist the choice is yours Hit or miss what's mine is yours + kızlar kulübüüüüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
annabellee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 arkadaşlar şimdi konserden döndüm inanın söyliycek ya da anlatabilicek söz bulamıyorum......... gerçektn de hayaatımın konseriydi yaa........ inanılır gibi değil (sabah müthiş bi boyun ağrısıyla uyanıcam) OLSUNNNNNNNN THERIOOON THERIOOONNN :rock:[signature][hline]Stick or twist the choice is yours Hit or miss what's mine is yours + kızlar kulübüüüüüüüüü [Bu mesaj annabellee tarafından 11 Kasım 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Ee, ne çaldılar?[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Of gidemicem. Ya bana birisi allah askına kullanılmıs bilet bulsun. Koleksiyonuma eklicem. Sevap işleyin.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 istanbuldaki konser bu akşam,müzikle doyumu ulaşıcaz yaşasıın :)[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 FOR TO MEGA THERION!!! Gidiyoruzz...[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
annabellee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 herkes kesin gitmeli yaa zaaten açılışı rise of sodom and gomorrah ile yaptılar tabe dier aklıma gelenler de seven secret of the sphins,to mega therion,eye of shiva,morning satar,e tabe wine of aluoah,black sun..... yaa tam istediim gibi vovinden bayaa söölediler inanılmaz güzel bi performans sergilediler ve yeteri kadar uzun süre kaldılar bence,anathema çok kısa kalmıştı meselaa.. kapanışı da bi motör head coveriyle yaptılar e daha naapsın yaani adamlar.........[signature][hline]rise of sodom and gomorrah aman tanrım yaaaaaaaaa [Bu mesaj annabellee tarafından 11 Kasım 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj annabellee tarafından 11 Kasım 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
annabellee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: annabellee, 11 Kasım 2005 14:15 tarihinde demiş ki: herkes kesin gitmeli yaa zaaten açılışı rise of sodom and gomorrah ile yaptılar tabe dier aklıma gelenler de seven secret of the sphins,to mega therion,eye of shiva,morning satar,e tabe wine of aluoah,black sun..... yaa tam istediim gibi vovinden bayaa söölediler inanılmaz güzel bi performans sergilediler ve yeteri kadar uzun süre kaldılar bence,anathema çok kısa kalmıştı meselaa.. kapanışı da bi motör head coveriyle yaptılar e daha naapsın yaani adamlar......... [signature][hline]rise of sodom and gomorrah aman tanrım yaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Geçen konserde black sun çalmamışlardı, çok iyi kesin bu akşamda çalarlar o zaman. Morning star'da iyi olur. Eye of shiva fazla slow kaçabilir ama siren of the woods'dan iyidir. (konser açısından sadece) Ötekiler zaten fiks.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
annabellee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 arkadaşlar bu arada şiddetle kınamak istediğim bi vaziyet söz konusu.. bana kalırsa konsere ilgi ve katılım çok azdı.hele imza gününe belki 50kişi falan geldi.inanamadım yaa.ben nası içeri giricez izdiham olucak falan diye düşünürken hiçbiyerde en ufak bi kuyruk bile olmadı,bi tek imza için sıraya girdik o kadar... ben bunların hepsini şımarıklığa bağlıyorum,evet bence şımardık biz.çünkü özellikle eskişehirde doorsa haftada en az iki üç grup çıkıyo ve hepsi çok kaliteli,istanbuldan ankaradan gruplar falan oluyo +çok uygun fiyattlar söz konusu.ama buna rağmen devamlı geldikleri için onlar bile baydı.ve biz hazıra ve rahata çok alıştık bu yüzden. eskiden bi pentagram için bile aylar öncesinden para biriktirmeye başlardı herkes.ama şimdi koskoca therion 25 milyona buraya geliyo ve pahalı diyen biçok adam var.bence çok yanlış.inanın ben kendimi mahçup hissettim bu az ilgi yüzünden.bu düşüncem genel ama ağırlıklı olarak eskişehir için daha geçerli bence,çünkü çok fazla olanak var elimizde ve hepsi de çok ucuz.ben buna seviniyodum aslında ama gördüm ki bizi hazırcılığa alıştırmış meğer.. eskiden deselerdi ki therion gelicek ceketimizi satarız gene gideriz abi derdik.şimdi o konuşmada bulunan arkadaşlarımdan gelmeyenler ve para bulamayanlar olduunu bilmek ben, çok üzdü.hele klabır olanlarını görünce........ neyse umarım istanbul ve izmirde katılım ve ilgi çok daha yoğun olur.çünkü böyle sebeplerden dolayı bi daha gelmek istemezlerse eğer bu çok üzücü olur.umarım siz değerini daha iyi bilirsiniz. gidicek olanlara iyi eğlenceler diliyorum -ki eğlenicexiniz zaaten...[signature][hline]rise of sodom and gomorrah aman tanrım yaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Katılıyorum. İstanbulda yeni meleki doldurduk, ben de korkmuştum, ilgi az olur diye. ERken geldiğimiz için en öndeydik. 8de kapı açıldı 9.30da Therion çıktı. 2 saatten biraz fazla kaldılar. Şarkı seçimi geçen konserden daha iyiydi. Çok iyiydi. Grubun performansı zaten süperdi. Yalnız etrafımda 14-15 yaş diye tabir ettiğmiz , tek albüm dinleyip konsere gelen, konser nası izlenir pek bilmeyen tipler vardı. Kızlar bunların saçma sapan hareketlerine dayanamayıp arkalara gitmek zorunda kaldılar. Konser tek kelimeyle ultraydı! Mats Leven The Khlysti Evangelist'de sözleri bilen birilerini aradı, en önlerde beni buldu, göz göze söyledik. Hemen yanıma koşup elimi tuttu. (ona göre kimle konuştuğunuzu bilin) Back vokal hanımlar çok güzellerdi. Şarkı arasında su içerken, işaret parmağıma birisine doğrultup "sen" dedim, bana baktı :rock: yaptım ("you rock" anlamında..) gülümsedi.. Süper konserdi düper konserdi mükemmel konserdi. Hatırladığım kadarıyla çalınan şarkılar. The Rise of Sodom and Gomorrah Cults of the Shadow Schwarzalbenheim ASgard Ginnungagap Siren of the woods Typhoon The Blood of Kingu Uthark Runa The Khlysi Evangelist Baal Reginon Riders of Theli Seven Secrets of the Sphynx The Invincible Black Sun Invocation of Naamah Wine of Aluqah --- To Mega Therion --- Iron Fist Hatırladıklarım bunlar. Çook yorgunum.. Sonmra aklıma bişey gelirse yazarım.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... [Bu mesaj aktiftablet tarafından 12 Kasım 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hayatımın konseriydi. kulaksal orgazm oldum.. basçıyla kardeş oldum.. bir su bir bira kaptım... mikrofona şarkıyı söyledim.. yeter...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Süperdi konser.. artık huzur içinde ölebilirim :P Kristian ın penasını kaptık bi tane :)[signature][hline]Hepsi dansçı ! Hepsi yorumcu ! Hepsi R&B tutkunu ! Hepsi performans sanatçısı ! Hepsi bir ilk ! GRUP HEPSİİİİ !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 vip de pek rahattı yahu :) mega therion'la final de çok hoş oldu tabi. takdir ettim baya iyi konserdi sadece yeni melek ses sistemi açısından feci bi yer.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Sağlam konserdi. Sol orta (arkaya doğru) tarafta bulunuyodum. 4 kişiydik. Etrafımda sözleri bilen az kişi vardı. Bizim o taraf biraz resmi takıldı (bir kaç kişi hariç). Belli bir süre sonra dayanamadım kendi çapımda bişiler yaptım. Sonra bi baktım hafiften ilerlemişim =) Konser güzeldi açıkçası =) Ortam güzeldi. Dinlemeye gelenler iyi tiplerdi. Önümde bir bay ve bayan bulunuyordu. (Büyük ihtimalle evliydiler) Açıkçası o beyefendiyi takdir ettim. Neden bilmiom ama öyle =) Bide Yukarda arkadaşı beklerken bi bey daha geldi. Adamın t-shirt'ine bittim. Sakalları da iyi örmüştü =) Daha aklıma geldikçe yazarım bişiler. Herkes nerede olduğunu yazsın bakalım konserde. [Bu arada VIP'de izleme imkanım vardı ama aşağıdaki ortamı daha sıcak daha samimi buldum =)][signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim Hamish, 26 Ekim 2005 22:31 tarihinde demiş ki: Her gece cikartiyorum kupeyi icinde 1 sivi oluyo sabah tekrar kupe takarken biraz acirya cok seviorum o aciyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bana bilet almadınısmı bi tane :([signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar