asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Daha önce hazırlanmış olan / madalya almış olan varsa 2 yıldır girip kazanamadığım dikkate alınırsa tavsiye verecek kişiler arıyorum. Çok teşekkür ederim...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 benım arkadasım war.samanyolu fen lısesı mezunuyum 3 arkadasım toplam puanda turkıye 1.sınden yuksek puan aldı :D hıhıhı bizde 330da surunuyoz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaan1989 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ben bilgisayar olimpiyatında ikinci aşamaya geçtim. Eskişehir fen lisesinde okuyorum. 50 sorudan 30 net yapsan ikinci aşamaya geçersin ikinci aşama zaten program yazma geçiyosun bilgisayar başına 4 saat sürede istedikleri programı yazmaya çalışıyosun onu da geçip madalya fln alırsan öss de 9-15 arası bi ek puan geliyo BU sene tekrar gireceksen tavsiyem matematiğe çalış şu olasılık konusunu fln ii bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 teşekkür ederim. Gireceğim bu yıl tekrar inşallah. Nimetlerini biliyorum olimpiyatın. Olimpiyatı geçemezsem ÖSS den de pek bişey beklemiyorum açıkçası...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya bende cok istiyorum bılgısayar olimpiyatlarına gırmek cok arastırdım ama hıc bı yerde bulamadım nasıl kayıt olucaz yada ne bıleyım basvuru tarihleri ne zaman?sitesi varmı?[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 TÜBİTAK - BAYG Şahsi başvuru yapamazsın. Okul tarafından başvurulması gerekiyor. Bir okuldan en fazla 6 öğrenci katılabiliyor. Okulunun yönetimi ile bir görüş istersen... Başvurular şubatta idi yanlış hatırlamıyorsam... Edit: başvurular :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 04 Aralık 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bu sene ilk defa internetten başvurular yapılacakmış. Ve başvurular Martta olacakmış. Sınav ise 6-7 Mayıs 2006. Ayrıntılı bilgi bir üst postta verdiğim linkte...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar