asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Daha önce hazırlanmış olan / madalya almış olan varsa 2 yıldır girip kazanamadığım dikkate alınırsa tavsiye verecek kişiler arıyorum. Çok teşekkür ederim...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society
tashmoo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 benım arkadasım war.samanyolu fen lısesı mezunuyum 3 arkadasım toplam puanda turkıye 1.sınden yuksek puan aldı :D hıhıhı bizde 330da surunuyoz .
kaan1989 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ben bilgisayar olimpiyatında ikinci aşamaya geçtim. Eskişehir fen lisesinde okuyorum. 50 sorudan 30 net yapsan ikinci aşamaya geçersin ikinci aşama zaten program yazma geçiyosun bilgisayar başına 4 saat sürede istedikleri programı yazmaya çalışıyosun onu da geçip madalya fln alırsan öss de 9-15 arası bi ek puan geliyo BU sene tekrar gireceksen tavsiyem matematiğe çalış şu olasılık konusunu fln ii bil.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 teşekkür ederim. Gireceğim bu yıl tekrar inşallah. Nimetlerini biliyorum olimpiyatın. Olimpiyatı geçemezsem ÖSS den de pek bişey beklemiyorum açıkçası...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya bende cok istiyorum bılgısayar olimpiyatlarına gırmek cok arastırdım ama hıc bı yerde bulamadım nasıl kayıt olucaz yada ne bıleyım basvuru tarihleri ne zaman?sitesi varmı?[signature][hline]Anarchy In The School ♦
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 TÜBİTAK - BAYG Şahsi başvuru yapamazsın. Okul tarafından başvurulması gerekiyor. Bir okuldan en fazla 6 öğrenci katılabiliyor. Okulunun yönetimi ile bir görüş istersen... Başvurular şubatta idi yanlış hatırlamıyorsam... Edit: başvurular :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 04 Aralık 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bu sene ilk defa internetten başvurular yapılacakmış. Ve başvurular Martta olacakmış. Sınav ise 6-7 Mayıs 2006. Ayrıntılı bilgi bir üst postta verdiğim linkte...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society
Öne çıkan mesajlar