Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

k2network'un alnını garışlarım.

Buyse

Öne çıkan mesajlar

Tecavüz kaçınılmazsa zevkini almaya bakıcaksın

Not : Para yedirmeyin şu çiçek böceklere[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares

::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D

[Bu mesaj Joey tarafından 10 Aralık 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Buyse, 10 Aralık 2005 11:19 tarihinde demiş ki:
-kosp
-koxp
-password
-blackwinds
-james
-biff
-adaletsiz ban
-premium olmayanlara .iç gibi muamele
-premiumu olanların her pisliklerine göz yumma
-aptal olma.
vs vs

Ben bunların çoğuna katılmıyorum en azından Ares için. Ko firmasından biraz acemilik var ama şu anda herşey eski KO zamanına göre iyiye gidiyor. Kosp ve Koxp kullanıcıları eğer gm onlinesa ve mesaj atarsanız %100 banlanıyor, en azından ben gm onlineken kullanabilen olmadı :) Biff ve blackwinds son derece kural ihlallerine karşı katılar ve bencede böyle olmalı. Hatta bir kere blackwinds beni banlanmıştı olay şöyle oldu. Savaşta biz işgal etmiştik ve benim mage arkadaş tp to friend scrolla Lord_Mozart ın yanına tp olmuştu. mozart o anda human townunun içine girmiş ve sağ veya soldaki yerlerde birinin tepesine çıkmış arkadaş sanırım onun yanına tp olunca, hani bazen savaş yerine arkadaşınız tp edince siz kapının tepesinde çıkıyorsunuz ya, aynı o şekilde dağın iyice tepesine çıkmış. Sonra beni tp etti. Ben oraya ulaşınca farkettimki aşağıdaki humanlar bize vuramıyor ve bizde onlara, bizimkiler aşağı indi ve ölünce sen bizi tekrar tp edersin dediler. o kadar yolu tekrar yürümemek için. o sırada savaş bitti ve ben luferde dc oldum. Gittim Blackwinds ı buldum, kendisi bana kosp kullanmaktan ve savaş zamanı safe zoneu kullanarak np toplamaktan banlandığımı söyledi. Ne kospu felan oldum, bana çıktığım yere kospsuz çıkamayacağımı söyledi. Olanları anlattım bana orda sırf beni gördüğünü söyledi vs.. vs... Bana 1 ay ban verdiğini ve o zamanki 106bin npmi 0 lıyacağımı söyledi şok oldum. Açıkça söylemek gerekirse o çıktığım yerin başıma böyle birşey açıcağını farketmemiştim ve hiç planlı bir şekilde çıkmamıştım. Neyse ben daha büyük yetkililerle konuşup banımı 3 gün sonra açtırabildim. Blackwindsı beni banlasada orda takdir ettim. Doğru bildiğini (daha doğrusu gördüğünü) uyguladı. Biffede aynı şekilde meşgul olmadığı zaman 1 mesaj atarsanız kosp kullananı görürse acımaz. Ama cypherda veya dupamusda felansanız gerçekten ke yi oynamanın bir faydası yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Braweheart, 10 Aralık 2005 23:02 tarihinde demiş ki:
orfenegro Blackwinds'e bi pm at tabi açık bulabilirsen pm sini..şifre sorunu ne zaman çözülecek de bak bakalım cevap veriyomu..ben dun gece 3 saat sadece cevap vermesini bekledim..ama beyefendi cevap verme gereği duymadı..

BraweHeart ben blackwindsa 2 kere pm attım 2 sinden de cevap geldi, Senin dediğin pm atıp cevap alamama olayını bir iki kere biff de yaşadım, ama genelde o da cevap veriyor. Blackwinds genelde gece 3-4 suları online oluyor diğer saatlerde pm i kapalı değil, kendisi servera login olmuş durumda olmuyor ondan dolayıda pm atınca failed to connect bla bla.... veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...