Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Best mOdel 2005

Archie

Öne çıkan mesajlar

said:
geffen, 10 Aralık 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
zenci?

İthal Etmişlerdir....(Burdan Grom(Malkavian)'ı Sevgiyle Anıyoruz)[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam pardon bu zenci olayı nedir kapamadım 1...
Kızın tam ismi ne neye benziyor merak ettim bakarım sonra 2....
Zıbarın yatın ne yapıyosunuz bu saatte 3...
İyi uykular 4...
ZZZzzzZZZ 5...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

nedir bu kadar tepki gösterilcek durum veya kafaya takılcak şey ? boş boş mesajlar yazarken yanında dip not düşün baride ön yargı toplamayın.EVET ZENCİ LAN ![signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kortez, 10 Aralık 2005 15:36 tarihinde demiş ki:
Dikkat ederseniz bu yarışmaları zaten türkiye organize ediyor ve hep türkiyeden çıkıyor. Kainat güzellik yaışmasınd agöstersin kendini.

Bugün kü zaten "Dünya güzellik yarışması" değilmiydi?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces Minke
Sosyal ağlarda paylaş

Benim söylediğim Gercek bir kriter (örne:Azra Akın neden bukadar konuşul çünkü kainat güzeli seçildi) Kainat güzellik yarışması. Diğeri ise yani Best Model of the World yarışmasını türkiye organize ediyor. Ve doğal olarak Kenan İmirzalıoğlu,Ayşe hatun Önal... gibiler dereceye girebiliyor. Gerçek kriterlerde ilk 20ye bile girmeleri zor.[signature][hline]İf i will die a day, You will be last girl in my life!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 10 Aralık 2005 15:38 tarihinde demiş ki:
said:
Kortez, 10 Aralık 2005 15:36 tarihinde demiş ki:
Dikkat ederseniz bu yarışmaları zaten türkiye organize ediyor ve hep türkiyeden çıkıyor. Kainat güzellik yaışmasınd agöstersin kendini.

Bugün kü zaten "Dünya güzellik yarışması" değilmiydi?

Bugünkünden bahsetmiyorlar . Bugünkü Miss World'dü . Hatunlar süperdi leke ki o kanadalı iran melezi...[signature][hline]I can perfect your gothic dreams...
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöle bi olay var bildiğim kadarıyla yanlışım varsa düzeltin bu yarışma Best model yani most beautiful model değil o kızlar final elemelerine gelene kadar binbir türlü genel kültürden bilmem garip garip şeylerden geçiolarmış. yani sadece güzellik ve modellik baz alınmıyor.[signature][hline]Rakı şarap içiyorsam sanane
Yoksa sana bi zararım içerim
İkimiz gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim..!
Sosyal ağlarda paylaş

evet best model seçimlerinde genel kültür ve bazı sorulara verdikleri cevaplar çok önemli,mesela;

-Bir gün kaç saattir?
-24
-çok kültürlüsün

veya

-bir peri sana tek isteğini sorsa ne isterdin?
-dünyada barış olmasını.
-inanılmaz alçakgönüllüsün

bu tür inanılmaz zor ve ancak süper zeki insanların bilebileceği kültür soruları ve çok orjinal bir iki sorudan sonra modeller eleniyor,yoksa güzel olmuşun ne ki. akıl lazım akıl.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...