mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 arkadaslar sonunda ekran kartım geldi simdi ben bunu nası yuklicem agp8x bi kart kitabındaeski ekran kartını silin yazıyo ama onu silersem bi daha driverını bulamam ne yapmam gerekiyo siliyim mi yoksa o kalsın ben onu çıkartıp driverını mı kuriyim yeni kartın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kartın markasini ve modelini yazsaydın driver konusunda yardımcı olabilirdik...[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 asus a9550ge ati çipli agp8x slotlu[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us asus'un driver download sitesi https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 buda atinin ki [signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı. [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 10 Aralık 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ekran kartı önemli bir parça bide chipset değişikliği oluyorsa bence format atman daha rahat bir bilgisayara sahip olmanı sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar