Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Bahsi geçen resimlerin hikayesi bu thread'de bulunmakta. Okumayanların önce buraya bakması şiddetle rica olunur Bunlarda söz verdiğim resimler efenim.. Önce bir Eger manzarası.. Bu bahsi geçen dansöz ablaların onlarcasından bir grup.. Sokakta yürüyoruz öyle, sonra biyerden trampet sesleri gelmeye başladı. Bir baktık Macar askerleri. Diğer sokaktanda Osmanlılar gelmezmi.. Girdiler birbirine tabii :) Arada esir alma vakalarıda yaşandı en sonra bir iki askerle turnuva tadında bişey yapmaya karar verdiler. Diğerlerinin uzaktan izlemesi bu sebepten. Esir alma olayından başarıyla çıkınca Osmanlı askerleri bide namaz kıldılar sesli sesli dumur oldum kaldım! Bu amcamda orda biyerde kendine bi köşe bulmuş kılıç dövüyor, ısıtıp ısıtp.. Bu esnada biz dansöz oynatmaya devam ediyoruz tabii farklı mekanlarda.. Bir ara bizim Brezilya'lı hatun kafamı kızdırmazmı! Çektim kılıcı girdim tabi! Acımadım doğradım! Turnuvaların olduğu gün büyük savaş var. Resimde savaşa hazırlanmakta olan Osmanlı Sultanı görülmekte. Kendisi sanırım Kanuni oluyor.. Dansöz eksik olurmu? Olmaz.. Bunuda turnuva tadında yaptılar. Sırayla o görülen askerler girdi birbirlerine. En sonda kalenin komutanı ile Sultan.. Öldü bu savaşın sonunda garibim :( Ama en güzeli Slovakların oyunuydu. Önce baltadan longsword'e kadar farklı silahların teke teke çarpışmasını izledik. Sonra İki grup girdi birbirine.. Sağ kalan olmadı eheh geberdi hepsi :) Son iki gün saatte bir kalede nöbetçi değişimi oluyor bu arada.. Yorulduk döndük geri sonra :) Hayatımın en eylenceli festivaliydi bu heralde. :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm[Bu mesaj Qui tarafından 08 August 2003 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 super bi yermiş harbiden anlattığın gibi yani dansözler komedi ama :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 anlatım süper reesimler dahadda super.. harbi görmek warmış dedim içimden... [hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua [Bu mesaj sLog tarafından 08 August 2003 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Artık açılıyo :) Macaristanda 300 fotoğraf çektim 80küsür tanesi Eger'e ait. Bunlar sadece bir kaçı :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Hehe hakkaten çok iyi ya :). bayıldım ben buna[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Aman ya az kalsın unutuyodum. Turnuvalardan önce okçuluk gösterisi vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Macaristana turlar ne kadarmış dur bi bakayım :)[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Bu arada Eger'deki festival her Temmuz'un son haftası. 1 sene daha bekliceniz arkadaşlar. Seneye Eger Paticik Zirvesi var ona göre :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 a cekmisin dicektim bende :) slovakların silah sergimsi duellerindne resim yokmu[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 her sey çok güzel, imrendim doğrusu. amma ve lakin resimlerden birindeki bir ayrıntı gözüme çarptı: o "herkes öldü, kimse kalmadı tabii sonunda" tarzı başlıklı resimde ölülerin ortasında ayakta duran eleman kimdir? ne yapıyor o, fatih midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 tamam Qui anlaştık çok güzel denk geliyo caz festivalinin bitirir hemen eger'e uçarız güzel güzel[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Heh bende ne zaman gelicek diye bekliyodum. O herkesin birbirine girmesinden önceki turnuvanın hakemi. Turnuva bitti, amcam kenara çekiliyorduki gruplar birbirne hakaret edip yaklaşmaya başladı. Sonra girdiler, öldüler. Buda kaldı ayakta öyle sap gibi. Savaş devam ederken kenarda yine geleneksel zırhlar içersindeki bir askerde ağır ağır ortaçağda kullanan ateşli silahını dolduruyordu. Silah tam bir boru şeklinde, üzerinde bir deliği var eteşlemek için. Tetik daha icat olmamış. Topların küçüğü yani.. Bu amcam ayakta öle kalakaldıktan 5-10sn sonra bu herif gelip silahı ateşleyip onuda indirdi. Sonra "heheh haha" kıvamında bir kahkaha atıp gitti ehe :) Silahın ateşlenmeye hazırlanışını ve gelişini ben farketmemiştim. Öyle bir gürültüyle ateşlediki balkondan aşağıya uçuyordum. Zaten 1-2 dk duman içinde kaldık orda :) Sonra silahı demostrasyon için ağır ağır tekrar doldurup ateşlediler. Buda o ana ait bir resim: (Ateşleyen lavuk seyircilerden biri)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm[Bu mesaj Qui tarafından 08 August 2003 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Gerçekten güzelmiş ama festival oldumu Brazilyanın üstüne tanımam :d Karnaval festival onların işi.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 gerçekten resimler ve anlatım harika. *! resimlere dalmıştır.. kendini orda savaşıo sanar.. kendine gelince biran elindeki kılıcın nereye gittiğini düşünür.. ;) *[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 evet çok kusel resimler çekmişin ellerine saglik.Güzelde anlatmışın daha ne olsun eywallah saolasın...[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 harbi süpermiş ya gaza geldim bir an auha[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Yeterki siz isteyin canlarım ben geri kalan 250 fotoğrafıda koyarım :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Cidden cok güzel...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Cok guzel resimler, konunun anlam ve butunlugunu bozmak istemem ama komutan ile sultanin kapistigi sahnede duran Fenerbahce bayragina dikkat cekmek istiyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 supermis walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 festival güzel gözüküyor Eger okunuşu nasıl peki ingmi okuyoruz yoksa kendi deillerinde okunuşu falan ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Eger diye okunuyor ama g'yi biraz daha dilin gerisinden çıkartıyorsun.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Hoca Şahane Olmuş Yawu Orda Olmak İsterdım![hline]Ultima Online Her Sey Offlineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Harbi Paticik Zirve'yi yapıyoruz o zaman:)) inaılmaz bir dfestival her ne kadar biz burada seyredememmiş olsak da Qui nin fotoğrafları ve anlatımı sayesinde yaşamış jkadar olduk teşekkürler[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ohuş apışıp kaldım yaf..walla...nerden buldun sen kılıcı yaf?[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar