Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve dönüş yasası 1600 pkk/kadekli'yi döndürmüş

DraculaVigorous

Öne çıkan mesajlar

said:
Llama, 14 August 2003 21:29 tarihinde demiş ki:
ne bıcım bı devlette yasıyoruz anlamıyorum...

+
Anlasak yaşamazdık,yada yaşadığımız için anlamıyoruz gibi bi felsefe
=
Türkiye'de yaşamak...,sanmak...[hline]Dracula Mager[Humanity]
Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]

Herşey Moonglow içindi...
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik

[Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 14 August 2003 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 15 August 2003 00:50 tarihinde demiş ki:
Milletler hakettikleri şekilde yönetilirler...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.

herkes hak etmio böyle yönetilmeyi..
Devletlerin içindeki ipi komuklar yüsünden diğer insanlar nie yansın?
hak edenlere hak ettikleri şekilde davranılsa peki?
nerdee öle hukuk, kafa­­­ yapısı..
*! kafası karışık bi şekilde bakınır. *
Sosyal ağlarda paylaş

"Milletler hak ettikleri gibi yönetilirler" yaraticiliktan uzak ve kolaya kacmaktan baska bir ise yaramayan bir cümledir.Olay o kadar vahim ki dogu sorununu bilmeden yasayan insanlar mevcut hala. Doguanadoluda HADEP den baska yada önceden HADEP gecmisi olan belediye baskani cikmiyor dersiniz. Cünkü su ana kadar gelen her hükümet dogu problemine göz kapamis hatta tanimamazliktan gelmistir. Buda dogal olarak doguanadoluda ortami ,ayni sözde türk milliyetcilerinin yaptigi gibi kürt milliyetcisiyim diye gecinen insanlara birakmak demekten baska bir politika degildir. Siyasi kanallari tikarsaniz sonuc olarak insanlarda hele hele egitim görmemis cifciliki ve tarimi ölmekde olan bir köylü yigini dogal olarak baska yollara saparlar.
Bu konuda hem kürt tarihini ve kürt ayaklanmalirini detayli oturup okumak lazim.referans olarak Hacettepe Üniversitesi Antropoloji bölümünden Suavi Aydini önerebilirim.[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fegro, 15 August 2003 00:27 tarihinde demiş ki:
Dogu Sorunu dene bir sey var. O insanlarin daga cikis sebebini bilmek lazim. Kimse bosuna bosuna daga cikip hayatini mahvetmez.[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok."

Sen o dağa çıkanlar neden çıktıklarını biliyolar mı zannediyosun? Devleti oluşturan öğeler vatan ve milletdir. Bu dağa çıkan Kürtlerin yarısının amacı kendi devletlerini kurmaktır, yarısıda gerek büyükleri gerek çevresi ile "biz özgür değiliz,sana şunu vericez şu imkanları tanıyacaz,devlet kurmalıyız" gibi zıvanadan sözlerle dolduruşa getirilmiş insanlardır. Nereden çıktıkları bilinmeyen,doğrudürüst bir tarihleri bile olmayan ve dünyada azınlık Olan Kürt ırkı dağdan gelip bağdakini kovmaya çalışmaktadır. Dünya yüzyıllar önce ırklara paylaştırılmıştır. Kimi büyük,kimi küçük her ırk payını alıp devletini kurmuştur. Kürtlerin şimdi yapmaya çalıştıkları yüzyıllar sonra bu devirde,yüzyıllardır Türk ırkına ait olan topraklara el koymaktır ama bu olmayacaktır.[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker

Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna.
Sosyal ağlarda paylaş

Forum başlığını hatırlatıyorum:
Eve dönüş yasası 1600 pkk/kadek'liyi döndürmüş!

Başlıkta kürt sorunu felan filan yazmıyo.
Konuyla ilgili konuşun lütfen.
Ayrıca Popeye'ye çok teşekkür ediyorum.Bizlere güvenip formu artık saptırmayacağımıza inanıp form kilidini açtığı için...[hline]Dracula Mager[Humanity]

Sosyal ağlarda paylaş

bu konu Popeye tarafından kilitlenmişti yanlış hatırlamıyorsam.. bu tür tartışmaları baska bir yerde yapmanızı rica ediyorum[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
Sosyal ağlarda paylaş

gene bı akp klasıgı o 1600 kısının 1000 den fazlası dagdan ınen terorıstler deıl hapıshanelerde bulunan hızbullahcılar sıvas olaylarına karısanlar ve bılımun gerıcı faalıyleterde bulunmus suclular
yasanın adı eve donus deıl orta caga donus yasası olmalıymıs karsı devrımın bı basamagı daha
Sosyal ağlarda paylaş

İçecek çay/kahve felan da ister misin Fegro?
Başlığın kürt sorunu felan gibi bişey içerdiğini hatırlamıyorum!

Özgür iradenle git nereye hangi başlıklı formu açarsan aç!
Ama yaratılan değerlere saygı duy[hline]Dracula Mager[Humanity]

Sosyal ağlarda paylaş

Dogmeat yanlış foruma yanlış şeyi yazıyorsun.
Başlığı bilmem kaçıncı baskı olarak hatırlatıyorum tekrar
Eve dönüş yasası 1600 pkk/kadek'liyi döndürmüş

Konuyla alakasız mesaj atmayın lütfen.[hline]Dracula Mager[Humanity]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...