Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Bilindiği üzere KERNEL32.DLL'de isimleri bulunmayan ama export edilmiş fonksiyonlar var. Bunların bir grubuda VxD_CALL API 'leri bunlar ne işe yarar ? (Bir çok foruma yazdım ama daha cevaplamaya tenezzül eden yok.Lütfen yardımınızı esirgemeyin...)[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 windowsun kerneli çalışırken virtual device driver denilen vxdleri çağırması için yazılmış apiler..[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 device driver dosyalarını açıyo işte :) soruyu anlayabildiğim kadar cevapladım hihihii sorry btw..[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 VxD'ler CreateFile ile açılp DeviceIoControl ile çağılırlar.. Bu sapık bir şey.... örneyi var(WinAPI hooking) ama yine çözmedim ör: www.y0da.cjb.net adam yapmış ToolHelp API'lerini hooklayıp programları process viewerlardan saklıyor...[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ohh process viewer'dan saklama yöntemleri ile de manyak keylogger, trojan gibi program yazıyorlar ha :) adamlar aşmış, bişi diyemicem ;)[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar