Noth1ng Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ewt arkadaşlar millet yazıo ben öle kalıyorum onlar satıyo herşeyini satıyolar normalden üstüste bişiler yazarak peki nasıl yapıyolar?[signature][hline]:Noth1ng:/3x/Olympia/Karus/Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 onu 1 defa yapabildim ondan sonra olmadiydi mrk ediyorum nasil olduqunu=)[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 S>Shard +3 Pm Me Pls 300M S>Shard +3 Pm Me Pls 300M S>Shard +3 Pm Me Pls 300M S>Shard +3 Pm Me Pls 300M S>Shard +3 Pm Me Pls 300M S>Shard +3 Pm Me Pls 300M bunun gibi mi?[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: DeBuffAndHeal, 10 Aralık 2005 19:06 tarihinde demiş ki: S>Shard +3 Pm Me Pls 300M S>Shard +3 Pm Me Pls 300M S>Shard +3 Pm Me Pls 300M S>Shard +3 Pm Me Pls 300M S>Shard +3 Pm Me Pls 300M S>Shard +3 Pm Me Pls 300M bunun gibi mi? yes[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ctrl + c bu nu seçip kopyalayıp ctrl + v diye çeksin[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ilk önce yazmak istediğin yazıyı yazıyorsun. Daha sonra Shift+Home yapıyorsun. Ctrl + C ile kopyalayıp.Ctrl + V ile yapıştırıosun Enter + Ctrl + V + Enter olarak devam ediosun :D Ctrl + V yapamayan arkadaşlar ise Shift + Insert yapabilirler :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beceka Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kopyala yapistirla tabii ki :) onu nasi yapcaani bilmiyosan soyle: 1-yaziyi yaz 2-shift+home tusuna bas 3-ctrl+c yap 4- sonra allah yaratti demeden enter, ctrl+v, enter, ctrl+v, enter, ctrl+v, enter, ......[signature][hline]its too quiet here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Bjork, 10 Aralık 2005 19:08 tarihinde demiş ki: ilk önce yazmak istediğin yazıyı yazıyorsun. Daha sonra Shift+Home yapıyorsun. Ctrl + C ile kopyalayıp.Ctrl + V ile yapıştırıosun Enter + Ctrl + V + Enter olarak devam ediosun :D Ctrl + V yapamayan arkadaşlar ise Shift + Insert yapabilirler :D çok güzel anlatmış tbr.ler[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 msjı yaz shifte basılı tutarken sol yön tuşuna yazının başına gelene kadar bascan sonra ctrl + c yapcan entere basıp sürekli ctrl + v yapmaya başlıcan bi süre sonra olmamaya başlıcak sonra ctrl + v + boşluk yada ctrl + v + herhangi bir tuş yapacan ama cok abartmadının manası yok gercek hayatta pazarda gel abla gell diye durmadan baıranları nası sevmiyosam cok yazanlarıda sevmiyorum[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 58 ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Eklemem gerek 1 konu ise 2 kere aynı yazıyıo yazdıktan sonra 3. seferde sonuna 1 boşluk bırakman daha ii olur. 2 kere üstüste yazılan yazılardan sonra, 3.de aynı yazıyı yazamıyorsun. DipNot: Debuff yardımcı oluysam ne mutlu bana Sanada teşekkürler.[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D [Bu mesaj Bjork tarafından 10 Aralık 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bence hiç yapma. Millet sağır yada kör değil. Böyle üst üste yazdıkları zaman, ben hemen üst üste boşluk bırakıyorum, yazdıklarınız kayboluyor. Sizin dışındaki insanların da söyleyecek sözleri olabilir arkadaşlar. Görüntü ve gürültü kirliliği yapmayalım lütfen...[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Moradonda Pazar alanında Sen sabaha kadar mal satamassan Bende seni görürüm :D Şaka maka bazen sinir edio. Ama genelde Merchant mod da olanlar En fazla 4 5 kez yazabilio üstüste (mana bitene kadar) Ben genelde Moradonda Normal ve Shout u kapatıyorum. Lag olayı olmuo.[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar