KuBaReX Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 foruma bir arkadaşın tafsiyesiyle üye oldum silkroad hakkında bir forumun olması gerçekden beni sevindirdi ve üye oldum ve işde benim charım:) [spo1=işde ben:)][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Aramıza Hoşgeldin.[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Hayatımın En Güzel Günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hoşgeldin :P karakterin hunter mı senin :/ öf dur ya yada space cowboys yerine bunu çekem ilk merak ettim :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: BeIlow, 10 Aralık 2005 18:52 tarihinde demiş ki: hoşgeldin :P karakterin hunter mı senin :/ öf dur ya yada space cowboys yerine bunu çekem ilk merak ettim :) bu sendeki merakta çok fazla bellow özellikle mmolara :D fazla merak başa bela[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Hayatımın En Güzel Günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hos geldin arkadasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuBaReX Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hoşbulduk arkadaşlar:) bu arada ben xian da oynuyorum 30 olunca hunterlik yapacam:D traderlik yapan arkadaşlar varsa iki arkadaşız biz aynı cafeden exortluk yapabilirz:D zevkli olur heralde veya tief partisi kuralım Xian da:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Lol :P bişi olmaz bana ehehehe nese bunuda atalım cd lerimizin arasına çekip bakalım nasıl bişiymiş :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ne güzel char o öyle. Kaç ayda kastın? Hoşgeldin buarada.[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!! ---------------------------------------- BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Küçükken Domuza Domzi derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ay mı? ne ayı ya lvl 24 taş çatlasa 10 gün derim.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 nese çekmeye başladım yan bilgisayardan :P bakalım bir araştırma yapalım ama anladığım kadarıyla bayan karakter açınca daha çok avantajın oluyormuş oyunda :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuBaReX Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Mithr, 10 Aralık 2005 18:56 tarihinde demiş ki: Ne güzel char o öyle. Kaç ayda kastın? Hoşgeldin buarada. 10 gün oldu yaf başlıyalı daha sanki lvl60'ım gibi sormuşsun hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 fistan haklıymış helal fistan :D bende 14. gün oldum ama olsun ilk 4 günü oyunu öğrenmeye gitti saten[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Hayatımın En Güzel Günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuBaReX Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 abicim oyunda en en çok exp questler veriyor.şuan 3 oest var elimde yapıcağım birisi 200,000 exp birisi 210,000 exp diğeride 150,000 exp veriyor 24'den 25 olmak için 610,000 exp istiyor zaten görevlerden birini yapmak için toplam 600,000 exp kasıyorsun yani istenilen quest itemleri toplamak için sıkılmassan ii lvl kasıyon:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar