pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sonra biri ucuza koyuyor, 24 saat içinde senin koyduun fiyat expired oluor, deposit elinde patlıor :) hikayenin finalini yazmayı unutmuşuz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Size bir tavsiye mali ah ye koyarken en ucuzunu siz koymayin en ucuzun biraz üstü fiyat verin çünkü nasi olsa en ucuz satilacak ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ya ben isin dalgasindayimda , boyle programlar kullanarak zengin olacagini sananlar ya da programin detaylari herkese aciliyor kahretsin artik sadece biz bilmiyoruz diyenler yaniliyorlar . ben yakin zamanda sahsa istedigi ah malini ayagina goturdugum bir sistemin ilk ayagini hayata gecirdim . tek lazim olan gold daha cok gold . bu sorunu kar ortakligi katilim payi toplayarak asmayi dusunuyorum ki bu sistemin cok iyi lanse edilmesi gerektigi gercegini goz ardi etmis degilim . Financial Times : Huun's&Panda's Financial Investment INC. had make the most perfect acts at market to be enough to known no doubtly the shining star of wow's economical life . ingilizce cumle kurmayali cok oldu ama fena gorunmedi gozume ahahah[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 lanet olsunki huun işin beyin takımında ben ise ayağa götüren amele ekibindeyim. Neyse imza attık bi kere. Auctioneer geik yane para mara varda herkesin bildii şeyler işte. Neyse daha fazla ayrıntıya girmiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yazinin devamini sabirsizlikle bekliyoruz mr.panda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Eskden yoktu Auctioneer, server'lar yenı acılmıştı linen ve wool cloth piyasasını elinde tutan parayı kırıyodu, sonra silktir magewavedir, iron barıdr derken, malların daha pahalıya almaya başlardık sırf butun mallar bizde olsun piyasaya hakım ollaım diye e sorna genel fıyat arttırımı. Stokculuktu resmen.... ama fırsatcılık değildi baya kafa yoruyodun işe hele bazen başka elemanlarla cekişmeler olunca off ne zevkliydi be. şimdi Auctioneer var sadece fırsat koluyo insanlar borsa oynamıyo artık. TAbı kılmıym ah'de bekliyen 153643562345 tipe kılım, öle duruyolar orda bütün gün[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 auctioneer la 4 ayda kazandigim toplam para 1400 gold kadar, sadece al sat ile. bunun yaninda kendim zaten questler, instancelar vs sirasinda kazandigim para buna dahil degil. gunde 2 kere, bir sabah bir aksam uzeri ah ye ugruyorum. auctioneer-bozulan server ekonomisi dogru bir olay degil, soyle anlatalim durumu: 1- tum mmo larda bir kural vardir, item decay olmayanlarinda zamanla itemlar siser, giris seviye item fiyatlari duser, trade edilebilen high end item fiyatlari ise anormal derecede pahalanir. item decay ya da Bind when equipped benzeri bir sistemi olanlarda ise fiyatlar asagi yukari serverin enflasyon seviyesine bagli bir oranla sabit miktarda kalir ( yani enflasyon nedeni ile yukselmeler olur sadece zaman icinde). ama tum mmo larda para zamanla sistem icinde birikir, hemde asiri miktarlarda cilginca birikir, fazla farmlanmis olmasi nedeni ile enflasyon dogar, yeni taze oyuna baslayan oyuncu ile eski oyuncu arasindaki maddi ucurum parasal olarak artar. bu da vendor, bazaar, terminal, auction house, artik mmo ne destekliyorsa orda fiyatlarda zaman icinde buyuk degisikliklere neden olur. bu bir mmo kuralidir, yasli mmo lardan uzak durmanin iyi bir fikir olmasinin gerekcelerindne bir tanesi de bu ucurumdur. 2- piyasada bir madde fiyat dengesini kendi basina mmo larda asla bulamaz. bunun nedeni gunumuzde her mmo da gercek para ile item ya da o oyunun para birimini ( bu gold olur, platinium piece olur, credits olur) satan adamlarin var olmasidir. bu adamlar item fiyatlari ile, farmlanan materyallerin fiyatlari ile duzenli olarak oynarlar. 3- auctioneer in son versiyonlari belli bir database scan sayisina varmanizdan sonra genel kabul edilebilir fiyat ortalamasindan asiri peak high ve low fiyatlari, yani isletme istatistigi ile outliner dedigimiz fiyatlari, database den scan sirasinda ayiklar. boylece cok yuksek bid ya da buy out lu bir itemin average i yukseltmesi, dogal olarak add on u kullanan tum kullanicilarin cok yuksek otomatik fiyat fill ederek tum ekonomiyi daha pahali bir hale getirmesi engellenmis olur. ayrica bir seyi average i yuksek sanarak daha pahaliya alip, satamayinca elinizde kalmasi engellenmis olur. yani kisacasi, auctioneer in yaptigini zannettiginiz seyin aslinda baska iki sebebi var : 1- wow da item ve para farminin cok kolay olmasi, bu nedenle fiyatlarin ucmaya baslamasi 2- cok hizli level alinabilen ve cok hizli para kazanilan bir oyunda oyunun amerika serverlarinda 1 yasina girmesi, avrupada 1 yasina yaklasiyor olmasi. ( bu hizla baska oyunlarda 1.5 -2 yila denk bu sure ekonominin doyma hizina bakildiginda) [Bu mesaj Namessar tarafından 10 Aralık 2005 11:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Auctıoneer kullanmanın neresi karlı? artık herkeste var alırsın; herbalisim, skinnig lvl 45-50 a kadar bu skillerle idare edersin. AH materyale bogarsın. Sırf auctıoneer kullanıcıları için biraz ucuzdan verirsin ki hiç bir malın geri dönmesin hepsi çabucak satılsın.bu arada aldığın magical itemları bankada saklarsın. 50 den sonra instancelara geçtiğinde dönersin enchantera, magicallarını bozdurup bozdurup kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Panda, eline sağlık güzel bir rehber olmuş.. Ben bukadarını kullanıyor ve biliyordum açıkçası; "karışık komutlar" dersini bekliyorum :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Şahsen hiç kullanmadım merak ise hiç etmedim gold kazanmak mı? sorun değil elbet para yapıyorsun bu wow denen basit oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 eski konuda. ya bu mod illegal yani blizz yasaklamaddı dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ı ıh auctioneer illegal deil, afk olmadıın sürece. lagden eula da bitirdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bi dakka afk olmadan demişin de, şimdi mesea benim interface de auctioneer yüklü, oyunda öle afk olduk veya bg den çıkmak için afk bastık, illegal durumamı düşücez :) saçma oldu biraz ama aklıma takıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kastettiğim mesela auction dasın ve scan tuşuna bastın (malum 97 sayfa 5 dakkadan fazla sürüo), bu sırada kitap falan okuosan bu şikayet edilebilir falan bişi. daha blizz buna bişi yapmadı ama yine de dikkatli olmak lazım 150 bin acct banlendi şu ana kadar bot using falandan. yoksa öle düşündüün gibi bişi diil, sadece scan ederken afk sorun yaratıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 saol pandaalf, gerçekten de kaygılarımı anlamış ve çok güzel bi cevap yazmışım tebrik ediyorum (bu afilli konuşma da cenk ve erdemin eseri, son 1 haftadır çok fazla izledim de :d) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar