Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ya işte, ben de diyorum ki bu "sevdiği için itip kakıyor" mantalitesinde haklısın ama harbiden ağız burun kırarak böyle bir şey yapmakla bir yere gelinmez, itip kakacaksan da göstermelik olacak gerçekten canını yakmayacaksın, kendine gel anlamında bir sarsacaksın. Dayak yanlış yani, sarsmak falan olabilir.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 birini döveceksem, kadın erkek diye ayırmam.[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Burn all the bridges i've passed..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: zarek, 10 Aralık 2005 12:40 tarihinde demiş ki: kadına el kaldıracaksın, çocuğuna hiç vurmayan anne var mıdır ? Var, ben ne annemden ne babamdan daha tokat yemedim.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ayrımcılığa son erkeğe vuran kadına da vurmalı[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki: Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Spidee, 10 Aralık 2005 16:11 tarihinde demiş ki: Var, ben ne annemden ne babamdan daha tokat yemedim. olsun beni ilgilendirmez gerekirse tokatlarım.[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki: Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 "Öküz" olduğunu düşünüyorum o zaman.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kendini tokatlattıran kızdan daha öküz değil.[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki: Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Kendini tokatlattıran kızı hiç düşünemiyorum zaten, fetişist falan olsa gerek.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kadına vuran öküzdür[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 [Bu mesaj medusa748 tarafından 10 Aralık 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: zarek, 10 Aralık 2005 12:40 tarihinde demiş ki: kadına el kaldıracaksın, çocuğuna hiç vurmayan anne var mıdır ? işte bu içleracısı düşünce yüzünden insanlıktan çıkılmaya başlandı.insanlık gittikçe geriye gidiyor ilerlemek yerine çok yazık.evet çocuğunu iyi yetiştiren ve ruh hastası olmayan,insan olan anneler var ve vurmuyorlar çocuklarına ama ben şiddet yanlısı olan kişilerin annelerine kızıyorum daha çok çünkü insan ailesinden şiddet görüyorsa ya da o evde baba anneyi dövüyorsa mesela model olarak babasını alıp şiddeti savunmaya ya da uygulamaya başlıyor bence.[signature][hline]gone through days without talking there is a comfort in silence-so used to losing all ambition-and struggling to maintain what's left Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 gerekirse babamı bile tokatlarım. zaten ben 6 yaşımdan beri gerektiğinde herkesi tokatlıyorum.[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki: Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: zarek, 10 Aralık 2005 16:36 tarihinde demiş ki: gerekirse babamı bile tokatlarım. zaten ben 6 yaşımdan beri gerektiğinde herkesi tokatlıyorum. kafan iyi heralde[signature][hline]gone through days without talking there is a comfort in silence-so used to losing all ambition-and struggling to maintain what's left Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 gerekirse ben dahil hiç kimseyi tokatlamaktan çekinmeyin.[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki: Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yapan adamda sanki burda "evet dövüyom" diyecek.. gereksiz..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: zarek, 10 Aralık 2005 12:58 tarihinde demiş ki: hede hödö gapbidi gupbak vs buda yırtık dondan çıkan arkadaş zaten..başka birşey değil[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: zarek, 10 Aralık 2005 16:40 tarihinde demiş ki: gerekirse ben dahil hiç kimseyi tokatlamaktan çekinmeyin. dikkat çekmeye çalışıyosun heralde abuk subuk esprilerle[signature][hline]gone through days without talking there is a comfort in silence-so used to losing all ambition-and struggling to maintain what's left Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 evet aynen öyle yapmaya çalışıyorum.[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki: Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 zarek ne komik şeysin sn öyle[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 arkadaşım ben şimdiye kadar bir dişi insanı tokatlamış değilim merak etmeyin. dayağa ben de karşıyım. dayak yiyip de beni sevidği için böyle yaptı diyenlere bile karşıyım.[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki: Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 walla yapmadım.ama büyük bi ihanetten sora dayagı hak ediolar itip kaktıgım olmuştur[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Eğer bi ilişkide dayak başladıysa (nasıl olursa olsun) karşılıklı sevgi ve saygı bitmiş demektir. Eğer benim sevgilim yada eşim bana vuracak olsa,o anda o iş biterdi.Geri dönüşü yoktur bunun bence.[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Yapmadım,yapmam yapılmamalı...Asla.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Asgard, 10 Aralık 2005 10:35 tarihinde demiş ki: kadına el kaldırmak erkegin kendini savunamaycak kadar kucuk aciz ve serefsiz oldugunu gosterir [signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 En ağırından dayağı hakediyolarda, ne yazıkki ben vuramıyorum.[signature][hline]Eshreff-[Mage] of Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar