Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gorusler(erkegın kadına davranısı)??????

ares20

Öne çıkan mesajlar

Ya işte, ben de diyorum ki bu "sevdiği için itip kakıyor" mantalitesinde haklısın ama harbiden ağız burun kırarak böyle bir şey yapmakla bir yere gelinmez, itip kakacaksan da göstermelik olacak gerçekten canını yakmayacaksın, kendine gel anlamında bir sarsacaksın. Dayak yanlış yani, sarsmak falan olabilir.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek, 10 Aralık 2005 12:40 tarihinde demiş ki:
kadına el kaldıracaksın, çocuğuna hiç vurmayan anne var mıdır ?

işte bu içleracısı düşünce yüzünden insanlıktan çıkılmaya başlandı.insanlık gittikçe geriye gidiyor ilerlemek yerine çok yazık.evet çocuğunu iyi yetiştiren ve ruh hastası olmayan,insan olan anneler var ve vurmuyorlar çocuklarına ama ben şiddet yanlısı olan kişilerin annelerine kızıyorum daha çok çünkü insan ailesinden şiddet görüyorsa ya da o evde baba anneyi dövüyorsa mesela model olarak babasını alıp şiddeti savunmaya ya da uygulamaya başlıyor bence.[signature][hline]gone through days without talking there is a comfort in silence-so used to losing all ambition-and struggling to maintain what's left

Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek, 10 Aralık 2005 16:36 tarihinde demiş ki:
gerekirse babamı bile tokatlarım. zaten ben 6 yaşımdan beri gerektiğinde herkesi tokatlıyorum.

kafan iyi heralde[signature][hline]gone through days without talking there is a comfort in silence-so used to losing all ambition-and struggling to maintain what's left

Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek, 10 Aralık 2005 12:58 tarihinde demiş ki:
hede hödö gapbidi gupbak vs

buda yırtık dondan çıkan arkadaş zaten..başka birşey değil[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
And I miss you like hell...
And I'm feeling the stars...
I miss your laugh, I miss your smile,
I miss everything about you...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek, 10 Aralık 2005 16:40 tarihinde demiş ki:
gerekirse ben dahil hiç kimseyi tokatlamaktan çekinmeyin.

dikkat çekmeye çalışıyosun heralde abuk subuk esprilerle[signature][hline]gone through days without talking there is a comfort in silence-so used to losing all ambition-and struggling to maintain what's left

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım ben şimdiye kadar bir dişi insanı tokatlamış değilim merak etmeyin. dayağa ben de karşıyım. dayak yiyip de beni sevidği için böyle yaptı diyenlere bile karşıyım.[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki:
Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer bi ilişkide dayak başladıysa (nasıl olursa olsun) karşılıklı sevgi ve saygı bitmiş demektir.
Eğer benim sevgilim yada eşim bana vuracak olsa,o anda o iş biterdi.Geri dönüşü yoktur bunun bence.[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asgard, 10 Aralık 2005 10:35 tarihinde demiş ki:
kadına el kaldırmak erkegin kendini savunamaycak kadar kucuk aciz ve serefsiz oldugunu gosterir
[signature][hline]Let me die
Give me the light
I'm waiting for death to knock on my door
To release my pain
My sadness in the night
Forevermore.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...