VinsanitY Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ya beyler bana şu sorunun cevabını verin???Bi de 3'lük yarışmasına kimler katılacak.... :D[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 saçma bi soru olmuş çünkü daha tabii ki belli deil olum şubata daha çok var ki onlar ocakta fln açıklanıyor ama bu topiki şöyle dönüştürelim sizce kimler katılır yaparsak gerald wallace josh smith j.r smith wild card[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ya fazla izleyemiyom ama, haftanın hareketlerinde LeBron James'in smaçları(ya da alley-oop'ları) çok güzel.Ve ya Jason Richardson'ınkiler(Hele bi alley-oop war :D )[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 lebron james. vince air carter bu sene iki favorim var.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 LeBron olabilir ama Carter'i daha almazlar smaç yarışmasına.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 lebron geçen sene sakatlığından dolayı katılmamıştı. bu sene merakla bekliyoruz all-star yarışmasındaki smaçlarını. carter kaşarlandı artık girmez zaten.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rain_Falcon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 LeBron u merakla bekliyoruzzz :)[signature][hline]So you think you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben varım[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bence superstar seviyesinde adamlar katılmaz.bu senede fred jones izlemek isterim gecen sefer doyammamıştım. aaa bide andersen mi ne vardı onsuz olmaz smaç yarışması=)[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Beyler ben bi şey daha sorayım: Bu NBA All Star'larını oyluyoz ya.Acaba smaç yarışmasına da oyla mı girecekler. Bi de ben de LeBron James'in katılmasını isteyelim(artık profesyonel izlemek istiyom).Vince'e gelince, adamın hayranıyım ama katılabileceğini sanmıyom(adamı çekemiyolar bi kere daha birinci olur diye korkuyolar :D :D :D :D :D )[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sprie rising star olduktan sora yarisma anca ilk 4 yilindaki adamlar girebiliyor, 4 yilini dolduranlar giremiyor ondan dolayi oylama yok isteyenler baswuruyor[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 J.Smith-LeBron-J.Richardson-Fred Jones[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 belki boykins girer ne dersiniz? :p[signature][hline]önce halk,sonra taht... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Kenyon Martin,Boykins'i sırtına alıp smaç bastıracakmış diye duydum :p[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yok hocam boykins basıyor kendi denver hazırlık kampında gördüm ama ucu ucuna basıyor[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ya ben tanındık(yıldız) görmek istiyom.Walla o kadar smaççı war.Acaba bir kere katılma hakkı diye bi şey mi war[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: senko, 07 Aralık 2005 16:46 tarihinde demiş ki: yok hocam boykins basıyor kendi denver hazırlık kampında gördüm ama ucu ucuna basıyor Günün 25 saati zıplama antremanı yapsa zor basar o biraz bence kanıt istiyorum dumur olmak istiyorum :)[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 kesin CCo[signature][hline]NP:12875/85525 lvl: 56 (my RoguE)/62 (my priest) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: BulletRide, 08 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: said: senko, 07 Aralık 2005 16:46 tarihinde demiş ki: yok hocam boykins basıyor kendi denver hazırlık kampında gördüm ama ucu ucuna basıyor Günün 25 saati zıplama antremanı yapsa zor basar o biraz bence kanıt istiyorum dumur olmak istiyorum :) Basıyor basıyooor. Murat murathanoğlu ile murat kosova hatta bunun muhabbetini yapmışlardı. Hatta bir izleyici soru sormuştu NBA'de smaç basamayan var mı diye, Murat murathanoğlu da shawn bradley demişti :) Boykinsin ismi o muhabbete geçmişti basabiliyormuş.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Yok ya bitane daha smaç basamayan war.Ben denedim NBA Live 2005'te Brevin Knight da basamıyo.Smaç tuşuna basıyom, ama bir türlü smaç basamıyo.Ama turnikelerine bi şey diyemem[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 boykins smaç basıyor rahat ol.[signature][hline]Geldiğin yollardan 30 kere geçtik , aldığın nefes kadar lan esrar içtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: VinsanitY, 09 Aralık 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Yok ya bitane daha smaç basamayan war.Ben denedim NBA Live 2005'te Brevin Knight da basamıyo.Smaç tuşuna basıyom, ama bir türlü smaç basamıyo.Ama turnikelerine bi şey diyemem oyunla kıyaslama boykinste basamıyor maçlarda antremanlarda basıyor.oyun adı üstünde.[signature][hline]Geldiğin yollardan 30 kere geçtik , aldığın nefes kadar lan esrar içtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Slam Dunk C. e Yao Ming katılırmış Çin den gelen oylarla :)[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Rush, 09 Aralık 2005 19:18 tarihinde demiş ki: said: VinsanitY, 09 Aralık 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Yok ya bitane daha smaç basamayan war.Ben denedim NBA Live 2005'te Brevin Knight da basamıyo.Smaç tuşuna basıyom, ama bir türlü smaç basamıyo.Ama turnikelerine bi şey diyemem oyunla kıyaslama boykinste basamıyor maçlarda antremanlarda basıyor.oyun adı üstünde. Yaw öyle demedim adamın boyu ufacık da ondan dedim hele bi de Shaq'la yan yana geldi mi ölüyom gülmekten. Bir deee.Bilirsiniz herhalde, Spudd Webb wardı ben o adamı bi tek isim olarak tanırdım.Ama bu gün (yine oyunda tabi) bi şey denedim.90's All Star'ları aldım.Neyse başladım maça.Bi de ne göreyim Webb'in boyu 5'6' yazıyo.Neyse demek ki smaç basamaz dedim.Ama smaç tuşuna basınca ağzım açık kaldı.Herif o boyla bi smaçlar wuruyo ki sormayın.Ya adamla değirmen yaptım.Düşünebiliyonuz mu adamın boyu da neredeyse 1.78-1.85 arası.Yuh dedim.Ama manyak bi sempatim war artık Spudd Webb'e...[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar