Ogun_Abi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Nolcak bu iş birader kime el atsak ölmüyo nereye kadar ilgili alakalı kimse yokmu off off adam gibi adabıyla oynayan kalmadımı bu oyunu ? Bizi banlayan zihniyet bunlar karşısında çaresizmi 2 seneye yakındır oynuyoruz? yazık bizim emeklerimizede neyse hepnize iyi oyunlar...[signature][hline]Ben NoFearS 62 mage 145.xxx Lost_pich 62 assasin 175.xxx Ogun_abi 62 orc warior 60.xxx Server Diez Clan:WinnesrS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ogun dc oldum ben sendemi oldun yoksa ?[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ipneSS ve ::Bufeer:: olsun ölümsüzlerde ölüyor xD[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: JoNyBLaCk, 09 Aralık 2005 12:36 tarihinde demiş ki: ogun dc oldum ben sendemi oldun yoksa ? evet hepimiz dc kanka ;([signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sorunun kendinde olabilicegini dusundunmu ? yani kesememek konusunda diorum..[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GUUD_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ogun_Abi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 keşke beni görseydin ogun_abiyi :(([signature][hline]Ben NoFearS 62 mage 145.xxx Lost_pich 62 assasin 175.xxx Ogun_abi 62 orc warior 60.xxx Server Diez Clan:WinnesrS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 oo tiki girmişiniz savaşa xD biz hala bekliyoruz amk ;([signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
srares Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 olabilir diez orc oyuncuları arkadaşlar neden banlandın bilmiorum ama sende ölmüosun o ayrı...Şu diorum orc townda macro kulanan hiç durmadan orc arkadaşlarınız banlansa asıl medman --- abdurrezzakbinberrak --- ::rocky:: ---- xxxozxxx --yada--xxxzoxxxi idi gibi durmadan macro kurup gidip yatıolarmı ne 5er 5er oklar sallayan öldüğünde dahi ok sanki bi itemin miş gibi sana yapışıp kalan olay şerefli arkadaşlar banlanınca topic açan arkadaşlar bişi yapmayanlar üstüne alınmasınlar biz oyunda gördüğümüzü söylüoruz bağırıoz yardım istioruz bu sadece bi oyun ya...[signature][hline]yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Macro değil o istersen bir ss al gönder ?[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 4-5 Okçu orc town tepede duruyoruz ve hepimiz z target yaparak aynı adama attack aliyoruz kosp mosp macro diye saçma sapan konuşma ayrica i$im olmaz hiç eğer varsa bir sorunun istediğin yere şikayet edebilirsin burdaki arkadaşlarida yanlitmaya çalişma dostum istersen fraps'ımı al veya dmg yediğini göster zaten anlaşilir...[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 İnan bu yazdiğin msj yüzünden archer olmaktan vazgeçeceğim harbi ayip ettin.[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 108 k NP kastim CZ'de ve bir kişiden dahii kosp macro kullandiğim vs gibi bir söylenti olmadi üzdü beni bu yazdiğin.[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 [spo1=Gerçekler...][/spo] benim hatırladıklarım bunlar clanca kosp ten banlanmıştınız banınız açılmış diycek bişiy bulamıyorum :S[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 61'den 62'ye kasabilmek için KOSP party'de bulundum ama CZ'de kosp kullandiğimi kimse iddaa edemez edebilen varsa gelsin buyursun arkadaşlar.[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Neden ban'im açildi pekii bunun hakkında bir bilgin var mı diablo_angel ? KOSP kullansam açilirmiydi ? Ayrica hayatimda 1 kere dahii olsun premium almamiştim...[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 kosp partyde bulunuyosun diye gm kimseyi banlamaz bütün clan kosp le lvl kasıyodunuz GM o yüzden bütün clanı banladı kosp kullanmadım diyemezsin!!! czde kullanıp kullanmadıgını bilmiyorum!!![signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Kimsenin günahini alma derim sana vebali büyüktür.Polemike girmek istemiyorum diablo.[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 kosp kullananlar 1 ay banlanıyo bunu benden iyi biliyosundur :) senin banın 1 ay sonra açıldı sanırım :)[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yok hayir 4 yada 5 gün sonra açildi diablo fakat ardindan gold bar'dan char'im trade block yemi$ti :) acilarin çocugu gibiydim baya bi süre girmemiştim oyuna eheh[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
srares Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 diablo_angel saol kardeşim samimiyetin için gerçekten saol.. buarada ss var canım kardeşim aldım normal atılan bir ok asla adamın bedeninde yapışıp kalmaz ..atak düşmedende devamlı atak olmaz bugüne kadar orctowntepede değildinizde son 1 haftadırmı ordasınız yalan sölüosun usduruplu söle bari..hem senin adın nikin dahi geçmio sen atlıosun olaya ilginç[signature][hline]yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Atlarim ben sazanimdir biraz. CZ'de kosp kullanmam normaldede kullansam Ban'im açilmazdi istediğini söyle umrumdada değilsin açıkcasi. Ranking forumlarinda tartişilirdi bu konu öyle birşey olsa. Attiğim ok'lar bi tarafina batmiş ki bu kadar gocunmuş.[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
srares Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 adın geçiomuş madmen valla diğer saydığım arkadaşların senin clanındamı bilmiorum onlar 1 haftadır süper icraat içindeler elimden geleni yapıorum zaten ben gm yardım die shouttan yazdığımda devamlı orc toenda bu adamlar anlamadıkları halde onlarda bişiler yazıolar hemen zıplıolar dün seni de onların arasında gördüm 1.si z-r target yapınca nasıl oluoda 3486465415 kişi arasından herkez aynı adama ataklanıo 2.si sırayla orada 30 adamın geberdine şahit oldum ben 3.ss i yollayayım içimde kalan ok belli oluo zaten[signature][hline]yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 istediğini yap kosp olsaydi zaten direk uzaklaştirilirdik.[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 abdurrezzak ve xzoxz bunlar belki yapıyor olabilir ama medman'nın czde kosp kullandıgını görmedim kullanmazda! bok atıp durmayın[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
srares Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 valla bişi atan yok kullanmıosa kullanmıodur özür dilerimde hata nereden dönülürse kardır..yazdığım 3kişi yapışık ikiz gibi madmende dün yanlarındaydı dedim kullanmıyosa kullanmıorum diosa adam öledir tikito mesela sana kimse çamur atıomu yada bişi diomu gördüğüm enii orclardan birisin oyun olarak sağlamsın bu sadece benim gördüğüm işte resmi koycam skilleri incelediğimden o arada yukarda kalmış bidaha ss alıcam ama nasılsa ok öle yapışıp kalıo macroda buyrun... http://img363.imageshack.us/my.php?image=kant7mk.jpg[signature][hline]yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar