Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tradeden verilen eşyayı geri alabilmek..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar az önce kendi kendimi soydum clandan birine glave +7 mi verdim boss kesebilmesi için adam clandan çıkıp oyundan çıktı meğersem yeni membermış alıp kaçtı glave i şimdi benim premiumum var acaba şikayet etsem geri alabilir miyim glave imi yoksa inşallah kullanamaz parmakları kırılır die beddua mı edeyim adama yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline]
Mesaj tarihi:
soğuk su :D[signature][hline]server:Ares
class:Elmorad Wairor
lvl:65
np:50k
Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ...
Mesaj tarihi:
Hiç şansın yok. Biraz küfret rahatla elinden başka bişi gelmez.[signature][hline]----------------

Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:205.xxx
(Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) )
Mesaj tarihi:
iyi bari uyariyim siz daha dikkatli olun pitbull123 adlı arkadaşa vermiştim kendisi kalitesini gösterdi saolsun bi oyun için bu kadar ...... neese dies de oynuorum arkadaşın nicki pitbull123 bişi diyemiorum arkadaşa okuyorsa utanır belki ama sanmıorum...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
yok küfür müfür ne gerek war adam bunu yapabiliyorsa ben bişi demişim dememişim adama koymaz bence ki kendi clan arkadaşına bide ne diim sadece Allah ından bulsun kullanmakda nasip olmasın...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Biz bunlara scammer diyoruz işte. Malesef şikayet etsen de geri alamazsın.[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Mesaj tarihi:
said:
RAINHARD, 10 Aralık 2005 14:47 tarihinde demiş ki:
böle şeroları nıe alırsınız kı clana

ben yeni aldım charı bi arkadaşım bıraktı serverı bana verdi bilmiyordum adamın klana yeni girdiğini de adamı daha önceden biliyordum char olarak pek öle item derdide yoktu güzel shelli melliydi ama işte bende kafasızlık bilinç aganın:-P:) dedii gibi bu oyunda babanı bırak annene bile güvenmeyeceksin zati pek hevesim kalmadı artık geri vericem charını arka...[signature][hline]

[Bu mesaj wastyrx tarafından 10 Aralık 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...