wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Arkadaşlar az önce kendi kendimi soydum clandan birine glave +7 mi verdim boss kesebilmesi için adam clandan çıkıp oyundan çıktı meğersem yeni membermış alıp kaçtı glave i şimdi benim premiumum var acaba şikayet etsem geri alabilir miyim glave imi yoksa inşallah kullanamaz parmakları kırılır die beddua mı edeyim adama yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 up[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 beddua et :D[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 soğuk su :D[signature][hline]server:Ares class:Elmorad Wairor lvl:65 np:50k Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Hiç şansın yok. Biraz küfret rahatla elinden başka bişi gelmez.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:205.xxx (Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ben ce Çek belki elinde kalır :D:D[signature][hline]İthal Antep Fıstığı Bulunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 iyi bari uyariyim siz daha dikkatli olun pitbull123 adlı arkadaşa vermiştim kendisi kalitesini gösterdi saolsun bi oyun için bu kadar ...... neese dies de oynuorum arkadaşın nicki pitbull123 bişi diyemiorum arkadaşa okuyorsa utanır belki ama sanmıorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ephe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 küfür + beddua ...tek yapabilcein şey bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 çok ayip etmi$.[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yok küfür müfür ne gerek war adam bunu yapabiliyorsa ben bişi demişim dememişim adama koymaz bence ki kendi clan arkadaşına bide ne diim sadece Allah ından bulsun kullanmakda nasip olmasın...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 SOGUK SU:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RAINHARD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 böle şeroları nıe alırsınız kı clana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Biz bunlara scammer diyoruz işte. Malesef şikayet etsen de geri alamazsın.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RAINHARD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 zaten clana yenı gelen bı adam ıtem muhabbetıne gırıosa ..sende yemişsin (ıyı nıetını suıstımal etmış yanlış anlama) bı yerden çıkar işallah acısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RAINHARD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hacklendıyse gırsın sölesın clandakılere abi olurmu öle ınsan bı haber werır en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: RAINHARD, 10 Aralık 2005 14:47 tarihinde demiş ki: böle şeroları nıe alırsınız kı clana ben yeni aldım charı bi arkadaşım bıraktı serverı bana verdi bilmiyordum adamın klana yeni girdiğini de adamı daha önceden biliyordum char olarak pek öle item derdide yoktu güzel shelli melliydi ama işte bende kafasızlık bilinç aganın:-P:) dedii gibi bu oyunda babanı bırak annene bile güvenmeyeceksin zati pek hevesim kalmadı artık geri vericem charını arka...[signature][hline] [Bu mesaj wastyrx tarafından 10 Aralık 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar