akita Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Skill düşürmek için topladığımız bu kalpleri satayım dedim stall a konulmuyor, bankaya koyulmuyor ve yere atılmıyor aldıysanız mecburen kullanacaksınız yada öylece çantanızda duracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 şey demişlerdi hani kalpleri verip scroll mu iksir mi ne yapılıyor diye.Yapıp denesen ben senden satın alırım :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akita Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 herbalist e kalpleri verince sana iksir veriyo bi tane onuda satamıyosun çantanda kalıyo o iksir öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 e tamam o iksirleri neden satıyorsunuz ki. üstüste koyun dursun inventoryde. ilerde lazım olur bigun[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akita Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Benim düşürecek skillim yok şuan ondan satarım diyetopladım nasıl olsa yaratık kesiyom odabiriksin dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 akita onları pot yaptıktan sonra üste üste koyarsan tutup çekerek yer kaplamaz[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batum23 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Beyler bişey soracam curst heart nerden çıkıyo ben skilleri dağıttım ilkzamanlar şimdi toplamam lazım şimdiden teşşekür ederim[signature][hline]server:troy Archer cold skilleri yanlış verdim :D dağıttım lvl12 şuan yardımcı olsun biri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 heryerden herşeyden çıkıo[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 imzanda yazdığına göre 12 lvlsin :D 20 lvl'de herbalistte görev çıkıyor onu alınca her kestiğin yaratıktan random olarak düşüyor.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 stall a koyulabilen tek Quest itemi bomblardır... saygılar...[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests LvL 29-39 Quests Blade Master Rehberi SkiLL WithDraw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar