eywahlar_olsun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 arkadaşlar ben bilgisyar öğrenmek istiyorum ama kursa verecek kadar param yok.....bende düşündümde bilgisayar üzerine bi dükkanda,şirkette vs. çalışırsam bu çok yararlı olur.....para vermeselerde olur öğreneyim yeter.....web design bide programlama falan....itü de hazırlık öğrencisiyim boş vaktimde çok yani....okul çıkışlarında,hafta sonları falan gidip takılabileceğim bi yer biliyosanız yada tanıdığınız varsa bana ulaşırsanız,ilgilenen birilerine haber veririseniz sevinirim.....msn/mail [email protected]
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 nick super baslik ondan da harika icerik bir baska yarin gel gazinomda basla, assolist yapacam seni *!nerdeyim ben*[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bi ilgilenen çıkar umarım.ama paticike üye olup msj attıgına göre az cok biliyosun bilgisayarı.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 itiraf.com da bile yok böle bi nick!![signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... fr3nzy radio dj & istek msn = [email protected] tik tak listen most beautiful songs are played...
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Web design ve programlama bilmeden,web dizayn ve programlamayla ilgili bir şirkette çalışıp web design ve programlama öğrenmek istiyorsun demek. Guiness'e adaysın tebrikler[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain
eywahlar_olsun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hehe.....yok assolist lik kalsın :D....ben öyle ciddi bi iş zaten istemiyorum!!öğrenciyiiiz!! dediğim gibi para kazanmak için değil...zaten bilgisayarı az çok biliyorum,geliştirmek istiyorum......
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hangi yönde geliştirmek istiyosun ?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
eywahlar_olsun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 daha çok web design....ama normal bi bilgisayar kullanıcısı programlama bilmeden yapabilirmi onuda bilmiyorum :D....açıkçası ilkokul,lise okuduk hepimiz toplam 12 sene yaptı ve ben fiz,mat vs. hariç bi konu hakkında doyurucu bi bilgim yok......bilgisayar sistemlerine,programlarına karşı ilgim var....belki bi yol bulurda bişeyler öğrenirim dedim.....
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 arkadaşlar dalga geçmeyin oyarım kendisi yakın arkadaşım olur :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 İtü'de okuyasan ordan bi kız falan ayarla öğretsin sana işte. Hem bedava hem eğlenirsin. (kız bulamazsan arkadaş bul) [signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain [Bu mesaj Sensible tarafından 10 Aralık 2005 15:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 baltaylamı[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: kingpin, 10 Aralık 2005 14:10 tarihinde demiş ki: arkadaşlar dalga geçmeyin oyarım kendisi yakın arkadaşım olur :p bak sen bak yakın arkadaşı gelmiş buralarda bilg hakkında yardım istiyor ee gidip yardım etsene ;)[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Chemical, 10 Aralık 2005 15:15 tarihinde demiş ki: baltaylamı hayır annene şikayet edicem bi hafta oda cezası alıcaksın daha makbul olur heralde ... mavi bilsem yardım edicem heh[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 itü de bilg. klubu bişeyler yok mu, oralara takıl işte[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
eywahlar_olsun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 itü de bilg. kulüplerine saatlerim uymuyo....yoksa merak etme benimde kafam basıyo onu akıl edecek kadar....:D
Öne çıkan mesajlar