moriQ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ewet üstteki arkadaşın da dediği gibi fsi motor çok iyi..buda kararını etkilemeli... hakikaten kullanınca insan anlıyor.. senelerce ecotec kullandım ama fsi çok daha iyi..[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Octavia'nın 2006 modelini almayı düşünüyorduk. İnternet sitesinden baktığımda yazan baz modelinin aksesuarları ile plazadaki baz modelin aksesuarları arasında dağlar kadar fark vardı.Zaten bi an sinirlendik orda.Gittik Honda aldık :D [Bu mesaj Buzx tarafından 09 Aralık 2005 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 VW grup işte baştan sona dolandırıcı ..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 skoda asla yanlızca sokda değildir.. WV nin bütün arabalarının bazı aynı.. sadece düşük markalarda malzeme kalitesi ve marka imajı düşüyor.. WV nin sokadyı almasının sebebi , çeklerin kaliteli çeliği. dikkat etmişseniz WV skodayı aldıktan sonra çıkarttığı arabalarda 13 yıl (dı en son) paslanmazlık garantisi veriyor. skoda gerçekten çok çok sağlam bir araba , ancak dediğim gibi 16.5k araba alıcağına , 0 alın.. 2-3 milyar bir fiyat oynar ve satarken o 1 senelik fark bile büyük sorunlar çıkartabiliyor ( alıcak adamın kredi alması vs.)[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 selam, vodan kınıyorum seni, kınnnn :P kişisel kötü niyetli hareketlerin marka bütünlüğüne pay edilmemesini rica ediyorum. not: aksesuar listesinde farklar olabilir diye ibare olduğunu hatırlıyorum. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Volvo almis adam ikinci elden konusuyor. Cafein net soyluyorum bu skodayi senin volvodan on kat daha rahat satarsin. Bu memlekette en zor satilan araba volvodur said: Cafein, 02 Aralık 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Bir kere haksızlık etmeyelim. O resimdeki Opel 76 modeldir en en genç, ki bu 30 yaşında araba demek. Eski model Skoda ise 1990larda Türkiyede satılıyordu ve yollarda geziyorlardı, ki bu 15 yıl 1990dan alırsak, arada 2 kat zaman farkı var. Skoda'nın Türkiye imajı gerçekten çok kötü, durumu VW çatısı altına girerek kotarmaya başlasalar da insanların kafasındaki Skoda imajının silinebilmesi için en az 2 jenerasyon lazım. Bu da kuşkusuz ikinci ele yansıyacaktır, zaten şu an piyasa ölü, o sınıfta bir araba alacak birinin de öncelikli tercihi muhtemel Skoda olmayacaktır. Paramecium, sen bilirsin ama artısını eksisini iyice tart. Fiyat olarak Volvo daha yukarıda, Vectra falan da keza öyle, onlar sana yaramaz. 30-35 civarı diyorsan alabileceğin sıfır arabalar Opel Astra, Peugeot 307 (sakın haaa), VW Polo gibi şeyler olur, pedere hafif kaçabilir. İkinci el seçenekleri daha bol bence, bu araba da güzel gerçi ama şanı şöhreti kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 vala paramecium en iyisini sen bilirisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar