MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 beyler bn yeni basladım lvl5 okcu war skilleri o ok skilline werdim sadece ilk buyuyu actım statlarıda full str werdim topiclerde gordugum kdrıyla okcuya cold skilleri ve int e abanmak tavsiye edilior ben gecmi kaldım inte abanmak icin yoksa her okcuda az str olurmu yardım ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bu arada bu chr buyuyunce thief olcak onuda belirtiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yardım edecek yokmu yaa?[signature][hline]lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 arkadasım cok yanlıs yapmısssın bence yol yakınken yeni char ac... 1. si STR ye deil INT e vermen gerekiordu. 2. si Ok alabilirsin ama Glave almanı tavsiye ederim tercih senin. 3. sü fire en cok dmg veren bu yuzden fire a vermeni tavsiye ediyorum NOT:: Kesinlikle 2 skill de uzmanlas örnek : Glave-Fire , Bow-Fire , Sword- Fire geriye kalan skill pointlerini biriktir. Ilerde lazım olucak. Yardım edebildiysem ne mutlu bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 9 lvl da bir 3 pointini str ye ver... [Bu mesaj uyuyanguzel tarafından 08 Aralık 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 eminmisin uyuyan guzel stat res olayı yokta yanlıs baslamak istemiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 stat ve skiller için model die baslık actık abi gormuo musunuz? archer cold int die. fire sword ve blade için.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 onu gordum ama cold+int demissin bende inte abancam 0 str wercem sandım ondan soruom yoksa o kadar kıt deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bence cold/bow thief için kötü deil.Yavaşlatma bayaı işe yarıyor ve sağlam savunman da olur.[signature][hline]Bayrog Level 1x Silkroad... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Valla Spear/Fire ile bir deneme dueli ettim ve şunu diyebilirim eğer potionlarım bitmeseydi yenilmezdim Adam 19 leveldi ben 18.Baya kapıştık adamla tabii sonunda potionlarım bitti dedim bıraktım dövüşmeyi ama :) Bow pvp için çok kötü bence.İdare eder ama bir Glavie oranla kötü.Ben zaten Boss kesmek istiyorum :D Boşverin sdfsd[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 senin için önemli olan int değil str. int diyen arakdaşların hangi mantıkla yazdıklarını merak ediyorum. Büyü olarakta ben force almıştım heal büyüleri falan vardı. Preist gibi oynuyorsun party içi baya işe yarıyorsun ama ben tek takılırım yada başkaları benı heal etsın dıyorsan cold öneriririm. Okçu olduğun için cold büyüleri ile yavaşlatıyorsun rakibini kolayca okluyorsun.[signature][hline]Voic3 Mike 30 Kasım 2005 14:07 tarihinde demişki; zenciler bu kadar siyah oluyomuydu yoksa bunların bi adımı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar