Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik yılbaşı lan parti [istanbul]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Baktımda takvime ayın 30 u cuma gününe geliyo.
Bu cumadan cumartesiye kadar bi lan party yapalım. İstanbul'da.
Nası olur?
Adeks falan sanırım yer.
Lan partlere hiç gelemedim. Buna gelicem.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Mesaj tarihi:
Yani cuma akşamı sabaha kadar oturcez oyun oynucaz sapıtıcaz.
Cumartesi sabahı herkez evine gidicek sızıp akşama kadar uyucaz. Akşamda yılbaşı zaten uyumuş olursunuz gene sabaha kadar oturursunuz bence güzel olur hatta süper olur.
Tabi lan partyde için yılbaşına gidemiyenler olmasın:).[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Mesaj tarihi:
aman derim.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
yıl başı olmasın daha erken bi saatte olsn gelirim =) anti-dotaaaaaaaaa , ama bu sefer benim odamda uyuyan bi adam olsun İSTEMİYOĞĞĞRUUUM[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Mesaj tarihi:
yilbasi olmaz bu is ben icip sevismek istiyorum hade bakalim orda olur mu bu ??? larry oynariz falan demeyin atlarim ustunuze[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Mesaj tarihi:
yalan olmuş hehe : ))[signature][hline]Ride... die... sacrifice!
Along the river of bloody tears
the mighty steel shining in my hands

01011010 01000101 01010010 1000111 01001100 01001001 01001110 0100111
Mesaj tarihi:
said:
CusTodeM, 05 Aralık 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
ya oturup sabahtan aksama kadar oyniyalim nolur bi kere degisiklik

sabahtan akşama kadar oynamak istersen sayıyı az tutumak zorundasın 45 kişilik bi lan party yapabilmek için cafeyi nası kapatcaksın bi de fiyat oldukça artar :) yani sonuçta cafenin boş olduğu deil zaten dolu olup para kazandığı noktada yapalım diosun[signature][hline]"Every creature will taste death"
Mesaj tarihi:
akşamdan sabaha yaparız bizde
o kdr kişi gidince para da isteyemezler*
ii olur

*:nah[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Mesaj tarihi:
ne farkeder baba sabah 8 de baslasak olmazmi diger kisinin odiycegi parayı odemiycekmiiz nede olsa yemegide ordan yereiz onda biraz indirim yaspın artık :) pek bir zararı olcagını sanmıyorum birde adama 1 tane pati t-shirtu armagan ettimi tmm iste[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
  • Yeni Oluştur...