RapsoDY Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ben yazmadım onları canıM kardeşim açtıgın topiçi bi oku istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben sadece yaptığınız ayıbı dile getirmek için açtım topic i[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:72k da kaldık level kasıyom Clan: ::KomCom:: (cafem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
texas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 BEYLER light kombo yapmaktan illision atamazki adam dehset kombo yapıo hertürlümsü keser hem sadece 000000 atarsa atar onu bile atmıo we ona klanmı yok illa karizma olması şart deil 1 ay sonra karizma onun peşinden koşarsa hiç şaşırmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oqcu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 light gel adana ya beraber gidelim inn e baskına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Clan suanda full bunu diyebilirim ve 150 k danda asagı clana adam alinmiyo cunku kafaya oynayan bi clan oldu karizma hatır gonul isini geceli cok oldu hatırdan gonulden bizi öpenler cok oldu virgan mary gelirsek onun olayı bende biliyrum[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:144 k Clan: __KARİZMA__ dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RapsoDY Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 canıM kardeşiM ben Ne bir orcum nede karizmada :D No probleM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Ojeee, 09 Aralık 2005 22:22 tarihinde demiş ki: Clan suanda full bunu diyebilirim ve 150 k danda asagı clana adam alinmiyo cunku kafaya oynayan bi clan oldu karizma hatır gonul isini geceli cok oldu hatırdan gonulden bizi öpenler cok oldu virgan mary gelirsek onun olayı bende biliyrum öenmli yeri bilmiyosun birini clana almakta yeteri kadar özgürsünüz ama tam orc a geçerken birini atmakla ne kadar doru yapıldığı tartışılır[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hem illision atmıyorum ama atsamda neden atmıyayım oda skill değil mi siz debuff ı atıyonuz ya atmayın kardeşim alala . buda aynı şey texas saol övgün için ama boşver ben kırıldım clan zaten kendim kuracam girmek için topic açmadım (3 kere söyledim )[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:72k da kaldık level kasıyom Clan: ::KomCom:: (cafem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 once sunu soyleyim debuff olayını bende hiç sevmiyorum ama oyunda olan bir stratejidir bu isteyen yapan onu ama warrior ve assainlar debuff olmadan hikaye olcagı için mecburlar clan olayını gelince adamlar demeki ortamları belli adamları belli kimseyi almakta istemiyolar...[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: iamLight, 09 Aralık 2005 22:12 tarihinde demiş ki: bu iş ne para ne grade ne +65 işi kardeşim bu iş söz işi bi insanın sözü onun namudur yoksa oyun bir hiç grade sorun olsaydı korneth grade 5 clana girip 4 yapmazdım benim için arkadaşlık janum şu an grade3 bir clandayım ben girmeden önce grade 5 tiler ama daha önceden tanıyodum singapurlu çok ii insanalr ben oyunda artık türklerden bıktığım için gavurların arasına girmeyi tercih ettim yani bende...Hazır clana girmeyi ben hiç sevemem tek mutsuzluğum arkadaşlarımla ayrı kalmam herkes başka clanlara dağıldı^^...yani benimde senden bir farkım yok....[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 debuff da bir skill illusion da bir skill debuff atarsın adamın defansını alırsın illusion atarsın attackını düşürürsün yani[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain)%80 RuN Np:72k da kaldık level kasıyom Clan: ::KomCom:: (cafem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: iamLight, 09 Aralık 2005 22:30 tarihinde demiş ki: debuff da bir skill illusion da bir skill debuff atarsın adamın defansını alırsın illusion atarsın attackını düşürürsün yani illusion attack düşürmez adamı sersemletir yani 20 30 dmg verir sana illusion u massive gibi düşünme!!![signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 illision sadece okculara karşımı yoksa her silaha karşı işe yarıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ATTENTİON(DİKKAT!!) light la 1vs1 yapılmas nefes almak biras zor oluyo :)ilgililere duyrulur xD[signature][hline]Yaparsan Ford OLursun Lord xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar