iamLight Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bu clan insanken clan üylerini çok severdim yani hepside çopk iyi insanlar gerçekten ve gel_pc_pc ile konuştuk dedim siz gelin orc olun benide es geçmeyin dedim oda ayıpsın dedi şimdi orc oldular kime sorsam ne asist var nede cevap veren arkadaşlar lütfen ben sizinle beraber olmak istiyorum level mi müsait değil kötü mü oynuorum np m mi az anlamadım pazar günü inşallah 62 yim daggerleri kendim tamamlıcam yani item için girmek istemiyorum sadece sizinle beraber oynamak istiyorum Shaaron zaten aynı cafeden oynuyoruz bişey yapamaz mısınız sadece siz oyunda ulaşamadım burda ulaşmayı deniyorum özelse pm de atabilirsiniz...[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:72k da kaldık level kasıyom Clan: ::KomCom:: (cafem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sen öle san :) clanın orc olmasına 10 dk kala oyundan attılar tam orc olcakken clana tekrar alın dedim insan olarak kaldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ha yani paticik dede bulamıcaz ben geliim adanaya ?[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:72k da kaldık level kasıyom Clan: ::KomCom:: (cafem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RapsoDY Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 insan olarak kaldın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Açtıgın topicle alakası yok ama aklıma geldi.Baskası ile 1vs1 yapıyorum combat a maydonoz oluyosun bişey yapamadığın gibi ilüzyon atıp kaçıyorsun.Sapıkça 1 zevk mi alıyosun:D anlayamadım.[signature][hline]-------------------- Nick_____: Vivendi_Color Serwer___: Ares Clan_____: Knights -------------------- [Bu mesaj Vivendi_Color tarafından 09 Aralık 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Virgin_Mary, 09 Aralık 2005 21:49 tarihinde demiş ki: sen öle san :) clanın orc olmasına 10 dk kala oyundan attılar tam orc olcakken clana tekrar alın dedim insan olarak kaldım :) nasıl yani seni clandanmı attılar????transfer gerçekleşmeden önce?[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 arkadaşım sen iyi misin 1 hafta sonra görüşürüz hem kim çıkarttı illusion attığımı siz kendi glichting inize akın 20 metreden koymayı biliyonuz hiç bir assasinle 1vs 1 den kaçmam bazı aşmışlar hariç ![signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:72k da kaldık level kasıyom Clan: ::KomCom:: (cafem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: RapsoDY, 09 Aralık 2005 21:55 tarihinde demiş ki: insan olarak kaldın... Light_Dragon ztn orc'ki insan olarak kalmadı ztn...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hem siz önce 1 vs 1 yapmayı öğrenin arkanızda debuffla dolanmayın şimdi sinir oldum GRRR !!!![signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:72k da kaldık level kasıyom Clan: ::KomCom:: (cafem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RapsoDY Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 virgin için söledim ben lord için degil dikkatli okumasını ögren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oqcu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 iamlight adana ya gelsen ne olacak ki ben adana dayım carizma clanının üyelerini sadece buradan tanıyorum daha dogrusu tanımak da denmez sadece yazılanları okuyorum . Aslında yine yazmayacaktım ama söz konusu ADANA olunca hemen atlarım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yeni okudum şimdi iyice bişey yapamadığım gibi ? bak bakalım np m kaç onları solo yaptım ben hemde 1 aydır aynı np deyim ayrıca ben seni ilk defa duydum nickini o kadar el_morad tanırım yoksa sadece adam kesenlere baktığımdan dolayımıdır bilinmes ;)[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:72k da kaldık level kasıyom Clan: ::KomCom:: (cafem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: iamLight, 09 Aralık 2005 22:02 tarihinde demiş ki: hem siz önce 1 vs 1 yapmayı öğrenin arkanızda debuffla dolanmayın şimdi sinir oldum GRRR !!!! HRRRR!!![signature][hline]-------------------- Nick_____: Vivendi_Color Serwer___: Ares Clan_____: Knights -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RapsoDY Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Clan pls.party pls.coins pls :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 clan şuan 36 kişi ve çıkıcak birisi de yok gibi görünüyo light o yüzden kimseyle konuşmuyolardır:P[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:148k+ Clan:KARIZMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 *!Clan Full party FuLL Para yok *[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: iamLight, 09 Aralık 2005 22:02 tarihinde demiş ki: hem siz önce 1 vs 1 yapmayı öğrenin arkanızda debuffla dolanmayın şimdi sinir oldum GRRR !!!! insanalr gerçek kimliklerini böyle sinirlenince ortaya çıkarıyolar yani burdan anladımki bu adam sırf kolunun yanmasını görmek ve item için girecekmiş clana...^^ ve +olarak sanane ister 15 debufferla gezer ister 100healer alır yanına sanane?adamların imkanı vardır gezdiriyodur yanında .....[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RapsoDY Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Clan 36 kişi sırada bekliyenlermi var 65 + :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 anlaşıldı çıkmayın zaten clana girmek için yazmadım ama slm yazdığımda pm lerini suratıma kapamaları ayıp asisit online mi diye soruyorum hayır dio 2 adım gibiyom adam orda neyse başlarım clanına başlarım grade 0 ına ben sadece sizinle daha yakından tanışmak istedim ama kafamı s.lerdide ummasaydım böyle şeyler amann .ittir et light ı shardı var yanmıyo bide o_O[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:72k da kaldık level kasıyom Clan: ::KomCom:: (cafem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Polithe1st, 09 Aralık 2005 22:08 tarihinde demiş ki: clan şuan 36 kişi ve çıkıcak birisi de yok gibi görünüyo light o yüzden kimseyle konuşmuyolardır:P peki virgin işine ne demeli :D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bu iş ne para ne grade ne +65 işi kardeşim bu iş söz işi bi insanın sözü onun namudur yoksa oyun bir hiç grade sorun olsaydı korneth grade 5 clana girip 4 yapmazdım benim için arkadaşlık[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:72k da kaldık level kasıyom Clan: ::KomCom:: (cafem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RapsoDY Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Karizma plsALLAH versin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: iamLight, 09 Aralık 2005 22:07 tarihinde demiş ki: yeni okudum şimdi iyice bişey yapamadığım gibi ? bak bakalım np m kaç onları solo yaptım ben hemde 1 aydır aynı np deyim ayrıca ben seni ilk defa duydum nickini o kadar el_morad tanırım yoksa sadece adam kesenlere baktığımdan dolayımıdır bilinmes ;) Zaten Vivendi le pk yapmıyordum Grry le yapıodum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 rapsody sen bişey mi içtin benim Karyzmaya girmek gibi bi niyetim yok sadece söz verdiler tutmadılar önemli olan ne clan ne grade İ-N-S-A-N-L-I-K[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:72k da kaldık level kasıyom Clan: ::KomCom:: (cafem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bende diyodum benim illisionuma takan bi kişi vardı hayret diyodum yanılmamışım o_O[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:72k da kaldık level kasıyom Clan: ::KomCom:: (cafem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar