256 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ben türk olduğum için kendimden gurur duyuyorum.Her ne kadar bazı arkadaşlarımız bunun bir oyun olduğunun farkına varmasalar da. Ks çocuk da yapar büyük de olay kişilikle ilgili.Ks japon da yapar Amerikalı da yapar olay kişilikle ilgili.Ama bir gerçek var biz türkler birşeyi abartmayı severiz.Dupeyi ilk icad eden biz değiliz ama öğrendikten sonra Dupe olayını abartarak çığır açan bizleriz.Haberlerde ilginç dolandırıcılık olaylarına şahit olup bunu oyuna yansıtanlar da bizleriz."AGA,Dai,Baboş" kelimelerinden çoğumuzu nefret ettiren de bizleriz.Ben şahsen bu kelimeleri karşımda biri söylese adamı dövüyorum. Uzun işin kısası biz "Türkler" çok ilginç bir yapıya sahibiz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_korkusuz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 TÜRK OĞLU TÜRK'üm HER ZAMAN HER YERDE SÖYLER VE GURUR DUYARIM NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!![signature][hline]Hemen Canımı Alma Rabbim Bırakta Hayatla Didişeyim Mümkünse Dişi Gönder Azrailimi Ölümle Sevişeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 *!Kültür* EGitim ŞaRT....[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 gerçek su ki cogu türk bu oyunun sadece zevk için oynamıyor ! AMAÇLAR 1.internet cafedekilere hava yapayım 2.sınfta hava yapayım ne dedigimi bile anlamazlar 3.olmadı satarız canım napcan ki 4.bunları hemen yapmak lazım yaa ne urascan ac kosp u ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ojeee dikkatli oku pls sence ben türk düşmanımıyım konu saçma geliyosa yazmak zorunda deilsin ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 abii yazdin basit turk olmaktan gurur duya biliyormusunuz sen oyunla gercek hayatı karıstırmısın miktiri boktan bi oyun icin tuklukten gurur duıyabiliyormusun lafini bir araya getirmisinn OSMANLI ZAMANINDA TÜRK dedince dunya sarsılırdı sesinden lütfen turk le ke ye karistirip gurur murur olmuyoo yane[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:144 k Clan: __KARİZMA__ dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: by_korkusuz, 09 Aralık 2005 17:39 tarihinde demiş ki: TÜRK OĞLU TÜRK'üm HER ZAMAN HER YERDE SÖYLER VE GURUR DUYARIM NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!! Kanımda akan kan kan değil Yarab ateş desem nar desem değil Gökyüzünden kıvılcım desen Şimşek desen değil ey kuru dallara can veren rabbim Türkoğlu türküm gerekirse ölürüm bu sözleri boş değil[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Saçma sapan topiclerle hassas yanımızı kaşımayın ltf.oyun konuşalım teknik konuşalım heyecan konuşalım ama saçmalamayalım![signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben osmanlı zamannında türk deyince yer sarsılmazdı demiyorumki zaten bizim görevimiz bunu devam ettirmek bi oyun yüzünden millet bizden nefret ediyo dedim eminim yazdıgım bu hatalı davranışları yapıpda bu forumu takip eden arkadaşlar vardır ve belki biraz ders cıkarta bilirler ikimizde aslında aynı şeyi söylüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Kardeşim Bu başliği açmadan önce düşün medin mi hiç Evet Türkler Hile yapiyor.Ama Yabancılarda bizden az deil Hep senin gibi düşünenler yüzünden Bu hale geldik.Umarım Anlamışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 biraz sonra bir türkle konusmalarımı yazacam gorun sizde gurur duyun[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 herzaman ...[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 [spo1=MY HEART][/spo][signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 allam ya bak ojee milleti gaza getirdin. cevap yazacaklar önce 1. sayfayı dikkatli okusunlar burda tek söylemek istediğim oyunda davranışlarımıza dikkat etmemiz gerektiği çünkü artık dünyada yanlış bir imaj sergiliyoruz ve bu sadece belli bi kesim yüzünden bütün ülkenin imajının sarsılması demek TEK SÖYLEMEK İSTEDİĞİM BU VE BENDE TÜRKÜM BANA NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE FALAN DEMEYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Kimbupislik in de degigi gibi Egitim şart.. Ayrıca Knightonlneranking forumlarında bazı yabancı kullanıcıların post larına "slm babas" die baslıolar :D soyleyim dedim Ne mutlu turkum diyene.[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 179k Server : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: zonic, 09 Aralık 2005 18:08 tarihinde demiş ki: allam ya bak ojee milleti gaza getirdin. cevap yazacaklar önce 1. sayfayı dikkatli okusunlar burda tek söylemek istediğim oyunda davranışlarımıza dikkat etmemiz gerektiği çünkü artık dünyada yanlış bir imaj sergiliyoruz ve bu sadece belli bi kesim yüzünden bütün ülkenin imajının sarsılması demek TEK SÖYLEMEK İSTEDİĞİM BU VE BENDE TÜRKÜM BANA NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE FALAN DEMEYİN Ben derim arkadaşım.. Cunku topicte "Turklugunuzden" diyor. Oyundaki turk imajı felan deseydin bari Ayrıca dünya dediginden kasıt Ares Cyper felan mı ?? Uyan dostum dunya Ko dan ibaret deil. Bu oyunu oynayan anca % 000000.1 dir.[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 179k Server : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: DaggerPhobia, 09 Aralık 2005 18:09 tarihinde demiş ki: Kimbupislik in de degigi gibi Egitim şart.. bencede eğtimşart ama bunu kimbupislik söledi die hatırlamıom wede bu ks yaptığı kstan sora bide küfür eden kişileri eğitmek gerek[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 alın buyrun. ordaki idlerin passleri yanlış oldugu için gizlemekte mahsur görmedim. bu aptal msn plugginler yüzünden abuk gubuk yazdı karşı taraf. biraz düzeltmeye çalıştım. K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: kardeş senin çarın nicki ne ko da •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: Tina Pieere •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: yzi bozuldu yf K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: hangi serverda •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: diez •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: 19 gb war K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: e onu satsan bi ton para eder K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: neden takas yapmak istiosun K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: lvl 25 kasmaya ne avar K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: 3 gunde lvl 25 •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: y bn silkod i cok beyendim •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: ben ksmiom •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: kac lvl simdi char K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: e 25 ten sonra nasıl kasacan K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: bu oyunda 60 lvl var K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: 25 çar hiç bi boka yaramaz •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: y sen taks emek isemion mu •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: ben 24 e dusun oyunun zevkini almak istiom •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: hem o charda olan itemlerin 6 kati war bende •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: tek charim o deil K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: ee şifre nasıl değişcek •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: y ben skillodd sife deisimeyi bilmiom K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: silkroad da daha aktif deil zaten de K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: knight da şifreyi K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: nasıl değiştircen •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: SOYLE BIRSEY YAPALIM •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: BEN SANA ID PASS SEN BANA ID PASS WER •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: SKILLROAD DA SIFRE DEISTIRME •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: AKTIF OLUNCA •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: DTLERI WERELIM K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: silkroadda nasıl şifre değişceği belli deil K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: dt lazım mı deil mi K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: bilmioz •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: BILIOM ONU ORENENE KADAR BEN DT WERMIEM •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: SENDE K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: çarı görme şansım var mı •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: SIFRE DEISMIO •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: ANLADIN MI K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: e nerde bilecem verdiğin id nin lvl 62 oldugunu •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: ANCAK DEDIIM GIBI YAPABILIRIS •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: BENDE BILEMICEM SENDE BANA 1 LVL ADAM WEREBILIRSIN •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: 2 MISDE RISKI GOZE ALMA;IYIS K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: iyi de ben seni anlamıyorum K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: lvl 25 adam silkroadda sofor K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: sıfır K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: hiç bişey deil K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: 25e kasamayan K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: 40 50 ye nasıl kascak •$4 ๑۩۞۩๑ DaRK_KniGhT ๑۩۞۩๑•$4:: YA SEN ORASINI BOSWER SU ASNDA 40 LVL TURK WA MI K2Network'un ALNINI GARIŞLARIM: var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: emir, 09 Aralık 2005 18:16 tarihinde demiş ki: said: DaggerPhobia, 09 Aralık 2005 18:09 tarihinde demiş ki: Kimbupislik in de degigi gibi Egitim şart.. bencede eğtimşart ama bunu kimbupislik söledi die hatırlamıom wede bu ks yaptığı kstan sora bide küfür eden kişileri eğitmek gerek en azından bu topicte o soyledi Cem yılmaza saygılar ^^[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 179k Server : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 dünya ko dan ibaret demedim ama deseydimde yanlış olmazdı burası ko bölümü çünkü.zaten 1 kişinin bile düşüncesi belli bir kitlenin düşüncesini deiştirebilir unutma onlarında iletişim kurabilme yeteneği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ya ne çocuğu sallamayın.bikere cocuk ölebişey yapamaz!evde oynuyosa çok fazla dc olur knightcash ı yoktur sadece emkle kasar anlayın kops mosp kullanamaz şu ana dek büsürü çocuk gördüm ama hiçbiri kosp kullanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bi oyun için Türk olmaktan neden şüphe ediim. bazen keşke daha iyi bir millet haline gelsek diyorum bazen şüphe ediyorum tabii ama bunu oyuna indirgemek yanlış olur.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: zonic, 09 Aralık 2005 18:20 tarihinde demiş ki: dünya ko dan ibaret demedim ama deseydimde yanlış olmazdı burası ko bölümü çünkü.zaten 1 kişinin bile düşüncesi belli bir kitlenin düşüncesini deiştirebilir unutma onlarında iletişim kurabilme yeteneği var KO oynayan ve kitleyi etkileyebilecek 1 kişi bile yok emin ol. George Bush unda areste charı olmadıgını varsayarsak.. evet evet yok :D[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 179k Server : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk [Bu mesaj DaggerPhobia tarafından 09 Aralık 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 1kişinin düşüncesi "BİLE" "BELLİ BİR KİTLENİN" düşüncesini "etkileyeBİLİR" bilmem anlatabildimmi [Bu mesaj zonic tarafından 09 Aralık 2005 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hitler koca dünyayı silkelemişti. demekki etkiliyormuş 1 kişi[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar