The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 everquest 2 nin aylık odemesı ne kadar ? aradım bısı bulamadım sıtesındede yazmıyo + buglı vs dıyolardı su an oynayan varsa son durum ne ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Cd-Key: $24.99 Aylık Ücret: $14.99 Cd key yurt dışında böyle türkiye ye gelişini bilmiyorum :P Nese oyunu oynamadım son bug durumunuda bilmiyorum :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 buglı olsa bile eq'yı şimdiye kadar düzeltmişlerdir yani :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar