Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bende acount kalmamıştı seru_men denilen heriftan aldım acountu arese başladım forrosen olarak.kastım lv42 oldum nasıl oldu anlamadım soyulmuşum soydular beni.bende hem üzüldüm hemde sevindim oyunun boş bi vakit olduğunu anladım ama size sölüyom hem kızgınım ama elvada ko.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Aman be Sarsie sen de hep oyunu bırakıyosun.. Aman bırakayım deme ! ;)[signature][hline]İthal Antep Fıstığı Bulunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ben hack yedim o yüzden bırakıyom ama benim için iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 O.o nasıl yani sarsie "bu gerçek bişi..." anlamadım dumur ettin leynn önceden anlattıkların yalanmıydı sarsie? oynadin mı bizimle?[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Siz inanmıyorsunuz ya!o bakımdan diyom inanan yok burda bana.[signature][hline]Elveda KO!!!!Artık yok,ben cezamı aldım bunu kasıtlı yaptılar.beni sevmeyenler bunu kasıtlı yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hönk[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bu arada görevliler banlasada bişi olmas,çunku ben hackyedim kimse inanmıyor bana herkez hayel diyo kendilerinin başına gelse herkez inanır sadece benim başıma geldiği için kimse inanmıyor.ss lerde çekmiyo anında gelmiyor.[signature][hline]Elveda KO!!!!Artık yok,ben cezamı aldım bunu kasıtlı yaptılar.beni sevmeyenler bunu kasıtlı yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sen paranoyakmısın?Birazda olsa psikoloğa ihtiyacın var...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar