BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 edik : Sitesi Hiç farketmedik mi hiç uyanmadık mı ? Hiççç hiçççç anlamadık mı? (ulan ben bu oyunu daha önce nasıl görmedim) Çat dieee gelmiş oturmuş 2.cilik sırasına. D&D online ıda geçmiş DnL ıda geçmiş. Nedir buu nedir ? Codemasters ın yeni mmorpgsi ki hayli ateşli gözüküyor :) . İnanmazsan bak... [spo1=Bakkk][/spo] Peki nedirr buu ? Bu fantazi ve bilimin karıştırıldığı yeni bir mmorpg :P . Oyuna girince karşınıza çıkan 3 ırktan birini seçip oyuna giriyorsunuz ve galaxy i ele geçirmek için savaşıyorsunuz. Bunun anlamıda bol bol pvp sanırım :) . Oyunda ki güzellik ise kendi robotlarınız (mechleriniz nihohoho) ilede savaşabileceğiniz. Oyun çok ilginç gözüküyorr bekliyoruzzzzz.. [spo2=Resimlerr o_O][/spo][signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.trBir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][Bu mesaj BeIlow tarafından 28 Eylül 2005 10:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Eve güzel birşey olacağa benziyor lakin mech olayı belirli bir ırka ait yanlış bilmiyorsam.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Şimdilik 2 Şubat 2006.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 RF i FR okuyup forgatınriiiiiilııımmss sandım yüregim patlıyordu[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 D&D online çıkacağı için artık öyle bir şans olduğunu düşünmüyorum.[signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 29 Eylül 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yo benim makina kaldırmas[signature][hline]- bir saattir izliyorum sinirlerime hakim olamadim. bence programiniz cok bayagi, cok ucuz! - efendim biz programimizi herkes alabilsin diye ucuz yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 grafiklere bak be guildwars'ı geçti *ora ora* nedir bu yaw... anime severler(mecacılar) oynar kesin...[signature][hline]Wolf brothers falling at my side, With honor I will die. Upon the Altar of the Storms, I will be reborn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 general grevious da varmıymış[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ne zamandır birşey yazılmıyor bari birkaç ss koyayım; [spo1=Sssss] [/spo][signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Dün RF online open betaya geçti arkadaşlar habi hayırlı olsun :P http://www.rfonline.ph[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 cd ye çekip satmak isteyen varsa istanbulda satın alabilirim dvd filanda olabilir, farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 sıyırmaya başladım sanırım. [Bu mesaj BeIlow tarafından 19 Kasım 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 rf online clientini diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 lol pardon :D konuları karıştırdım ehehe :P kusura bakma :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 farkettim:) sende varmı acaba cleitn cd ye çekebilirmisin gelip alırım senden. fiyattada anlaşırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bu oyun çok iyi gözüküyor. Sitesini biraz inceledim. Hikaye Dune'a benziyor. Çünkü Madeni (Mine) kim kontrol ederse o maden çıkarıyor. Ve güç te maden de saklı. Madeni kontrol etmek için ırklar sürekli savaşmak zorunda. Oyunda 3 ırk var. 1. The Accretians, kendilerini cyborg haline dönüştürmüş bir ırk, yüksek hasar veren launcher adı verilen silahları var. 2. the Bellato, Bunlar kalsik insan ırkı gibi geldi bana. Bilimi kullanarak üstün gelmeye çalışyorlar ama kendilerini cyborg haline dönüştürmemişler.Massive Armored Unit adı verilen insanlar tarafından kullanılan robotları var. 3. the Cora, Büyüyü silah olarak kullanan bir ırk. Ayrıca savaşmak için yaratık çağırıyorlar. Hepsi çok güzel duruyor hangi ırkı seçeceime daha karar veremedim.[signature][hline]Alante / Arliyn SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 benim anladığım kadarı ile bütün ırklar robot kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bu oyunun torrent dışında download etmek için başka bi site filan war mı? oynayan var mı bi de bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 kendi sitesi var[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 o sitedeki link torrent deil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 torrent :) yok başka daha koymamışlar o yüzden bende çekemedim eheh :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Beta daveti geldi mi yoksa codemasters sifresi yeterli mi oyuna girmek için.[signature][hline]Alante / Arliyn SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 oyunun 200 mbı kaldı yarın girip deniycem yorumlarımı yazarım buraya, lineage 2 ye benzer bir tarzı var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Yanlış oldu.. :D [Bu mesaj dreagloth tarafından 20 Kasım 2005 11:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bende arama yaptım dedim ne diyo :P DnL ile karıştırdın herhalde ehehe :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar