Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ailton'a indirim semihe af!


TRA_GS

Öne çıkan mesajlar

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'e verilen 3 maç müsabakalardan mencezasını kaldırdı.

Kurul, bugün yaptığı toplantıda, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 27 Kasım'da oynanan derbi maçta, rakip takım taraftarına ve müsabaka hakemine hakaret etmekten, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nca 3 maç ceza verilen Semih'in itirazını görüştü ve bu cezanın kaldırılması kararı aldı. Gerekçeli karar ise açıklanmadı.

Tahkim Kurulu, 26 Kasım'daki Sivasspor maçında rakibine yönelik eylemi nedeniyle 3 maç ceza alan Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Ailton'un itirazını da değerlendirdi ve cezayı 2'ye indirdi.

Aynı maçta kırmızı kart gören ve 2 maçla cezalandırılan Beşiktaşlı Koray Avcı'nın cezası ise onandı.


Bu nası bi iştir ya 3 maçlık ceza bi anda kalkıo tabi 3 maçlık ceayı verirken kimsenin aklında yoktu heralde nobre anelkanın felan sakatlanacağı daha neler göreceğiz bakalım

[signature][hline]NKFVAS

[Bu mesaj TRA_GS tarafından 09 Aralık 2005 10:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sadece futbolla ilişkili olmayan genel bir sorun bu; memleketimizde belli suçlara standart cezalar yok. her türlü olayda rastladığımız pazarlık alışkalığımız sanki suç ve cezada da devam etmekte. yakında 3 maçlık ceza gerektiren durumlar 5 maç ceza verilmesi sonra indirime gidilerek 3 maça indirilmesi standart bir yaklaşım olursa şaşmamak lazım.

tabii bir takım haksızlıklar olduğunda itiraz mekanizması olmalı, ama takım yöneticileri başarı uğruna her türlü ilkesizliği kabul edebilir bir hale geldikleri için örneğin ailton olayında yapılan da olduğu gibi, herkesin gözü önünde bilerek ve isteyerek kendi takımını sabote etme eğilimi ile yapılmış bir hareketten doğan cezaya bile itiraz edebiliyor.

cezanın amacı nedir; caydırıcılık... eğer siz yönetici olarak, biz de taraftar olarak bu tür uygunsuz hareketleri doğru dürüst cezalandıramazsak, daha sonra aynı uygunsuz hareketleri yapmayı düşünenleri caydırır mıyız yoksa cesaretlendiri miyiz?

ne dersiniz?[signature][hline]1-0 olsun bizim olsun!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anelka ve nobre nin sakat olması zafer biryol'un hazır olmasıydı gerekçe hiçbir takım forvetsiz oynayamaz...

bu yüzden kaldırıldı ceza..

fenerbahçe ne yaparsa yapsın HİÇBİR ZAMAN uefa ve süper kupayı alamayacak..

---------------------------------------
başarılar gelir geçer,asaletin bize yeter..
forever galatasaray..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nerden bu siteyi buluyo bu fanatikler ya=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok değil 1 ay önce hasan şaşta aynı cezayı almıştı 3 maç onu 2 ye indirmişlerdi yaklaşık olaydan 6 gün sonra semih te aynı şekil cezayı aldı ama maçtan 11 gün sonra ceza kalkıyo naaptılar fenerbahçe antremanları tamamlasın sakat durumuna göre mi belirleriz cezayı dediler acaba[signature][hline]NKFVAS
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 09 Aralık 2005 12:43 tarihinde demiş ki:
benim merak ettiğim olay , semihin 3 maçlık cezası kaldırılıyorsa , ceza verilmesi için disiplin kurulna rapor verenler yalan söylemiş.. hakaret ettiyse bunun cezası vardır.. hakaret etmediyse , bun rapor edenlere ceza vermeleri gerekir...


cok güzel tespit etmiş ???[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Semih'in cezası kalktı !
Tahkim Kurulu bugün yaptığı toplantıda,PFDK tarafından Galatasaray ile oynadığımız derbi maçta, rakip takım taraftarına ve maçın hakemine hakaret ettiği gerekçesi ile 3 maç müsabakalardan men cezası verilen futbolcumuz Semih Şentürk’ün cezasını kaldırdı. Cezayı kaldırma gerekçesini açıklamayan Tahkim Kurulu kafalarda soru işareti bıraktı. Federasyon kurullarının birbirleri ile böylesine çelişmesi, Türk Futbolu'na her geçen gün biraz daha fazla zarar vermekte.

Sezon başından bu yana Fenerbahçemizin aleyhine aldığı kararlara dikkatleri çeken Tahkim Kurulu'nun, PFDK tarafından 3 maç müsabakalardan men cezası verdiği oyuncumuz Semih Şentürk'ün cezasını kaldırması, bu kararın gerekçesini açıklamaması PFDK'nu töhmet altında bırakmıştır.

Türk Futbolu'nun üstünde dolaşan kara bulutlar her geçen gün daha çok yoğunlaşıyor. Geçmişte kanayan yaralar bugün kangren olma safhasına geldi. Ancak yetkililerin olaylara yaklaşımı, bulundukları konumun gerektirdiği tarafsızlığı unutarak eyyamcı tavırlar sergilemeleri, sorunları çözmekten çok günü kurtarmaya yönelik.

Bir kurum 3 maçlık ceza veriyor, diğeri iptal ediyor...Ceza veren PFDK mu? yanlı davranarak asılsız iddialar üzerine ceza verdi? Yoksa verilen cezayı iptal eden kurum eyyamcılık mı yaptı?

Bu kavgaların içine Fenerbahçe camiasını çekmeye çalışanların hesapları, dün olduğu gibi bugün de Bağdat'tan dönecektir. Dün bu oyunların içinde olmayan Fenerbahçe, bugün kendisine ulaşamayanların aşşağı çekme çabalarına gereken cevabı verecek güce sahiptir.

Yaşanan bu son olaydan sonra Türkiye Futbol Federasyonu'ndan kamuoyunu aydınlatacak açıklamalar bekliyoruz.
[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya neyi tartişiyorsunuz? 3 büyüklerde eşit olarak paylaşiyor işte futbol federasyonunu heh.. Sürekli diğer takımlara .ok atmak yersiz, şikesi de var şaibesi de var teşviği de var.. 3 takımda aynı oranda yapıyor bunu, ha şu an parası çok olan aziz yıldırım, o yönetiyor... 5 yıl sonra GS 10 yıl sonra BJK.. değişmeli sanırım bunlar[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 09 Aralık 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
arif erdemci nin futbol kariyeri 20 yasinda bitmediyse daha bisi olmaz baskasina. ya da hakeme tekme atan hagi fln unutuldu bakiyorum hemen.

tuttugun takimda nobre gibi bi cirkef varken arife laf atma bari. hagininde tekme attigini hatirlamiyorum bi tek erol ersoy gibi son derece tarafsiz(!) bir hakeme tukurmustur.[signature][hline]fol lol the doh fol the day
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olayi fenere bole yapildi, fener kollaniyor diye anlamak isinize geliyor.
aslinda bu tahkim kurulu her zaman herkese yapiyor bu hatalari. ki semihin cezasi dogru muydu bilinmez yani sadece bu konu icin hatali olup olmadigini soleyemiyorum.
tahkim kurulu sanki butun cezalari indirmek icin orada, neden oldugu belirsiz, senelerdir bole pfdk ceza veriyor hangi klup hangi futbolcu olursa olsun tahkim indiriyor.
gokdenizin cezasi indi, neden cikip kimse neden iniyor trabzon kollaniyor mu demiyor? hasan sas ornegi verilmis, 3 den 2ye inmis iste, kufur ettiyse daha fazla verilmesi gerekiyor?? semih icinde ayni sey gecerli, kufur ettiyse alsin cezasini.
karsi takima bunu yaptilar, forvetleri sakatlandi diye cezayi geri aldilar diye dusunmek kolayiniza kaciyor her zamanki gibi.
sorun fenerin kollanmasiyla cikmiyor ortaya, sorun tahkimde ya da pfdk da ya da her ikisinde birden. isinize gelene evet, ayni sey isinize gelmeyince hayir olmasin. zarardan baska bisi degil yaptiginiz, ayni medya gibi, turk futboluna.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

her şeyi fenere bağlıyosunuz nedir bu ya?Adamlara bak belki semihi haklı buldular Ailton'u haksız buldular böyle birşey yaptılar olamazmı.Direk bizim cezamız kalktı diye başka bişeyler aklınıza geliyo yapmayın arkadaşlar.!![signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fenerin iki forvetide sakatken bu karar çıkması ve açıklama yapılmaması insanı bunları düşünmeye teşvik edio ailtonun cezasının inmesinide anlamlı bulmadım dün gördüm yaptığı hareketide adam gitmiş tam rakibin müsait bölgesine basmış bi güzel ülkemizde cezalar hiç caydırıcı deil almanyada alpay 4 maç aldı dirsek attı die bizde ayak kırılsa en çok 3 maç[signature][hline]NKFVAS
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

genelde şöle bir görüş vardır ve ben buna her daim katılırım

'sahada çok güçlü de olsan kötü de olsan yönetimin güçlüyse seni kollarlar'

ancak gerçekten bu sene feci derece abarttılar elle kolla atılan goller nerden geldiği bilinmedik penaltılar vs vs bu durumlar gs ve bjk nın da başına elbette gelior ve elbette onlar da hakem hatalarıyla maç kazandılar buna itiraz yok ancak bu sene fb gereğinden çok fazla bir şekilde kollanıyor bu benim görüşüm diğerlerinin görüşüne de saygılıyım.[signature][hline]1905
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...