dogu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: wintermute, 01 Aralık 2005 21:04 tarihinde demiş ki: said: batuhan, 01 Aralık 2005 21:00 tarihinde demiş ki: bu konular çok tartışıldı haklısın. tartışmak yerine babalar gibi HOI2'de (Hearts of IRon 2 oc game) bunu başarmak lazım :) haha ben şerfsizlikle rusyayı işgal ettim.Sora almanya beni yanına aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: dogu, 07 Aralık 2005 15:35 tarihinde demiş ki: said: wintermute, 01 Aralık 2005 21:04 tarihinde demiş ki: said: batuhan, 01 Aralık 2005 21:00 tarihinde demiş ki: bu konular çok tartışıldı haklısın. tartışmak yerine babalar gibi HOI2'de (Hearts of IRon 2 oc game) bunu başarmak lazım :) haha ben şerfsizlikle rusyayı işgal ettim.Sora almanya beni yanına aldı. bende almanya'nin yaninda kuzey afrika dan arabasitan'a, isvicre den ispanya'ya kadar savastim asla satmadilar beni. sonuc 599 aix, 210 allies, 10 communists. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Moskova önlerine gelen Alman ordusununun ve Berlin'e giren Sovyet ordusunun iki hamlesi karşısında Hitler ve Stalin'in verdikleri tepkiler bile aynı kefeye konan iki liderin ne derece farklı -ve üstün- olduklarının birer kanıtıdır. Birisi savaş kaybedildi denilirken ordusunun başına geçiyor ve onca fedakarlığa ve acıya rağmen başarıya ulaşıyor. Birisi de tıkıldığı delikte ölerek kaçmaya çalışıyor. Su bildigimiz kitlesel katliam yapan, dunyada kazak birakmayan, kanimca gelmis gecmis en cani liderlerden biri olan Stalin'den bahsediyoruz degil mi? Lenin'den sonra sovyetler birligi'ni kominizm le degil neredeyse bir askeri cunta ile yoneten stalin den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sembolik olarak katıldık 26 Nisan olsa gerek...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: shimana, 06 Aralık 2005 15:19 tarihinde demiş ki: said: Delidumrul, 06 Aralık 2005 06:56 tarihinde demiş ki: said: ReBeL, 05 Aralık 2005 00:35 tarihinde demiş ki: ... sonuc: turkiye 2. dunya savasinda tarafsiz da gozuksede almanya tarafina oynadi ( zorunda kaldi) sonucunda rusyayi kaybetti.( cok uzun bir sureligine) Almanyaya sempati duyulmasinin nedeni zorunluluk degildir. Sen 30 sene once seninle muttefik olarak yan yana savashan bir devlet savasha girdiginde onunla savashana mi sicak bakarsin yoksa muttefik olduguna mi? Gidipte 2 Dunya savashi sirasinda Turkiye Ingiltere/Rusya tarafini tutacak degil. Bakiyorsunuz Axis karsiti olan ulkelere , ingiltere , fransa, yunanistan vb vb. Zaten 30 sene once savashmishsin sen bu ulkelerle gidipte bugun onlara yakin olup beraber olmaktansa axis`e yakin olursun en azindan sempatin olur. Bu acidan bakin olaya. , .... ne yani şimdi azerbaycan rusya ya saçma sapan bi sebepten savaş açsa azerbaycan ı mı destekleyeceğiz? savaşta aslolan çıkarlardır ...... Bkz : Rusya - Cecenistan Azerbaycan - Ermenistan Sirbistan - Bosna Diye 50 tane daha sayarim buraya... Ulkeyi olushturan halktir. Sen gidipte ne kadar cikarin olsa da Ermenistana destek vermezsin Azarbaycan - Ermenistan savashinda ki Turkiye kendisine zarar da verse bu savashta Azarbaycanin yaninda en azindan lojistik olarak yer almishtir.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ayrıntılı ve çok güzel bir kitap Selim Deringil 'den Denge Oyunu okumanızı öneririm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar