Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Waxxide niye kımse oyunlarına almaz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abıcım dedım turkserverı guzel olur br cz lerden kutuluruz gırdım oyuna hangı oyuna gırsem atıyolar 1 saat atmıyan bı oyun aradım sounda buldum noobcada oynamadım quıtterde olmadım ve hıç bır oyuna almıyolar hıc bır dotaya bazı maplere bıde almıyolar neden yoksa daha yenıyım dıyemı o serverde[signature][hline]www.PATİCİK.com
Mesaj tarihi:
Yeni olmanın etkisi elbette var millet quitelrardan bıkmıs durumda bunun icin tanımasa bile daha önce oynadılarını alıyolar herkes böle yapıyo sahsen bende tanımadık adam alman demek bi bakıma kumar oyun bokta olabilir normlade gidebilir isini sansa bırkamak istemiyodur almayanlar yada rmk yazan oyunalra girme oyun tekrarıdır o aynı kadro icin acılmıstır.....
yeniler oynıyamıycakmı dersen baslarda biraz zorlanırsın oyun bulmakta tanıdık bi kac kisi bulduktan sorada yavas yavas alısırsın yani herkez icin durum aynı[signature][hline]:))) !!!
G3NK-Peryton
........................
Mesaj tarihi:
hmm kanalda millet anlaşıp oyun açıyo genelde onlara sor öle girmeyi dene en azından biraz tanınana kadar millet ilk kez gördügü nickli birini noobtur quiter dır diyip atıyo malesef..
Mesaj tarihi:
Ben hep server kuruyorum. (nickim hodo) İnsanlar girince bana yer var mı diye soruyorlar şaşırıyorum=)[signature][hline]Herkes neden mutlu?

Edit:typo

[Bu mesaj zlorwf tarafından 10 Aralık 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...