ThePunish3R Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya beyler ben germent takım giyiyodum en ağır armor giyin demiş bi arkadaş forumda giydim ama daha kötü oldu sizce ne yapmalıyım tekrar germent mi yoksa bu armorda mı kalıyım ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 : ok - garment ( int ) spear - garment ( int ) sword - garment ( int ) eger silahın bunlardan biri deilse armor giyip str ye vermen gerekior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 : ok - garment ( int ) spear - garment ( int ) sword - garment ( int ) eger silahın bunlardan biri deilse armor giyip str ye vermen gerekior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThePunish3R Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 archeryim ben yani germent mi giymem lazım eğer öyleyse off derim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThePunish3R Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ve lütfen şunada cvp verirmisiniz şu anda bi kervanı soydum ama thief kentine gidemiyorum scrol işlemiyo neden ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThePunish3R Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya kimse yokmu beyler lütfen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 normal scrol işlemez. hırsız scrolu alacaksın.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThePunish3R Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 o işlemiyo zaten cannot bilmem ne bilmem ne dio annamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 işlemesi lazım. hırsız scrolu hırsız kıyafeti giydiğinde işler.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThePunish3R Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bak sana ss çekiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 çek yiğidim :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThePunish3R Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bak böle oluyo http://img210.imageshack.us/img210/6478/ddf1dr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThePunish3R Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya thifler saldırıp duruyo snir oldum bi kaçamadım ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kardeş senin taşıma görevin var bi yerden bi yere mal götürme görevin var onu yapmadan scrol kullanamazsın[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThePunish3R Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ne diyosun yokmu bişey bide şunu sölim return scrolda çalışmıyo bende =( başka şehirlere tlp olamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThePunish3R Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 nasıl ya onu nasıl yapıcam ? çok soru sordm ama öğrenmeye çalışıyorum napim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThePunish3R Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 aha oldu valla kardeş çok saol ya allah razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 önemli diil görevimiz :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThePunish3R Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 vallaha ya ohh be rahatladım =) tekrar çok saol kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 arkadaşlar merchant kostumunu hangi görevle alacağız :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar