El_CiN Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 nedir bu slikroad davası bi .ok anlamadım biri anlatsın[signature][hline]name :ElciN server :Olympia nation :Karus class :Hunter NP ::P sanane :P müsic türü :Rap adamım dip notuzlar :La bu serverın da boqu cıqar valla :D Merak Ettim Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar Nerde Yanlış Yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El_CiN Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 belki buna da bi char açarız :D[signature][hline]name :ElciN server :Olympia nation :Karus class :Hunter NP ::P sanane :P müsic türü :Rap adamım dip notuzlar :La bu serverın da boqu cıqar valla :D Merak Ettim Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar Nerde Yanlış Yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yok abi sen açma sen olimpiada devam et . bu oyun kaka bu oyun pis böle. sen olimpiada devam et. tamam. hadi öptüm.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El_CiN Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 :D zuhyauhauha[signature][hline]name :ElciN server :Olympia nation :Karus class :Hunter NP ::P sanane :P müsic türü :Rap adamım dip notuzlar :La bu serverın da boqu cıqar valla :D Merak Ettim Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar Nerde Yanlış Yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yeter ama işte knight oynayanları bu yüzden sevmiyorum en sonunda anlamışsınızdır.Sonra knightçilar iyi sen 2-3 tanesine rastlamışsın diye karşıma çıkmayın. El_Cin 35 konu var ama sen knight oynayan biri olduğun için beynin almaz eski konulara bakmaya.Eski konu bile değil her gün açıldıği için.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar