Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Sistem Dusundum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba Yazamadıgım ama yazılırsa bole bır sıstem dusundum yapabılen varsa burada yayınlasın simdi bitane tabela oalcak adamlar ona tıklayıp sehırden vendor alacaklar tabi bu vendorda komutlar ve Hasilat bugu fıxlenmıs olacak yazan ayda buna benzer scripti olan varsa koyabılırmı
Mesaj tarihi:
said:
PainLover, 09 Aralık 2005 15:08 tarihinde demiş ki:
Banada Kortez bahsetmişti Olympos'un sistemi bu şekilde diye yanlış hatırlamıyorsam .

yapabılen varmı ?yane
Mesaj tarihi:
Evet Robert yapmıştı o sistemi. Bende o sistemi kullanmayı düşünüyorum. Güzel bir sistem.[signature][hline]İf i will die a day, You will be last girl in my life!!!
Mesaj tarihi:
said:
Kortez, 10 Aralık 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
Evet Robert yapmıştı o sistemi. Bende o sistemi kullanmayı düşünüyorum. Güzel bir sistem.

Hatta şehirlerin içindeki dükkanlarda vendor deedler satılırsa daha güzel olur ne dersin ?[signature][hline]I can perfect your gothic dreams...
Mesaj tarihi:
Tabela Sistemi zaten karşılıyor. extra vendor deedine gerek kalmıyor. Tabelayı kiralamak istediğin binaya koyuyorsun orası sana adanmış oluyor strongbox anahtar ve vendor ev gibi kilitleyebiliyorsun. ama adam atamıyorsun[signature][hline]İf i will die a day, You will be last girl in my life!!!
Mesaj tarihi:
evet zaten onun için geliştirilmiş bir sistem arşivimde varda cdlerin hangisinde şimdi hatırlamıyorum:P[signature][hline]İf i will die a day, You will be last girl in my life!!!
  • Yeni Oluştur...